Skoči na vsebino

kemik

Šerif
 • Število vsebin

  124
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

36 Fant od fare

Več o članu kemik

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Alpa če določeni nehate vsakih 5 postov težit s tem da naj se debata neha. Naj se razpuca med uporabniki kar se ma za razpucat, če ti ne paše brat pojdi smetit druge topice za 24 ur. Če se nekaj vleče 5 strani je očitno vredno debatiranja. Je pa ta zadeva v ameriki privlekla tok stvari za sabo da niti ne vem več kaj gledam/berem po netu.
 2. Nima veze kaj je, važno je, da nabira vedno večji following tu gor Skratka, bob bacon je zopet v hoodu, če je kdo pri volji za burger ki ima dejansko okus po mesu
 3. Priznam da so commenti res cringe
 4. Ne vem ker genij bi launchal konzolo medtem ko ti en od močnejših trgov doživlja največje pretrese zadnjih 100 let, sem pa ziher da bi bil iz mn3njalnika Pa kaj ma SJW veze če pred kamero slow chokajo človeka in to sproži nemire v 140 mestih, pa ne uno gremo s kolesom z zvončki zvonit pol pa na unija v park, ampak momci razbijajo, lootajo, zažigajo in pretepajo
 5. Kot xbox fan je razumljivo da vedno pričakuješ samo razočaranja
 6. LJ centar. Najprej 3je potem 4je zadi v formaciji, nisem namenoma gledal ampak je blo dost cool moram priznat, sploh če obožuješ Tom Cruisa Če ti kaj pomaga: mel sem filing da so takoj po preletu LJ zavili nazaj proti AUT, vsaj tako je zgledalo.
 7. Opazoval sem ga. Bil je lep in kratek. Kot marsikaj drugega na tem forumu.
 8. Vsi tej špili si zaslužjo boljši gunfight, mam filing da stvari kar stagnirajo na tem področju. Uno da bi res čutil težo oroža, da se truplo odziva na udarec metka, mogoče da se napol mrtveci še plazijo naokoli itd... Nek tak premik kot da ga naredil solider of fortune takrat, ni treba da je tok gora ampak tist špil je naredil raztur kar se tega tiče, sploh nisem vedel da ma zgodbo ker sem bil preveč zaseden z garbanjem vsega okoli mene.
 9. kemik

  EXIT festival

  Bil 2007, res super izkušnja in nor venue, obligatory fight med čefurji zadnji dan zjutrej, uno ko sploh nisi vedu kdo se s kom fajta, samo prah povsod. Zdej so mi pa taki festivali preobsežni, že samo ta masa folka me utrudi, leta jebiga.
 10. kemik

  Naša mala greznica #9

  Dejta vsaj kej napisat iz teh črk
 11. kemik

  C&C: Remastered

  Točn tko prjatu. Točn tko.
 12. kemik

  C&C: Remastered

  Pri teh remasterjih je moj odziv vedno to, da naj se klošarji raje spravijo delat kvalitetna nadaljevanja, ampak v prvem C&Cju in RA je pa tok nostalgije da komaj čakam!
×
×
 • Ustvari novo...