Skoči na vsebino

The Mothership

Rumeni jak
 • Število vsebin

  297
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

The Mothership je zmagal 31. maja

Bitje The Mothership je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

100 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu The Mothership

Nedavni obiski profila

154 ogledov profila
 1. sposodili so si že vse knjige pa nobene vrnili
 2. to je po eni strani res po drugi strani pa twitter nosi neko mero odgovornosti za rasistične šovinistične in podobnistične izpade svojih uporabnikov, tko da so itak zavezani k cenzuri. glede na to, kakšna "živina" je trump, ga je zelo težko do pretežno nemogoče obravnavati "kot vsakega drugega uporabnika", vedno bo nekej narobe, al mu preveč pustiš al ga pa usekaš po prstih, spet ne bo prav. nadalje se mi pa zdi to, da precednik zda, ki ima svoje uradne kanale za komuniciranje svojih državniških misli ljudstvu, namesto tega uporablja twitter, kratkomalo zloraba twitterja ne glede na samo vsebino njegovih twitov.
 3. kakšni cenzorji? odgovorni so za to, kaj folk pri njih objavlja. ne kršijo zdej ustavne trumpove pravice do svobodnega govora, on je predsednik zda, ma svojo službo za stike z javnostjo, zaboga! sej ni twitter edina možnost, da karkoli objavi. kar se dogaja je zdej tako, kot da bi janša prišel na mn3njalnik, shitpoastal izven gnojišča, potem bi pa, užaljen, ker je fasal THE BANS, sprejemal urgentni zakon o mn3njalniku.
 4. Francija je disfunkcionalno svarilo kolonializma in gastarbajterizma, kjer iz kolonij uvozijo poceni delovno silo, s katero pa potem ne naredijo nič pametnega, predvsem pa ne možnosti, da se razvija kot človeška skupnost znotraj večje skupnosti.
 5. The Mothership

  Android

  dobr no, a ga zasukaš za 0 al pa 180 stopinj ne bi smel bit kšne opasne procesorske razlike u landscapeju to že dela, al obrneš telefon u levo al u desno se bodo ikone prov postavle edin, če ga na glavo obrneš, ostanejo na glavo obrnjene.
 6. bolnik mora bit u bolnici sicer ne umre od bolezni ampak od šlamparije
 7. - kje si bil kej lan na dopustu? - v Trbovlah - a res? Kako je pa blo? - zaen kurc. Mene so oropal, ženo so posill, sinu so roko zlomil. - Groza. Kam greste pa letos? - Spet u Trboule. - Zakaj pa? - Sej jest ne bi, sam žena hoče.
 8. ma to je zato, ker statistiko umetno napihnejo s predobstoječimi boleznimi rak diabetes srčnožilne mass shootingi sodne usmrtitve
 9. Nisi me povsem razumel, ampak okej, po drugi povedi tvojega poasta vidim, da je slovenščina mal pretrd oreh zate. Ne greš v deželo zaradi tega, ker je usrana luknja, ampak kljub temu, ker je usrana luknja. Npr. ne greš v Iran zato, ker bi rad bil prisilno trezen in, če si ženskega spola, zadekan in zavit v ruto okol glave pri 35 stopinjah na senci, ampak ker bi rad pogledal, kje so snemal Prince of Persia. Če te to toliko zanima, pol potrpiš neugodnosti. Če te ne zanima, al so ti pa neugodnosti premočne, pol pač ne greš. Sicer je pa odpornost na neugodnosti ponavad obratno sorazmerna s polnoritnostjo.
 10. Rad greš, ker bi rad videl, kar ti šithol, razen šita, ponuja. Greš pa zato, ker te šit v šitholu ne moti toliko, da bi te to odvrnilo od obiska.
 11. Jest sm bil na azorih, sicer že dolgo nazaj, preden se je začel na polno z nizkocenovci letet. Bil sem sredi oktobra, videl sem samo glavni otok. Maš vsekakor kej druzga kot peščene plaže, oziroma takrat je bilo treba tud kej drugega poiskat, ker vreme ni bilo vsak dan za plažarjenje. Maš mal u izi hribolazenja, nasade ananasa in čaja, nek bazen z vulkansko žvepleno vodo, prijetno glavno mesto. Večino stvari lahko z javnim prevozom obdelaš, pa tud vstopnin niso čisto za vsako drobnarijo jemali (po mojem luknjavem spominu). To, da gojijo ananase na otoku, opaziš tud, ko prideš v trgovino, ker (zrele) ananase zavohaš že res od daleč.
 12. The Mothership

  Fotrov kotiček

  Ne jemat tega osebno, kljub temu, da so nekateri šerifi nastrojeni proti tebi, to se zadnje čase kr dogaja na forumu.
×
×
 • Ustvari novo...