Skoči na vsebino

Arey

Vesoljc
 • Število vsebin

  205
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

47 Jezus

Več o članu Arey

 • Stopnja
  je sponzor mn3njalnika prvega reda!

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Arey

  Android

  Brez dokazov ne verjamem, ker je popolnoma nelogicno.
 2. Od, vkljucno s, stirke naprej je hype tocno: 0. Trojko in NV sem pa ful igral, obe igri sta super (NV valda boljsi v vseh pogledih).
 3. Arey

  Android

  Wtf, kaj je pa procesorsko zahtevnega tle in kaksna je razlika med tek ce imas portrait in landscape, al pa ce dovolis se reverse portrait?
 4. But is there even a difference
 5. Faking forum jebem mater kako lahko naredis doublepost pa kr zgine tekst ki sem ga napisal za drugi post. Hotel sem napisat da ne ti ne jaz ne veva kaj od tega Epic ze pocne, tko da so taki posti brez vrednosti. Mogoce vse to pocnejo, in se kaj zraven. Mogoce folku v acc udrejo ker ima isti pass se na kaksnem drugem pageu in so tam shekali bazo in ni nihce rabil uganjat gesla. Brezveze so taki posti ker ne vemo nic.
 6. Mislim, ja, sam isto lahko reces obratno za nekriticne naivne ljudi zivljenje ne bo lepo ker bojo nasedli na vsako piramido ki bo prisla mimo. Tko da ja, skrajnosti niso ok v ob smeri (surprise :D).
 7. Govoriva o igricah, tko da druga tocka zgleda bolj kot "slabe igrice niso uspesne".
 8. Arey

  Raspberry pie / arduino

  Eh, valda. Ce ne znas in te zanima se pa pac naucis.
 9. Jz bi pa reku da je pretiran nekriticen hype enakk ali pa se bolj skodljiv kot pretiran kriticen cinizem. Kupovanje stvari na podlagi hypa je najslabse mozno kar lahko potrosniki delajo, nekupovanje zaradi cinizma pa kvecemu prisili zaloznike da naredijo igre ki bojo folk zanimale.
 10. Ce tebi nekaj ni vsec se ne pomeni da je to gatekeeping.
 11. Ponudnik lahko vedno resetira geslo, vprasanje ce to hocejo ker to tudi lahko prinese zlorabe. Kako pa preprecis userju da zamenja ip in veselo probava naprej?
 12. Sorry, Sankard nima the power of the cloud.
 13. In kako tocno se bos pol zadnji smejal? Zaradi privoscljivosti al kaj tocno, ne razumem
 14. Lol, honestly sploh nisem opazu da si prav samo do mene salty Sorry za debila, drgac pa nimam pojma o cem govoris in bisveno vecja moznost kot da sm se POTUHNIL je da sem skippal del debate.
 15. Kako tocno se bos smejal, ce ti ze zdej placujes za multiplayer
×
×
 • Ustvari novo...