Skoči na vsebino

hawa meyta

Vesoljc
 • Število vsebin

  80
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

5 Jogurt

Več o članu hawa meyta

 • Stopnja
  ravnokar sir je.
 • Rojstni dan 24. septembra

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. staremu se je očitno dokončno zmešalo. zdaj se je začel ukvarjat že z reciklažo. btw, Guberac in Zahović imata danes baje sestanek. če se na koncu res izkaže, da je kaj mesa na tej kosti, bi bil to največji mindfuck zadnjih nekaj let.
 2. hawa meyta

  Sports American Way

  uradno; NHL se vraca direktno s prvim krogom playoffa, ampak ne pred 1.7.
 3. hawa meyta

  Potovanje z letali

  da boš bolje razumel situacijo v firmi, predlagam branje tega obvestila, ki so ga spisali (bivši) zaposleni.
 4. s tem se pač ne morem strinjat; prava samozavest vedno temelji na nečem konkretnem in oprijemljivem. v nasprotnem primeru gre lahko kvečjemu za lažirano/zaigrano samozavest, ki pa ni nič drugega, kot lep PR pristop. lahko naštejem nebroj primerov vrhunskih športnikov, kjer se je izkazalo to, o čemer govorim. še enkrat, ne prcam, ampak res me zanima, na podlagi česa točno bi bil lahko Vettel samozavesten. ima ekipo, v katero več kot očitno ne verjame (in obratno, glede na način, na katerega so se 'poslovili'), zadnje sezone so bile razen redkih svetlih trenutkov slabe za njegove (predhodne) standarde, pa še lani ga je lep del sezone šamaril junior. priznam pa, da že zaradi zabave takoj začnem navijat zanj, če se po kakšnem čudežnem naklučju znajde ob boku Hamiltona. ker to je pa potem IMO dokaz, da ima jajca do tal in zato bi mu dal mad propse. ampak tega filma itak ne bomo videli.
 5. hm. ti bi pokal od samozavesti pa takšnih sezonah, ali pa zgolj po zadnji sezoni, ko ga je junior kar konkretno pral lep del sezone? na čem točno bi bazirala tvoja samozavest? pa ne prcam, resno me zanima.
 6. hawa meyta

  Naša mala greznica #9

  ...in mislim da je bilo rečeno, da bodo vsi klubi odigrali po dve tekmi na teden. se pravi, v torek/sredo izločiš nasprotnika, v soboto/nedeljo že igraš z novim.
 7. ti boš itak boljše vedel, ampak a ni tako, da bi Gorica finančno trenutno čist lepo funkcionirala, če jim ne bi bilo treba vračat dolgov? DA! daj prosim ne me zajebavat, da je vsak random Hrvat/Bosanec/Srb/Črnogorec iz njihovih drugih in tretjih lig toliko kvalitetnejši od domačih fantov?! OK, na vsake toliko časa se ti 'zgodi' Vizinger, ampak koliko domačih fantov na tak način propade in se potem posledično jebejo po avstrijskih nižjih ligah (kjer sicer zaslužijo boljše, kot bi pri nas v 1 ligi). izgublja pa naš fuzbal. pač, lepo se obrača denar v rokah menedžerjev, pri nas pa fuzbal umira na obroke s temi podpovprečnimi tujci, ki gredo itak čez leto ali dve nazaj tja, od koder so prišli. ne pozabit, da ima Koper preko sicer zelo sumljivih ljudi (da ne uporabim še kakšne druge bolj konkretne besede) zelo dobre možnosti, da pripeljejo na posojo kakšne res-res-res kvalitetne mladiče iz Dinama in njihovih filial. tip je zelo blizu Mamiću in lahko zrihta marsikaj. zdaj se že nekaj časa govori, da bo v Celje investiral Rus, ki ima med drugim v lasti tudi Bournemouth. žal se je pri nas praktično še vsakič do sedaj takšna zgodba končala precej tragično in ne vidim razloga, da bi bilo tudi v tem primeru kako drugače. pridejo oprat denar, za sabo pa pustijo ruševine. dejstvo je, da smo totalno nezanimivi za resne sponzorje/investitorje. tisti, ki bo hotel vložit denar na tem prostoru, bo šel na Hrvaško ali v Srbijo, kjer se praktično vsako leto pojavijo trije ali štirje dijamanti, ki jih potem lahko prodajo in zaslužijo. pri nas v Sloveniji je kot vse kaže to misija nemogoče. treba se bo počasi sprijaznit, enkrat za vselej, da so v naši državi lahko samo trije ali kvečjemu štirje profesionalni klubi, ostali bodo morali it pa žal na polprofesionalno raven. ampak na tak način se bodo zgodbe gradile vsaj na zdravih temeljih in se bo takoj izločilo največje težave slovenskega nogometa - raznih mutibaričev v vseh oblikah.
 8. hawa meyta

  Janezov dopust

  (zaenkrat velja, da se navezuje) na stalno prebivališče.
 9. hawa meyta

  COVID-19

  relativno razpuščeno, a je treba upoštevat vladna priporočila. trenutni rezultati navzven niso ravno najbolj spodbudni. je pa premier rekel, da so aktualni podatki nerelevantni, prva prava informacija o pravilnosti njihove odločitve naj bi bila znana šele čez 1 mesec. čeprav razumem kaj je hotel povedat, je ta izjava precej...rečmo ji netaktna (glede na število žrtev).
×
×
 • Ustvari novo...