Skoči na vsebino

kemik

Šerif
 • Število vsebin

  103
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

30 Fant od fare

Več o članu kemik

 • Stopnja
  bo v petek štel do pi kvadrat.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Hehehhe Me spomni na sorodno zgodbo z eno bakico, tukej v enem selu pri Ljubljani Iščem hrib (oziroma grič) Sveta Katarina in sem imel filing da sem že čisto blizu samo ga ne vidim. Opazim eno bakico, ki stoji ob cesti pred svojo hišo, ustavim, rečem "živjo, a slučajno veste kje je sveta katarina" in ona zabije "ja not v dnevni, čakte gospod jo grem iskat" in gre prot hiši
 2. kemik

  Janezov dopust

  Jah še zmeri odloča potrošnik, v Vipavsko dolino bodo hodili isto kot prej, medtem ko je ljubljančan že prej rad šel v KG. Na to ne moreš vplivat, niti ni fer.
 3. eŠportsko, tko bi moj fotr reku (mogoče) Ampak pusti, zdej je del memeta
 4. Sicer ni čisto o ešportih, ampak mogoče je mal sorodno - gleda kdo kakšne caste oz YT videe kako drugi igrajo špile? Jaz sem sicer daleč od tega, da bi visel na Twitchu, mi je pa noro pogledat kakšen video tiste igre ki jo trenutno igram online. Zdej je to recimo Warzone in mi prav sede gledat youtuberje ki niso annojing in v 10 min spravijo res kvaliteten gameplay z komentarjem, uno WC material, tako po dolžini videa in primernosti za na WC, kot tudi res World Class gameplay ob katerem rečeš samo BLBLBLBLBLLLL.
 5. Hvala. A teh 225 vojakov pa upravlja AI in MP izgleda tako, da se fajtaš prot drugemu človeku ki vodi svojo vojsko AIja?
 6. Dej pejmo od tega komada še par korakov nazaj, ker priznam da se mi ne da gledat 30 min videov Torej to je špil, kjer maš strateško mapo (kot total wari? a tukaj kej gradiš?), potem greš na mapo (prej opremiš vojaka kot v rpgju?) in na mapi komandiraš večjemu številu enot in se hkrati še fajtaš?
 7. Poklikaš tele bele kvadratke desno zgori razdruži selectaš temo ???? profit aka tema playstation 5 je za 6 ur očiščena driske
 8. Zdej kao "fak nisem vedel kok je staro" A ubistvu vsak ponedeljek 8.00 - 12.00 pregleduje stare topicke od začetka
 9. Res se vidi, da si skrben upravnik gostilne, ta stari post si ziher našel med arhiviranjem majskih poastov po fasciklih.
 10. A holiday season 2020 še vedno drži?
 11. Prvo skirmish rundo sem pognal za probo, namest tutoriala, da vidim mehanike in valda je bil to glavni keč. Ampak se mi je lih tako izšlo da sem jih dovolj uvozil od unega zaveznika spodej, potem sem vseeno restartal mapo ker sem dojel da se gre cel špil ubistvu o expansionih in bildanju glavnega otoka, ki sem ga mal češko nastavil. Se pa produkcijsko drevo tok širi da je bolano, pomoje bom moral ene 2 igri odigrat da se navadim vsega, ker se že zdej lovim na katerem otoku kaj pridelujem, od kje kej prihaja itd... Je pa res nor time sink ta igra, pa pol ko maš avtomatske trade routse, pa porti se lepo oblikujejo v eno celoto... ma ful nekih pornič zadev je tle not, ubistvu nisem pričakoval takega Settlers vajba, čeprav je Blue Byte zraven. Hvala obema za odgovore
 12. Lih začel Anno 1404, moj prvi Anno. Kr kul zadeva, me pa nekej bega - radij produkcijskih stavb. Zakaj mi iz quartz majna ne prinašajo robe v mozaik makerja? A mora bit v radiju mozaik makerja tako clay pit kot tudi quartz mine? Ker pri vseh zadevah ni tako, hemp recimo prinašajo v rope makerja tut če je nekje drugje.
 13. 1 solo, 10 grupnih. Pa pri ene dveh grupnih sem se samo grdo pocarrijal zraven Drugače pa čakam da dajo nazaj pištolce v gulag, to je krneki. Split second odloča kdo prej koga zagleda in ta zmaga.
 14. Me veseli, da kljub tryhardanju parih mcfanboyev še vedno obstajajo pravi desci na forumu. Jaz kadar grem sicer vedno naročim bigmaca, pomoje je to res njihova win win formula. Vse ostalo kar sem probal je krneki, premium linija je pa že overpriced kot je omenil atomic in grem raje nekam, kjer mi postrežejo pravo meso. Bi pa tudi BigMac rabil malo več tiste carske omakice, da skrije nagravžen okus mesa, kadar slučajno prebije skozi ostale okuse (včasih jo študent pozabi namazat do roba "kruha"). Kadar pride v dobro sestavljeni obliki gre pa čist proper tovarniški izdelek! Carski post @Sovica, treba shranit za naslednjič ko nekdo reče, da je to sony fanboy forum, očitno je kar cel svet fanboy neke inferiorne konzole. :/
 15. Sony uradno zmagal vojno, šerifi fegetski zaprite un drugi topic
×
×
 • Ustvari novo...