Skoči na vsebino

kemik

Šerif
 • Število vsebin

  148
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

51 Jezus

Več o članu kemik

 • Stopnja
  bo v petek štel do pi kvadrat.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Eno vprašanje glede Anno 1404, ne zanima me točen how to ampak samo mehanika. Prvo igro sem šel yolo skirmish da osvojim mehanike namesto tutoriala, sedaj sem sklepam da v late gejmu kjer gradim katedralo za katero potrebujem 3500 noblemanov. Problem je, ker jih mam ene 2600, torej mi jih manjka še precej, na otoku pa nimam več prostora za nove peasante. Vse farme sem preselil drugam, na otoku pridelujem samo še orodje, orožje, sol, pa par rudnikov mam in zgradb na rekah, torej realno za mogoče 10 peasantov več. Kako deluje ta mehanika nadgrajevanja, moram na drugem otoku pridobit ostale noblemane ali sem falil kaj drugega? Ali moram vedno met peasante v nekem razmerju do ostalih, ali lahko vse peasante upgrejdam višje in tako naprej?
 2. kemik

  Premier League

  Odlicna reportaza kolega! Komej cakam tekme.
 3. Uno ko tip nemore več sadhuja v sebi zadrževat
 4. Naslednji pack skinov v CODu bo ziher black edition
 5. Ja in kakšen efekt ima to pri gojcu? Jaz bi rekel, da kontra, pa za mnoge ostale tut... Ni važno kaj se zdej sporoča v igricah dej, tuki gledamo zaslone z blacklives matter, za predsednika imaš pa rednecka, kateremu je sovražni govor na sporedu dnevno in priporoča vbrizgavanje razredčila v žile, pri nas pa Janšota, ki ima do manjšin približno tak odnos kot Trump, ali pa še slabšega. Naj bodo ti napisi kjer hočejo zarad mene, ampak to je scanje proti vetru v trenutnih razmerah.
 6. Jaz razumem gojčev pogled na stvar v tem smislu, da je to lahko začetek ufuravanja politike v igre. In če me nek vmesni screen ki traja par sekund ne moti mi v prihodnosti ziher nebi pasalo gledat na tone tega contenta medtem ko igram, niti mi ga ni treba, ker nisem prizadet in tudi brez teh napisov vem da je črno življenje pomembno.
 7. Hehe un box sem tut js gledal ja Spremlja kdo kej njihov reddit? Dost kraljeve scene
 8. kemik

  Premier League

  Kok je šans da bosta Pogba in Bruno dejansko naša sredina longterm? Ker plot twist bi bil to...
 9. Meni sta oba ekstrema isto smešna - to, da bom v neki sloveniji ker mamo res hude probleme s črnci gledal black lives matter pred vsako warzone partijo in to, da gre potem nekomu to neznosno na kurac.
 10. Nisi Master race paket: hočeš si privoščit igrico 2 leti po izidu ampak ne dela čeprav si vse plačal
 11. Sej vem da vsakemu svoje, ampak res mi ni jasno kako si lahko PC master race in si zraven želiš še xboxa namesto plejke. Raje igraš iste igre na dveh platformah, del iger pa izpustiš?
 12. Sej ko ni bilo odziva takoj po opozorilih sem vedel, da se gnev samo nabira v njemu in bo potem ko najmanj pričakuješ nek premature ejaculation po hlačah in povsod.
 13. Šit sem reku evo zdej ko so se fantje nehal kregat loh kej o kitajski nabacim. Ni blo ne
×
×
 • Ustvari novo...