Skoči na vsebino

Slick

Rumeni jak
 • Število vsebin

  59
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

2 Jogurt

Več o članu Slick

 • Stopnja
  najraje liže usmrajenega krapa.

Nedavni obiski profila

28 ogledov profila
 1. Slick

  NBA tema

  Po eni strani bi bil to res najbolj fer sistem za playoff. Po drugi strani se pa bojim, da bi bila to prevec ad hoc sprememba temeljnega formata tekmovanja in da bi folk prvakom hitro pripisal asterisk. Za legitimnost bi bilo bolje tako spremembo objaviti pred zacetkom redne sezone, da se imajo ekipe cas prilagoditi, letosnji PO pa pustiti kot je in mu dati kolikor toliko normalen prizvok, glede na shitty situacijo.
 2. Slick

  NBA tema

  Kaze na to, da se bo zacelo igrati konec julija in da bo finale sredi septembra. Zacetek nove sezone planirajo na bozicni vecer, zelo verjetno, da bo to novi timeline lige (december-avgust). V tem tednu se pricakuje bolj konkretne informacije od Silverja.
 3. Slick

  Protivladni protesti

  Tudi. Dobrih 10% je brezposelnih. Pa zdaj?
 4. Slick

  COVID-19

  Rezultati nacionalne raziskave na stratificiranem vzorcu ekstrapolirani na celotno populacijo so pokazali na 2-4% prekuzenost prebivalcev Slovenije. To pomeni, da je bilo z virusom okuzenih cca. 60k ljudi. Bos se enkrat izracunal odstotek smrtnosti, ali ti ga jaz?
 5. Slick

  Protivladni protesti

  So. 80 procentov vseh protestnikov kriznega dodatka ni prejelo, ostalih 20 procentov pa ga je pokoncno zavrnilo. Evo, protesti so legitimni. Pomirjen lahko odskakljas nazaj v svojo luknjo.
 6. Slick

  NBA tema

  Meni se zdi stevilo Finals MVP kar relevanten podatek, ker izkazuje dominacijo. Samo stevilo prstanov bi hitro pripeljal Roberta Horrya v debato o GOAT
 7. Slick

  NBA tema

  Apropos Maloneu, nikoli nisem kaj dosti spremljal zasebnega zivljenja NBA igralcev. Brigalo me je (me se vedno), kaj radi jedo za zajtrk in kaksne so njihove spolne preference. Vedno me je zanimalo samo to, kaj delajo na parketu in tam je bil Malone mojster. Ves ta reality show okrog NBA igralcev se je zacel ravno v tem obdobju Jordanovega pohoda in vsi smo lahko videli negativne posledice te izpostavljenosti ze v 1993.
 8. Slick

  NBA tema

  Bulls bi šli v vsakem primeru čez Pistons v zacetku 90s. Detroit je bil za tiste case ze stara ekipa, trio Jordan-Pippen-Grant je pa ravno vstopil v svoj prime. In to kaksen prime. Cisto po naravni poti bi sli preko njih. Vcasih se mi zdi, da je percepcija taksna, da so bili samo Pistons tough, Bulls pa soft. Kar pa ni res.
 9. Slick

  NBA tema

  Še enkrat, que? Devetdeseta so bila, komolčki so veselo leteli naokrog. Prvi komolček dneva je NBA igralec takrat pokasiral v faco že pred zajtrkom
 10. Slick

  NBA tema

  A zaradi dresov? Kakšna umetnina
×
×
 • Ustvari novo...