Skoči na vsebino

bainit

Vesoljc
 • Število vsebin

  120
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

2 Jogurt

Več o članu bainit

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. https://www.thedrive.com/the-war-zone/33802/military-helicopters-descend-on-washington-in-bizarre-very-low-altitude-show-of-force https://theintercept.com/2020/05/29/twitter-restricts-access-trumps-threat-shoot-minneapolis-protesters/ when the looting starts, the shooting starts
 2. zdaj so že vojaški helikopterji delali show of force nad prostestniki v washingtonu
 3. bainit

  Tema o e-mobilnosti

  bolj kuri baterijo kot toplotna črpalka, sam ajd
 4. bainit

  [udarna] avto tema

  pel h mehaniku rabiš prešo, če hočeš sam mn3njat
 5. bainit

  Space force

  a je bil v tretjem delu tisti igralec, ki je igral unega policaja na vozičku v family guyu? na temu zaslišanju tisti k je hotel ground pounders invazijo something
 6. kaj je mislil s tistim sploh? kaj glede tega, ko je kitajska hotela od držav, da se jim javno zahvalijo za pomoč? al tisto, ko trump goni po medijih, da so ga namenoma spustili ven?
 7. bainit

  Tema o e-mobilnosti

  a je slučajno tista jet black farba? tist se še ob pucanju spraska, če je ne z krpo z mikrovlakni. zgleda pa dobro (nespraskana). kakšen je pa filing v močnejših avtih, a je podoben al slabši? če si se že kdaj peljal s kakšnim. kaj imaš pa od self driva? avtomatski lane centering in blind spot assistant vsaj?
 8. uuuu carsko, nisem vedel za to. sem mislil, da za take stvari povsod velja, da si potem odgovoren za vso razliko, ne samo premijo.
 9. mikvavž respect sicer za plezanje, sem se ga mislil lotiti par let nazaj samo žal ni bilo nič iz tega
 10. https://www.businessinsider.my/ivanka-trump-don-jr-war-accuse-planting-bad-stories-report-2019-9 haha trump jr ima sicer dobro retoriko na trump rallyih, mu bo sčasoma še kaj uspelo doseči. pa baje je najbolj hardworking od sinov. eric je bolj jebiveter, za kushya me pa nebi čudilo, če bo enkrat tudi pristal v čuzi.
×
×
 • Ustvari novo...