Skoči na vsebino

tomazek

Rumeni jak
 • Število vsebin

  502
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

34 Fant od fare

Več o članu tomazek

 • Stopnja
  ne ve, kam bi sam s sabo.

Nedavni obiski profila

73 ogledov profila
 1. Ma saj pa vem, da si super ded, samo pač sem ziher, da te je takrat sprva prijela prpa... kasneje si pa res verjetno začel gruntat, da je vse skupaj zajebancija. Jaz tudi priznam, da sprve nisem vedel, če je res al ne.
 2. Sadhu je že brusil staro sekiro, da bi šel po njega.
 3. No, no... ne zdaj pretiravat. Čez ekran smo čutili kako se ti hlače tresejo Pa večkrat si ponovil, da neboš mogel spat, če se ne javi in pojasni.
 4. Kak ti je dolgcajt? Ne igraš Life is Strange 2?
 5. Joj sorry, zamenjal sem. Before the Storm mi ni bil všeč Dvojke sploh nisem igral. Probaj pa javi, da vem kaj bom naslednje igral!
 6. Ok, razumem... samo ne meči jim 40€ za to. Vsaj jaz nebi na tvojem mestu Počakaj razprodajo pa pote sprobaj. Prvi del meni carski, drugi pa mehhh...al pa mogoče delam krivico, ker nisem dal več šanse, ko me ni vleklo več.
 7. Meni ni bila všeč. Daleč od prvega dela. Kolikor se spomnim ni več nič takega, da bi spomin nazaj vrtel ipd. pa vplival na dogodke, kar mi je blo super v prvem. Pol sem PC menjal in nikoli več posnel in končal. Mogoče bom kdaj, če bo res suša, ampak dvomim.
 8. Ravno to, da lahko umreš in vskoči drug lik je kul Lučke si me napačno razumel, nisem sprve vedel kak bi napisal. "Lučke" nimajo veze z igro. To si vsak od 4 karakterjev z njo pač sveti v temi in absolutno nič ne vpliva na igro. En si pač sveti z baterijsko svetilko, en s svečo, en z vžigalnikom... Počakaj da končam, ampak igra nima veze z walking simulatorjem (ki jih ne maram in ne igram). Tu uporabljaš in kombiniraš kar precej inventarja. No, mogoče pa tebi vseeno nebi sedla kaj vem točno kaj ti paše Sem čist na začetku, ravnokar začel v drugo in me fejst vleče. Retro pa mi žal fulll redko sede. Raje imam, da mi posamezne ostanejo v lepem spominu, kot da se mi v teh časih zameri kak biser iz preteklosri.
 9. Še sam ne vem zakaj hehe... pa dolgo nisem igral nekih pustolovščin razen tipa mainstream ala Until Dawn... Pa sem dobil voljo spet nazaj in si zaželel, da bi ta tema malo živela. Prej te teme ni bilo v konzolcu v PC igrovju pa nisem sodeloval. Vendar škoda, ker se mi zdi da ni nekega interesa, saj sem po tihem upal, da bom še koga vzpodbudil, da napiše kak podoben review. Saj tudi jaz nisem nek opisovalec iger, da bi pisal na dolgo in široko, ampak napišem samo par destev v par stavkih in vržem par slikic, ki jih naredim med igranjem. P.S.: Aja, nisem haložan, ampak mamo mi malo niže podobno mentaliteto haha.
 10. Bom ti javil... Kaj vem kam bi jo uvrstil... Odigraš kratek uvod z enim tipom, ki nato v bajti izgine. Pol pa ga moraš iti iskat in imaš na izbiro 4 like s katerimi boš pričel igrati in sam izbereš tudi vrstni red s katerim boš prvo igral. Ne igraš s vsemi simultano kot Until Dawn, ampak nadaljuješp z drugim, ko prvi umre (in potem s tretjim...). Več težko povem, ker sem crknil s svemi preden sem končal prvo epizodo. Sistem pa je, da po bajti pač pobiraš predmete in s tem napreduješ po zgodbi, je nekaj puzzle za rešit. Pobiraš tudi dokumente in nekatere zadev kako rešiti puzzle izveš iz njih... Za kaj več pa bom moral še kaj preigrati. Igram s kontrolerjem iz postelje (ki sem končno priklopil PC na HDMI ) in z njim kontroliraš lik in svetilo (lučko, svečo, vžigalnik) v drugi roki. Gumbi za tečt, inventar, vgasnit lučko, interakcijo...
 11. @DaCapo ali kdo drug... Je kdo igral Song of Horror ? Evo začel malo in mi je full zanimivo zaenkrat. Sicer sem bil zdaj v prvi epizodi crkot s vsemi liki (je 5 epizod in imaš 4 like). Ko umre, umre for good. Sicer lahko izbereš možnost, da ne... ampak piše, da to ni way it's meant to be played. Izgleda mi celo kot, da bo imelo precejšen reply value, ker tudi sam izbiraš vrstni red s katerim likom greš naprej, ko en umre... Je pa 5 epizod. Kot omenjeno sem zdaj prvič bil crkot že v prvi. Grem pa kmalu spet probat, saj mislim, da bom prvo epizodo zdaj že kar poznal... pa da vidimo kako bo naprej. Ima pa svoje minuse. Voice acting je katastrofa, oziroma ga sploh ni. Podnapise treba brat. Ne vem koji kurac so šli v to, saj ni težko najet in plačat enega govorca menda. Tudi nadzor lika je kar štorast. Ampak mi je sistem zaenkrat tak všeč, verjetno tudi, ker dolgo nisem igral tega, da me full vleče. Če bi bil voice acting in zvok dober, ter nadzor izboljšan bi trenutno dal oceno preko 80 sigurno (celo 85 mogoče), ker pa tega ni pa pade nekoliko pod 80. Je pa še daleč do konca, da bi dal bolj točno oceno.
 12. Beri moj odgovor nad tem tovjim, lp
 13. Dobro glej, ne da se mi več. Sem povedal svoje mnenje, ki ostaja isto in to je to. Povsod se dogajajo krivice in na kurac mi gre, ko se izpostavljajo samo eni, ostali pa nikoli (mogoče v zelo mali meri kje, da mi niti ne izvemo za to). Sem ziher, da je policija kdaj ubila krivično tudi kakega Mehičana... Vi ne boste spremenili, niti za milimeter premaknili "našega" mnenja, mi ne "vašega" in to je to. Vsi se že ponavljamo v tej temi.
 14. Enako kot na nas (mene in mlajše generacije) nima vpliva dogajanje v vojni (politično) in povojni poboji pri nas. Pa so eni (sicer redki), ki so to doživeli še danes živi. Enako so še eni židi živi, ki so doživeli in preživeli holokavst, pa ne zasledim v medijih, da bi še dandanes na veliko pljuvbali in srali po Nemčiji.
×
×
 • Ustvari novo...