Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  100
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

6 Jogurt

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. hawa meyta

  NBA tema

  veš čas je imel ob sebi v Sloveniji nutricionista in osebnega kuharja, nič se ni zredil.
 2. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  škoda, da ne potweeta še kaj o svoji soprogi: Blackman. bi znala bit kar dobra oddaja. tud Pavlin bo gost v studiu. medtem pa na drugem koncu Evrope... el-o-el.
 3. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  gledalcev ne more bit, če je na državni ravni prepoved vseh prireditev z več kot 200 obiskovalci, športni objekti imajo pa direktno prepoved obiska. gre pač za lepo gesto navijačev, ki so kupovali karte kot nori in s tem pomagali klubu (mogoče je še kakšna humanitarna nota zraven?). btw, makaronarji igrajo povratni tekmi pokala že naslednji petek in soboto, finale sledi takoj v sredo, 17.6. liga se nadaljuje 20.6.
 4. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  Telekom internet, 100/10, 32€, na Telemachu optika in TV (začetna programska shema, ampak imaš notri vse Sportklube, ŠTV1, ŠTV2, Eurosporta) 41€. dejansko se ti ne splača. mesečno porabim nekje med 350-400GB podatkov, torej ravno toliko, da se mi ne splača vzeti tistega HOFER net paketa 200GB za 14,99€. Urban Laurenčič pravi, da se že leta ni tako veselil prenosov slovenske nogometne lige. Műra pa prodala 6.000 kart (več kot je kapaciteta štadiona) za tekmo naslednji teden. Prekmurci.
 5. hawa meyta

  Premier League

  sem sledil tej zgodbi z Wernerjem in več kot očitno je, da Liverpool verjetno predvsem zaradi COVID izpada prihodkov ne misli zapravljat 60 miljonov za nikogar v tem prestopnem roku. kar se tiče pa povezav med Wernerjem in Chelseajem, pa tole; Rudiger in Werner sta bestiča. mimogrede, Tottenham je zaradi ugodnih pogojev najel 175mil kredita, da bodo lažje prebrodili krizo izpada prihodkov.
 6. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  12,75€ boš plačeval še vedno (:D), se pa lahko znebiš operaterja, to pa. sem ravno prej razmišljal,- koliko teh trenerjev, ki so bili long term pomočniki (5+ let) pred prevzetnjem lastne ekipe je sploh dejansko uspelo?
 7. hawa meyta

  Space force

  pod tole se lahko podpišem. serija je sicer OK (sem pri 6. delu), sem pa zarad igralske zasedbe pričakoval presežek, ki ga pa pač ni.
 8. najtežje je itak prve dva do tri tedne, ko je običajno količina prejetih informacij abnormalna in se loviš na vseh koncih in krajih. v tem prvem obdobju praviloma hodim domov mentalno čist izžet in grem samo še pod tuš in spat. drugo obdobje (1 mesec - 3 mesec) mi je običajno najbolj bedno, ker se moraš vpet in pozicionirat v to notranjo dinamiko podjetja; kdo se med sabo ne mara preveč, kdo je bolestni ambiciozneš, kdo zabušant, na koga se lahko zaneseš, komu si odveč itd. v tretjem obdobju (3 mesec - 6 mesec) si običajno že izboriš nek status in spoznaš vse fore in zakonitosti zaposlenih in podjetja. postaneš domač, težko se te spravi v situacijo, v kateri bi bil nepripravljen. po 6 mesecih ti je pa bolj ali manj že vse jasno in lahko dejansko začneš delat neke resne premike in rezultate. tukaj ponavadi tud vidim, ali sem se zajebal z menjavo, ali bom odnesel kaj koristnega itd. sicer ne vem, kako je pri vas, ampak men je menjava službe zaradi določenih osebnih specifik ena težjih preizkušenj v življenju.
 9. priprave za tretji pas od Domžal do Logatca so že v teku,- tudi ring se širi.
 10. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  torej, Šport TV bo verjetno odrinjen čisto nekam v ozadje (Arena ima že zdaj pravice za Serie A in Ligue 1, a jih je prodala Šport TV, ker pač niso imeli lastnega medija pri nas). ostal bo le z obrobnimi športi, kar verjetno prej ali slej pomeni tudi dokončen propad. Arena bo štartala še po pravice za angleško in/ali špansko ligo in šla v totalno vojno proti Sportklubu. lastniki teh dveh medijev so med seboj na smrt skregani, kar obeta verjetno scenarij iz zahodnoevropskih držav; ponudnik vsebin se bo prilimal na določenega operaterja/ponudnika, ostalim pa navil nerealne cene, ki jih noben ne bo hotel plačat. tako se lahko v prihodnjih letih zgodi to, da boš izbiral operaterja na podlagi tega, katere lige ti bo nudil v svoji programski shemi.
 11. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  naš shadow bo zadovoljen, čeprav dvomim, da bi se lahko pripravil do tega, da bi navijal za Olimpijo.
 12. hawa meyta

  Premier League

  zaenkrat samo na Telemachu. druga opcija so streami.
×
×
 • Ustvari novo...