Skoči na vsebino

Kunta Kinte

Rumeni jak
 • Število vsebin

  70
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

15 Tabornik

Več o članu Kunta Kinte

 • Stopnja
  ravnokar sir je.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. 5d poteza amerinacijev, kmalu napovedujem požig bele hiše in okrivitev nekih nebelcev
 2. Nevem če si opazu, ampak neg. komentarji in dreki ga ne ganejo preveč in tudi ne ganejo podobne vsebinsko prazne uporabnike
 3. zamorc nestoj tolko šerifovat samo nad tistimi ki ti paše ali pa trpi posledice
 4. Zate je mnenje povedano v živo isto kot mnenje na internetu? A če se ti derem v faco vsak dan "moje mnenje je da nisi vreden živet, upam da te kdo pretepe, etc." ga lahko svobodno ignoriraš? Obstaja kakšna meja teh svobodnih mnenj?
 5. recimo to je prava tabu tema na tem forumu, ni za kej andrejus
 6. Ja ker Biden bo prvabu ful demokratskih volilcev, ziher več kot Hilary
 7. da drugač vprašam - a je vredno nakucat 200 postov na tem forumu?
 8. po taki logiki če začneš stavek z "moje mnenje je" potem lahko rečeš kar želiš? a ni svoboda posameznika omejena s svobodo drugega posameznika?
 9. jzt mislm levičarji desničarji dobro ustreza bipolnemu modelu tribalizma delitve na vaše/naše, ki se zelo hitro zaredi v glavah ljudi (predvsem zaradi socialnih pritiskov bližnjih) in dejansko smo malo kompleksnejši od tega. ta tribalizem pomaga ljudem da se bolje počutijo na osebnem nivoju, ker imajo pripadnost, škoda za vse je pa da vsi na ta račun stagniramo, ker se moramo ukvarjati s človeško ustvarjenim konstruktom sovražne grupe soljudi, čeprav smo vsi precej bolj podobnih misli glede praktičnih in čustvenih stvari kot si mislimo nažalost je človeška psiha dovolj dovzetna za tribalizem, da le-ta predvsem v časih krize predstavlja boljšo alternativo nekemu racionalnemu grupnemu odločanju - iz tukaj mislim da izvira vsa moderna politika, ker dejansko v modernih časih imamo precej, mogoče celo dovolj informacij in tehnologije na voljo, da bi se lahko mnogo bolj enotno in optimalno racionalno odločali
 10. Kunta Kinte

  LineageOS

  Jzt bi čez palec reku da se prbližno isto ukvarjaš z vsako aplikacijo posebi v najboljšem primeru (nameščaš iz nekega store-a), v najslabšem pa nameščaš apkje ročno, kar je mogoče tudi z bilokaterim ne LineageOS sistemom (kaj je tukaj težje ne vem). Kaj točno je point tega odstavka?
 11. Kunta Kinte

  Hribi

  to je hribovski sleng
×
×
 • Ustvari novo...