Skoči na vsebino

raveer

Legenda
 • Število vsebin

  9
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

6 Jogurt

Več o članu raveer

 • Stopnja
  Mojca Pokrajculja

Nedavni obiski profila

30 ogledov profila
 1. Ce ma gdo na switchu blazing beaks ali mana spark igerco, lahko zastonj dolj stegne: lydia, eqqo in soul searching. Prvi dve sta kar kul, zadnje pa nisn spilal. Ce bb ali ms nimas mislim da je vsaj eden izmed nastetih spilov trenutno 89 centov. Se splaca. Casa do jutri se men zdi.
 2. drugace je tudi nba2k20 na eshopu 2.5 funta: https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch/NBA-2K20-1630961.html
 3. sur. vsepovsod pojdem v muzje poglodat svetovno dediscino in tudi na obcasne razstave se peljem. kilometrina ni ovira, sem sel na bjork retrospektivno v new york, ali na ashley wooda v new york, pariz, hong kong. drugace hudi muzeji: met in moma v new yorku, mona v hobartu, yokohama museum of art je zelo skuliran plac, guggenheim v bilbau (new yorki mi ni tak hud), orsey in orangerie v parizu (louvre je imho precenjen), prado v madridu, rijks v amseterdamu, kunsthistorische in belvedere na dunaju. najjaci muzeji ever (imho): alberitna in leopold na dunaju (mamo letno druzinsko karto za oba, smo dosti na dunaju), mauritshuis v haagu (mam letno karto), hermitage v petrogradu, rodin museum v parizu , galerija mestrovic v splitu. pri nas: itak da narodna, moderna, sodobna in etnografski ter lutke na gradu v ljubljani, galerija-muzej lendava, galerija lojzeta spacala v stanjelu. ce smatras se pliberk nas, pol je tam hud muzej wernerja berga.
 4. Blow Job Job v samo je kar tezko izvajat.
 5. To se da ful izi in preprosto resit Z sponko.
 6. Sem dejansko razsmiljal o tem, samo nimam dostopa do 3d tiskalnika in tudi ne poznam ama nobenga. 🙂
 7. Jaz bi bil vesel https-ja. Bi se dalo zrihtat letsencrypt cert?
 8. switch je ultimativna konzola (za potovanja 🙂). meni je nadomestila vito, kjer sem vedno pizdil nad manjkom l2/r2 gumbov. ce bi to mela, mislim da ne bi prislo do switcha. zdaj sicer zaradi karantene trpijo cisto vse, ampak zvecer ob vinu komot vzamem switcha v roke in odspilam par runov isaaca. kiri prenosni dock se dandanasnji priporoca? tak da ne kuri pa to.
×
×
 • Ustvari novo...