Skoči na vsebino

Bunnee

Vesoljc
 • Število vsebin

  66
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

3 Jogurt

Več o članu Bunnee

 • Stopnja
  najraje liže usmrajenega krapa.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Bunnee

  Protivladni protesti

  Tvoja Adria ima zelo po komunistično sebi prirejene zakone, da onemogoča komurkoli drugemu izdelavo Made in Slovenia avtodomov.
 2. Romantiziranje kapitalističnega zdravstva. Happened, da so američani našli zdravilo. Kaj če bi ga Nemci?
 3. Bunnee

  Protivladni protesti

  Upam, da se Kordiša ne vzema kot nek kredibilen vir novic z leve politične struje
 4. Ok kihot, cajt za tablete. Za ustanovitvijo lastnega biznisa, ne boš verjel, so tudi ekonomski interesi, takšni in drugačni. Poslovanje z dejanskim minusom (ne prikazanim) pa nekako ni vzdržno. 1-2= -1, če se ne motim
 5. Pa 30 različic pogodb, prek katerih se da levatit državo (podjemna wtf)
 6. O tem govorim. Dokler ne bodo na tem področju korenite spremembe in da bodo ljudje vedeli zakaj kaj plačujejo (v prvi vrsti zdravstvo, osnovno + privat dopolnilno???), nas tudi google s par 10k zaposlenimi ne bo rešil. Če izhajam iz storitvenega sektorja (gostinstvo in turizem), si upam, trdit da več kot 90% zaposlenih (na črno jih sploh ne bom štel, ker se mi ne sanja koliko bi jih lahko bilo), prejema plačo na način minimalec + roke. In tako se dogaja že zadnjih 30 let. Smejimo se južnim bratom glede na wild west ki se pri njih dogaja, sami pa ne moremo urediti ene jebene osnovne stvari, ki bi nas morda lahko celo spravila ob bok razvitejšim članicam EU.
 7. Še enkrat, kako učinkovita je država pri pobiranju davkov? Ne samo v proizvodnji, ampak v domala vseh sektorjih? Koliko denarja gre mimo državnih aparatov?
 8. Zanimivo, da ob misli na delavce najprej pomisliš na tovarniške miši. Ker po ostalih sektorjih so vsi patriciji, ane?
 9. Delavske pravice na papirju, dopusti, regresi, bolniške, porodniške.... Pogoji, ki odvračajo konglomerate od Slovenije. Čeravno se nam zdi, da je obična raja nezaščtena, je še vedno bolj zaščitena kot pa v zahodnem svetu. Ali vzhodnem, odvisno v kero smer vetra rad ščiješ
 10. Bunnee

  Protivladni protesti

  Samo revni naj se borijo za pravice revnih. Kake to slišiš
 11. Jaka muda met tak spomin, če se niste z mesta premaknili že 80 let
 12. Bunnee

  Naša mala greznica #9

  Mam pa se eno svojo srbkinjo (moram dobit cifro), ki mi je ukrojila obleko. Sploh se ne vidi da je bilo kdajkoli karkoli naknadno delano na njej. Master of business
 13. Bunnee

  Naša mala greznica #9

  Na Resljevi, zraven kljucavnicarja mas mojstre za krpanje. Svoje selvedge kavbojke sem nesel tja. Would do again 10/10
 14. Bunnee

  Naša mala greznica #9

  Ne, ne zahteva. Kilogram vrhunske pistacijine paste stane pri uvozniku 30€. Kar naceloma zadostuje za cisterno pistacijinega sladoleda. Najvecji strosek pri izdelovanju lastnega sladoleda predstavlja samo in le strojna oprema. Ostale surovine povrnes v dobesedno petih prodanih kepicah
 15. Bunnee

  Naša mala greznica #9

  Also, me zanima kaj bodo gostinci naredili s cenami, glede na to da turistov ne bo neki baš. Če jih ne spustijo, ne bo domačinov, če jih spustijo, pa "priznajo", da imajo prenapihnjene marže. Also, zaen kurac kava z mlekom v Aleji (teta frida, se mi zdi) je 1.90eur. TRG DOLOČA CENE. Trg nima jebene empatije do srednjega in nižjih razredov.
×
×
 • Ustvari novo...