Skoči na vsebino

bainit

Vesoljc
 • Število vsebin

  111
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

2 Jogurt

Več o članu bainit

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. kaj je mislil s tistim sploh? kaj glede tega, ko je kitajska hotela od držav, da se jim javno zahvalijo za pomoč? al tisto, ko trump goni po medijih, da so ga namenoma spustili ven?
 2. bainit

  Tema o e-mobilnosti

  a je slučajno tista jet black farba? tist se še ob pucanju spraska, če je ne z krpo z mikrovlakni. zgleda pa dobro (nespraskana). kakšen je pa filing v močnejših avtih, a je podoben al slabši? če si se že kdaj peljal s kakšnim. kaj imaš pa od self driva? avtomatski lane centering in blind spot assistant vsaj?
 3. uuuu carsko, nisem vedel za to. sem mislil, da za take stvari povsod velja, da si potem odgovoren za vso razliko, ne samo premijo.
 4. mikvavž respect sicer za plezanje, sem se ga mislil lotiti par let nazaj samo žal ni bilo nič iz tega
 5. https://www.businessinsider.my/ivanka-trump-don-jr-war-accuse-planting-bad-stories-report-2019-9 haha trump jr ima sicer dobro retoriko na trump rallyih, mu bo sčasoma še kaj uspelo doseči. pa baje je najbolj hardworking od sinov. eric je bolj jebiveter, za kushya me pa nebi čudilo, če bo enkrat tudi pristal v čuzi.
 6. prek kerga brokerja pa to? pa kakšen vzvod je to?
 7. smešno, kako se jim dogajajo ti problemi z jezovi praktično vsako leto (blo na gnoju leto ali dve nazaj). zdaj imajo zda upravičen razlog, da namenijo 1 bilijon za infrastructure bill, kot ga je The Donald obljubljal na volitvah. najbolje da naredijo public-private partnership, da fajn taxpayerji najebejo (cestnine, mostnine itd.). čudilo me nebi.
 8. zakaj si jih pa prodal po earningih? ni niti tiskarska napaka niti forecast, ker s tem označujejo pretekli kvartal. kljub tistemu maksijevemu citatu je še vedno čudno, ker so ravno 1 leto naprej. pa to ni edina taka firma. https://www.anandtech.com/show/14360/nvidia-q1-fy-2020-earnings-report-postcrypto-reset
 9. kushner spet kaže, kakšen n00b je priporočil je The Donaldu, naj ne izvaja covid testov, da ne bo stock market šel v pm včasih se je govorilo, da je ivanka machiavellian, očitno je on tudi mi je pa smešno, ko stoji za Donaldom, ko ima kakšen nagovor, kot kakšen stric iz ozadja
 10. ampere arhitektura https://www.anandtech.com/show/15801/nvidia-announces-ampere-architecture-and-a100-products q1 rezultati https://www.anandtech.com/show/15815/nvidia-reports-q1-fy2021-earnings-let-the-good-times-roll a se kdo spozna na računovodske standarde, da lahko pove, kaj je fora, da je NV že v letu 2021? to sem tudi pri nekaterih drugih firmah opazil.
 11. kako to misliš, da ti plata crkuje?
 12. baje imajo probleme zato, ker jim fabrke lavfajo na polno (2019), imajo rekordno povpraševanje po procih s strani enterprise in rekordne dobičke.
 13. https://www.anandtech.com/show/15785/the-intel-comet-lake-review-skylake-we-go-again testisi novih intelovih procev
 14. o smrk https://www.gq.com/story/kushner-too-much-testing https://www.gq.com/story/kushner-de-facto-president
×
×
 • Ustvari novo...