Skoči na vsebino

Cpatko

Prostozidar
  • Število vsebin

    4
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Cpatko

  1. **PRODANO** - CPU: i5-9600K (ni bil overclockan ali undervoltan); - GPU: RTX 2060 Super (ni bila overclockana, ni bila v rudniku); - MATIČNA: ASUS ROG STRIX H370-I (velikost mini-ITX); - DISK: Samsung 970 EVO 500GB (format M.2); - RAM: G.Skill TridentZ NEO RGB 32GB 300MHz CL16 (novo); - NAPAJALNIK: Be Quiet! SFX 3 450W, 80+ Bronze (novo); - HLADILNIK ZA CPU: AIO Enermax Liqmax III Performance (novo); - HLADILNIK ZA DISK: M.2 aluminijast hladilnik namesto originalnega ASUS. Slednjega priložim, če želite zamenjati; - VENTILATOR NA OHIŠJU: Noctua NF-A8 (novo); - OHIŠJE: Sharkoon QB One black (novo); Vse komponente so bile kupljene v Sloveniji, trgovina Mlacom. Tiste, ki so nove še imajo račun in garancijo, ostalo ni več v garanciji. Računalnik je stestiran in deluje. V preteklosti je služil kot moj glavni računalnik, sedaj ga prodajam zaradi nadgradnje. Windows 10 Pro s kupljeno licenco je že naložen. Ohišje je bilo potrebno v notranjosti prilagoditi, da so se lahko vstavili vsi ventilatorji in AIO hlajenje. Aluminijast nosilec za trdi disk je odrezan z Dremlom, kot se vidi na sliki. Grafične ni na slikah, ker je trenutno v mojem PCju. 500€ za vse.
  2. Pretepačine v množini kot različne pretepačine, ali v ednini kot izključno SF serija (ali celo samo en specifičen SF)?
  3. Pretepačine so tako nišna zvrst, da ni nobene razlike med SF in BB, v obeh primerih si outkast in čudak, ki igra na stick in govori vesoljski žargon raznih meatyjev, whiff punishev, reversalov, blockstringov, itd. Pač ok, je imel SF v povprečju več prijavljenih na turnirjih, samo kaj ima to s čimerkoli? Ker če gremo po popularnosti, potem moramo itak vsi prodat sticke in začet igrat Fortnite. Do takrat je pa vse eno in isto. Kar se pa tiče scene, je bilo za SF igre vedno največ ljudi, ki so znali/bili pripravljeni igrati. Tako da tudi tega ne moreš rečt, da nisi mogel najt folka za offline, samo zato ker Obala po treh letih ni bila več hype za SF4. Sploh pa v Ljubljani, kjer je SF4/5 itak najbolj cvetel. Medtem ko online si pa vedno našel folk za vse pretepačine, tam se tudi ni nič poznal tisti stari vohljavi pes. Drugače pa, kaj ni to normalno, da se pozornost deli na različne igre? Meni je ravno to znak zdrave scene in mi je bolano, ko eni celo življenje nabijajo samo en naslov. edit Se trudim in ne razumem kaj bi se spremenilo, če bi bili primorci še naprej na hard v sf4 in sf5. Bi prišlo več folka na lokalne turnirje? Ne. Bi se več folka dobivalo offline/online? Ne. Bi v sceno prišlo več novih igralcev? Ne. To, da se je igralo druge igre je v resnici sceno rešilo, ker bi drugače lahko vsi nehali, ko smo se naveličali sf4. Zdaj, živeti samo za sf igre in njihove update, to je pa tudi žalostno, kdo bi sploh hotel takšno situacijo? No, pri vsem skupaj je pa najbolj zabavno, da je ravno Champ z Obale vedno puščal vse ostale na 20-0 in zmagoval vse turnirje. Kako se lahko kdorkoli pritožuje da so primorci quittnili sf, če pa ni nihče iz nobenega konca Slovenije prišel Champu niti blizu in mu je bil edina resna konkurenca Kurosaki iz Italije?
  4. Več kot 50 originalnih avtomatov in veliki pretepaški reunion turnir v šestih igrah. Damn. Takega kombota v Sloveniji še ni bilo. Idealna priložnost za moderne retro gamerje, ki smo prisiljeni igrati stare klasike na nekompatibilnih modernih setupih in nenatančnih emulatorjih, da pridemo na svoj račun. Pa slišim, da pride na pretepaški turnir nek dober igralec iz Italije, tako da se bo branila tudi lokalna čast
×
×
  • Ustvari novo...