Skoči na vsebino

Bessie

Legenda
 • Število vsebin

  115
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

40 Jezus

Več o članu Bessie

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Nekaj podobnega sem pomislil pri tem twittu, kot v časih socializma, plačuje se nedelo in sindikalne počitnice. Bravo Tito, dobro si jih naučil
 2. Kolikor sem na hitro dojel po čivkih je hotel nekaj plačati z nekritim čekom in so poklicali policijo, verjetno se ni obnašal najbolj primerno in ga je policaj vrgel na tla... potem pa 5 minut tiščal koleno na vrat, s tem, da mu je ves čas govoril, da ne more dihat in je na koncu izdihnil. Nekaj se zgovarjajo, da je bil pod vplivom mamil ipd. in da je umrl v bolnici... je pa cel kup prič in posnetek... In zdaj protestirajo in jih preganjajo s plinom in gumijastimi metki... ne dolgo nazaj so pa pri miru pustili oborožene trumpove protestnike... podobno kot pri nas varda in naravovarstveniki, proti enim se ukrepa proti drugim pa ne!
 3. Če bi nabavil EA Pass, bi jo že tam dobil free
 4. Druga igra bo BattlefrontII
 5. Včasih si na XB plačal za MP in chat, nič iger potem so se spomnili na PS, da bi tudi računali in so zraven dali še igračke in jaz na to še vedno gledam kot dodatni bonus poleg osnove, ki je mp. Sem pa že prej plačeval na PS naročnino na eno digitalno revijo Qore, se mi zdi, kjer si dobil kdaj kak špil zraven... Samo zaradi iger pa ne bi nikoli plačal za PS Plus.
 6. Pri nas se po navadi ne splača, razen, če kje ujameš kakšno odprodajo zaloge in pa na kakšnem sejmu se kaj najde ala Makkon in NMN, ko imajo štante oz. v Zagrebu na Infogamerju.
×
×
 • Ustvari novo...