Skoči na vsebino

Slinch

Vesoljc
 • Število vsebin

  154
 • Pristopni dan

 • Dnevne zmage

  1

Slinch je zmagal 15. maja

Bitje Slinch je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

85 Jezus

Več o članu Slinch

 • Stopnja
  garjavi nestvor z luskavico

Nedavni obiski profila

92 ogledov profila
 1. Zakaj zdaj? Ker jo lahko zdaj prodajo 110 milijonskemu playerbaseu, namesto kaj, milijonu ob launchu ali desetim čez eno leto. Plus da lahko čez eno leto fuknejo še remaster na petko za dodaten sweet money. Aka dobesedno isto kot s prvim delom. Izšel junija 2013, novembra 2013 nove konzole, julija 2014 remaster, ???, profit.
 2. Če ima kdo katerega od teh in bi se ga rad znebil, hit me up.
 3. jop, tista mad box najava je bila ultimativen nenačrtovan "drugs are bad" promo
 4. Ne vem, folk ki gleda F&F filme imo kupuje fife, za tole si sploh ne znam razložit, kdo je ciljna publika. Fotri mulcom tega ne bodo kupovali, ker so filmi preveč agresivni. Najstnike boli kurac za F&F in za igrice, ki niso battle royale. Mogoče hardcore fani, ki so itak nabavli konzolo za gledanje F&F blurayev. Drugač avtorji igrice so Slightly Mad aka avtorji Poject Cars igric, ki so od konca leta pod okriljem Codemastersov Če bo meta nad 60 in cena pod 10e garant nabavim.
 5. Dobra cena za thumperja, absoluten must play za vse s PSVR.
 6. Haha tole je full price igrica ne se jebat, 62,29€ na konzolkotu Na amazonu višja cena kot TLOU2
 7. Fak, meni je top. Ker hud Spy Hunter / Split Second vibe, s kančkom Interstate 76. Support, da dejansko danes nardijo takšno igrico, četudi je ultra trash tier.
 8. @Arey ne vem če si prečital moj zapis, tole zveni precej "v vakumu" razmišljanje pretiran kritičen cinizem ne vpliva samo na to, katero grico boš kupil, ampak širše na druge aspekte lajfa, na počutje, na odnose, na splošen življenjski nazor tako da ja, za folk ki dela slabe igrice bo to pomenilo slabe igrice so manj uspešne za folk, ki pa neguje ta negativen mindset pa bo to pomenilo bednejši lajf
 9. Tole je nedavno izšlo in dobiva kar hvale
 10. inb4 cela predstavitev posvečena revealu dizajna škatlje za ps5 igrice
 11. Slinch

  Kaj se trenutno predvaja?

  dobesedno isto, samo da sem gledal ob relisu prva sezona še je nekako vlekla, ko je uletela druga mi je uspelo pregurat čez prvi del, pol pa samo fuck this in izbris
 12. Slinch

  Devs

  Tako no, carska vsebina, malo wonky eksekucija. Sploh sonoya mi je bila pune lesena, pa sem ful fan, v maniacu je bila gladko highlight serije.
 13. Pretiran in nekritičen hype: par slabih igric bo bolj uspešnih kot bi bile Pretiran kritičen cinizem: depresiven, nesrečen folk Ne vem stari, meni je drugo bolj škodljivo. Drugač pa itak na našem foromu ne vem če kdo pade v prvo skupino, v drugo pa kar ene par. Sad.
×
×
 • Ustvari novo...