Skoči na vsebino

flipflop

Mafija
 • Število vsebin

  59
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

10 Tabornik

Več o članu flipflop

 • Stopnja
  je doniral jako. (Ko bi tudi drugi enako ...)

Nedavni obiski profila

50 ogledov profila
 1. flipflop

  DO YOU EVEN LIFT

  @Vučko nekaj v tem smislu bi rad imel, lahko tudi palca, da startam iz stoječega položaja, ker tole med vrati je mal nerodno. Plezam pa ne, drgač kul, treba se je znajti 😃
 2. flipflop

  DO YOU EVEN LIFT

  Hehe treba je. Realno mene fitnes ni vidu prej, ne doma ne kje drugje. Sem začetnik in mi je kar zakon, res dober feel. Zej si me spomnu s sliko, elastike še rabm ja in štango 😃
 3. flipflop

  DO YOU EVEN LIFT

  Tkole mam 🙂 Slika
 4. flipflop

  DO YOU EVEN LIFT

  @dzaver lepa. Jaz si vzamem en dan čist frej, sam izležim, 1x tedensko malo bolj intenzivno (dve uri namesto eno), za vikend dopoldne trening, popoldne ali zvečer dodam en dan tek in drug hojo. To je optimalno, pride kakšen teden, ko mi zmanjka časa, pa stisnem trening vsak drug dan. Delam doma, furam pa lahke utezi, sklece, dvige trupa/nog, trebusnjake, zaključim s kolebnico in hitrim raztezom.
 5. flipflop

  Delo od doma

  Aha to je blo mišljeno za čas covid omejitev? Sem mislu da dolgoročno. Meni sicer zaradi dežurstev že plačujejo mobi, internet, prenosnik. Upam da mi odobrijo trajen dod, bi šel v to tudi na lastne stroške 🙂
 6. flipflop

  Delo od doma

  Al pa če delodajalec reče, pa prid na šiht in ne boš mel teh stroškov zaradi dela, ki jih imaš že tako ali tako. Torej komu je v interesu dod, to določa pogajalsko pozicijo, zakon je v tem smislu irelevanten.
 7. flipflop

  Fotrov kotiček

  Tamau ma modelarstvo in tabornike - vpliv sošolcev. V prvem razredu je imel lego robotiko, ker ful ustvarja z lego kockami in je bil naraven prehod, pa se je zapel z učiteljico in ni hotu več. Tamala ma balet. Silili nismo smo pa vztrajali, če sta hotla nehat (ker brez muje se še čevelj ne obuje, evo fotrovska od fotra, sedaj dedka), če ni šlo smo pač popustili (primer robotika). 1x mi prbije, da mu je modelarstvo postalo dolgočasno in malo brskam in zvem, da enemu fantu učitelj ful pomaga, njemu pa ne. Vse kar je bilo potrebno je, da sem mu reku, da učitelj verjame, da zmore sam, da je dovolj pameten in ne rabi pomoči. Zej ali je začel bolj verjet vase ali je učitelju rekel, da je preveč tup, da bi delal sam, to ne vem . Vem samo da je naslednjič ful navdušeno pripovedoval kaj so počeli : )) V tretjem je opcijsko izbirni predmet, ki z izborom postane obvezen in ocenjen - pa je cincal za računalništvo in se na koncu ni odločil. Pač kaj naj zej, jaz bi rad, sam glih sliu ga pa nam.
 8. flipflop

  Fotrov kotiček

  Kaj pa vem no, mogoče, ali ni dejstvo da bolj zgodaj pridejo v stik s spolno vsebino in spolnostjo samo. Vse je na dosegu roke in morebiti se delikventnost zgolj bolj uspešno prikrije, če bi jo delikventnost sploh poimenoval v tej raziskovalni fazi? Po drugi strani kakšni študenti pri nas, ooooo ne se ti jebat, če folk misli da so prispevki v tej temi cringe haha think again. yolo mindset ; )
 9. flipflop

  Fotrov kotiček

  Jap od šole, 1x pred dvemi leti, ko je tamau bil prvi razred.
 10. flipflop

  Fotrov kotiček

  Zgodbe ki jih piše življenje 😂😂 Zelo podobno je blo v naši družbi; kaseta z nemškimi porniči, skupinski ogledi, skupinska drkalica vsak pod svojo deko (o fuuuj) in nočno plazenje v dnevno sobo gledat porniče na kanalu A. Sledenja mulcev nimam v mislih, pričakujem pa, da bodo vešči v razumevanju naprednih osnov s področja informacijske varnosti. Paranoje so prisotne, kako ne bi bile, če iz šole pošljejo obvestilo; v okolici šole so opazili sumljiv rdeč kombi, pogovorite se z otroci glede stika, pogovora z neznanci
 11. flipflop

  Fotrov kotiček

  Ma ni logično, ker sto ljudi sto čudi. Pri nas je vse dovoljeno je ali permisivna vzgoja ali pa zraven pripada razširjen kontekst. Razmišljam da moje naprave imajo starostno mejo in da TV ni njuna naprava, ter da glede na povedano čas trajanja uporabe naprav ni prepuščen otroku, ampak si/sta kot starša usmerjala tudi na tem področju. In če vprašanje navežem na konkreten primer; da bi videl pri osmih letih svojega otroka kako 2,3 ure nepremično sedi in gleda TV ali nabija igrice ali bi ga poskušal usmeriti v drugo dejavnost? Pa ne narobe razumet, ni to kritika staršestva, samo čvek, kjer izražam dvom v smislu, da verjamem da je v ozadju zdrava starševska avtoriteta in usmerjanje, ki zagotavlja očitno zdrav duševni razvoj tvojih otrok. Imam družinske prijatelje kjer dejansko ni omejitev glede uporabe tehnike, spalne higijene in še česa; ko 3 letni otrok zajoka mu dajo telefon v roke, če ugasneš TV iz sobe slej ali prej priteče 6 letnik in ga prižge nazaj in po drugi strani ta 6 letnik ne more gledat Levjega kralja, ker mu je preveč čustveno naporen, ga stre in pade v neutolažljiv jok.
 12. flipflop

  račke al pluski

  Ni kul ko se zaradi razširjene funkcionalnosti ocenjevanja postov jača disfunkcionalnost forumskih odnosov. Da bi se s časom kar uneslo tudi ni nujno ker gre za razvijajočo negativno spiralo več udeležencev. Kakorkoli, ko se minuski talajo na nickname namesto na vsebino gre definitivno za zlorabo in ni nobenega razloga, da se takšna uporaba ne bi omejila, začasno ali trajno. Po domač, če se en ali več osebkov spravi na drugega zakaj je narobe to ustaviti, preprečiti?
×
×
 • Ustvari novo...