Skoči na vsebino

reder

Rumeni jak
  • Število vsebin

    3 291
  • Dan prve porumenitve

  • Dnevne zmage

    1

reder je zmagal 21. novembra 2023

Bitje reder je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

923 Jezus

Več o članu reder

  • Butast stavek
    Inventarna številka #69420616

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 1 590 vohunjenj
  1. reder

    Premier League

    Zakaj? Kdo pa je sedaj favorit?
  2. reder

    Primera Division

    Saj sem rekel da je soft penal, je pa Vasquez padel samo zaradi lastne želje in hkrati izkoristil kar se mu je ponudilo. Kaj pa potem situacija z Rudigerjem in namernim bodycheckom Fermina (no ubistvu z ritjo )? Če piskaš enega moraš tudi drugega. Tudi tisti čisti favl Camavigne se lahko tretira kot da bi šel Yamal sam na golmana in bi moral biti posledično rdeč karton. Potem pa še ta famozni gol. Saj ne mislim analizirati vsakega favla ampak ravno tako nedolžno, da se nikomur ne sanja kaj "jokamo" pa tudi niso bile vse situacije na tej tekmi. Ni bilo pa takega škandala kot nekateri predstavljajo pa itak ne bi bili prvaki tudi če bi vse odločitve šle v Barcino korist. O Olmu nabijajo že leta, verjamem da ga hočejo, včasih je še dobro da so brez denarja. Letos bo Barca zapravila nič oz. bo net spend celo pozitiven razen če se res uresničijo govorice o novi bajni pogodbi z Nikeom pa še takrat bo verjetno premalo, da se jih Tebas usmili. Podpišem. Nič spektakularnega, le konsistenca od začetka do konca, tega nismo vajeni od Reala. Čestitam za dvojčka.
  3. reder

    Primera Division

    No zaradi teh vrtčevskih izpadov nima smisla komentirati sojenja.
  4. reder

    Primera Division

    Zaradi tistega "gola" Yamala ampak meni tisto niti ni tako sporno. Dejansko še danes ni nobenega kota kamere kjer bi lahko 100% določili ali je bil ali ne tako, da normalno da VAR ni spreminjal odločitve, če v to niso bili sigurni. Bistvo je pa tu sramota, da nimajo goal line techonology kot vsaka resna liga, očitno nekomu odgovarja da se lahko manipulira z goli, ni prvič da je Barca izpadla iz boja za naslov zaradi podobne situacije (ampak takrat proti Betisu je bil 100% gol za razliko od včeraj). Sporen je čisti dive Vasqueza in če so to piskali kot penal bi morali tudi na drugi strani nad Ferminom, tisti favl Camavinge nad Yamalom bi lahko bil rdeč... To so precej bolj sporne situacije čeprav se sedaj govori le o nepriznanem golu. Seveda pa to ni za ponovitev tekme, pač klovn Laporta kateri išče zunanje sovražnike za svoje neuspehe.
  5. reder

    NBA tema

    A bo letos Krk že za 1. maj?
  6. reder

    Naša mala greznica #9

    Njegov agent je Mendes, Mendes je prijatelj Laporte/Deca, Felix igra za smešen denar, to je to. Saj posoja za to sezono (enako za Cancela) ni neuspešna, sta oba prinesla (in odnesla ) nekaj pik, bi bil pa težki debilizem za njiju zapravljati denar tako, da pričakujem prav to. Če ju Barca ne kupi bosta IMO oba naslednjo sezono v top 5 ligi malo južneje od Evrope.
  7. reder

    Naša mala greznica #9

    Še tisto malo upanja je vzel sodnik. Se pa ne sekiram, liga je bila odločena že zdavnaj. Upam, da bo ta tekma prinesla kaj dobrega in to je ne kupovanje Cancela.
  8. reder

    Naša mala greznica #9

    Danes se odloča prvenstvo, ki je odločeno že pol leta.
  9. reder

    Primera Division

    Lol a majo bolj udobno klop v Milanu?
  10. reder

    Naša mala greznica #9

    Ker je na Old Traffordu in Bernabeuu res kaj boljše lol, res so hudi navijači tam
  11. reder

    Primera Division

    Kakšen sestanek pa rabijo? Xavi pove ali se je premislil ali ne, kaj drugega se je za pogovarjat? Vseeno če Rafa že po nedeljski katastrofi prevzame, če bo res on.
  12. reder

    Naša mala greznica #9

    To mora biti pa res hudo presenečenje glede na to, da se podobno zgodi vsaj vsako drugo leto v zadnjem desetletju.
  13. reder

    Naša mala greznica #9

    Carlo Mourinho čestitke Realu za naslov
  14. reder

    NBA tema

    Lahko bi se Shaq vrnil na teren za kakšno tekmo. To bi pa gledal
×
×
  • Ustvari novo...