Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  92
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

6 Jogurt

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. najtežje je itak prve dva do tri tedne, ko je običajno količina prejetih informacij abnormalna in se loviš na vseh koncih in krajih. v tem prvem obdobju praviloma hodim domov mentalno čist izžet in grem samo še pod tuš in spat. drugo obdobje (1 mesec - 3 mesec) mi je običajno najbolj bedno, ker se moraš vpet in pozicionirat v to notranjo dinamiko podjetja; kdo se med sabo ne mara preveč, kdo je bolestni ambiciozneš, kdo zabušant, na koga se lahko zaneseš, komu si odveč itd. v tretjem obdobju (3 mesec - 6 mesec) si običajno že izboriš nek status in spoznaš vse fore in zakonitosti zaposlenih in podjetja. postaneš domač, težko se te spravi v situacijo, v kateri bi bil nepripravljen. po 6 mesecih ti je pa bolj ali manj že vse jasno in lahko dejansko začneš delat neke resne premike in rezultate. tukaj ponavadi tud vidim, ali sem se zajebal z menjavo, ali bom odnesel kaj koristnega itd. sicer ne vem, kako je pri vas, ampak men je menjava službe zaradi določenih osebnih specifik ena težjih preizkušenj v življenju.
 2. se opravičujem za offtopic, ampak ko je že ravno téma o elektriki; iz TAB Mežice so šli sklepat posel v Mercedes Benz in so se malo pogovarjali o prihodnosti. da skrajšam zgodbo; v Mercedesu je takšne vrste elektrifikacija samo premostitvena faza (verjamem, da drugje ni prav dosti drugače), v naslednjih 15-20 letih bodo vsa njihova vozila vozila na gorivne celice. tam pa elektrika primarno ni shranjena v bateriji, ampak jo iz vodika in kisika v zraku proizvajajo gorivne celice. ena večjih prednosti v primerjavi s klasičnimi električnimi avtomobili je v zelo hitrem času polnjenja (le to je praktično isto kot pri zdajšnjem obisku pumpe), poleg tega pa vodik razpolaga z veliko višjo energetsko gostoto, zato pripomore k zmanjšanju mase vozila za enak doseg.
 3. priprave za tretji pas od Domžal do Logatca so že v teku,- tudi ring se širi.
 4. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  torej, Šport TV bo verjetno odrinjen čisto nekam v ozadje (Arena ima že zdaj pravice za Serie A in Ligue 1, a jih je prodala Šport TV, ker pač niso imeli lastnega medija pri nas). ostal bo le z obrobnimi športi, kar verjetno prej ali slej pomeni tudi dokončen propad. Arena bo štartala še po pravice za angleško in/ali špansko ligo in šla v totalno vojno proti Sportklubu. lastniki teh dveh medijev so med seboj na smrt skregani, kar obeta verjetno scenarij iz zahodnoevropskih držav; ponudnik vsebin se bo prilimal na določenega operaterja/ponudnika, ostalim pa navil nerealne cene, ki jih noben ne bo hotel plačat. tako se lahko v prihodnjih letih zgodi to, da boš izbiral operaterja na podlagi tega, katere lige ti bo nudil v svoji programski shemi.
 5. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  naš shadow bo zadovoljen, čeprav dvomim, da bi se lahko pripravil do tega, da bi navijal za Olimpijo.
 6. hawa meyta

  Premier League

  zaenkrat samo na Telemachu. druga opcija so streami.
 7. kolenko je obtožen z umorom tretje stopnje. obtožbo so spisali v rekordnem času. ostali trije bodo obtoženi v prihodnjih dneh, ker se še vedno pojavljajo novi dokazi (nove slike, videi ipd).
 8. hawa meyta

  Cestna golazen

  že ob Dumoulinovem prihodu v ekipo so povedali, da bodo vsi trije kapetani. bolj bedno je to, da je ŠD ekipe pred korono letošnji Giro 'dal' Dumoulinu, Vuelto Kruijswijku, TDF pa Rogli. zaradi vseh odpovedi je pa zdaj vprašanje, če se bodo tega dogovora v ekipi držali (ne bodo se ga). Še Pogijev načrt sezone:
 9. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  heh, Nick Calathes podpisal za Barcelono.
 10. staremu se je očitno dokončno zmešalo. zdaj se je začel ukvarjat že z reciklažo. btw, Guberac in Zahović imata danes baje sestanek. če se na koncu res izkaže, da je kaj mesa na tej kosti, bi bil to največji mindfuck zadnjih nekaj let.
 11. hawa meyta

  Sports American Way

  uradno; NHL se vraca direktno s prvim krogom playoffa, ampak ne pred 1.7.
×
×
 • Ustvari novo...