Skoči na vsebino

ronaldinho

Vesoljc
  • Število vsebin

    16 495
  • Dan prve porumenitve

  • Dnevne zmage

    1

Vse objave od ronaldinho

  1. ronaldinho

    Naša mala greznica #9

    čestitke za naslov zdaj pa res konec spremljanja CL za letos
  2. ronaldinho

    Naša mala greznica #9

    kar Ederson izvaja no, boljše kot pa brani
  3. ronaldinho

    Naša mala greznica #9

    Ederson kot Oblak v najboljših letih
  4. ronaldinho

    Sports American Way

    Garver prvi HR za M'se! 2-1
  5. ronaldinho

    Naša mala greznica #9

    Real bo gladko zmagal penale
  6. ronaldinho

    Naša mala greznica #9

    lahko bi kdo streljal, ampak ne, treba je pripeljati žogo v mrežo
  7. ronaldinho

    Naša mala greznica #9

    evo Real dočakal šanso, samo napačen se je znašel pred golom
  8. ronaldinho

    Naša mala greznica #9

    nesposobni Brazilec ven, čestitke Realu za naslov
  9. ronaldinho

    Sports American Way

    največja legenda Regina’s Jon Ryan is set to sign a one-day contract with the Seattle Seahawks tomorrow officially bringing to an end his pro-football career. The 42-year old played 159 games for Seattle between 2008 and 2017, including helping the club to a Super Bowl championship in 2014. Ryan also appeared in 32 games for the Green Bay Packers from 2006 to 2008. He played his last pro football game for the Edmonton Elks at age 41. Regina's Jon Ryan to retire a Seahawk | CTV News
  10. ronaldinho

    Sports American Way

    Ne ne, njegov sin je DC pri Huskijih, Carrollov pa OC. also, M'si gredo zdaj po sweep Redsov
  11. ronaldinho

    Naša mala greznica #9

    Ja, samo za Dortmund res nimam upanja, da se bodo kdaj znebili tega slovesa. Pa naj me demantirajo, bi bil vesel.
  12. ronaldinho

    Naša mala greznica #9

    haha, a ste videli zdaj na Poop TV, ko je prispevek o tekmi Reala Novinar: Jan Lukač Montažer: Ime Priimek
  13. ronaldinho

    Primera Division

    Zaragoza bo prenovila La Romaredo. Obstajajo možnosti, da bodo vmes dve sezoni (25-26 in 26-27) domače tekme igrali na začasnem stadionu, ki bi ga postavili kar na parkirišču Expa. Kapaciteta naj bi bila 20k in bi jih stalo okrog 10m. Bi pa s tem omogočili, da bi se dve leti prej vrnili na Romaredo. Prenova slednje naj bi znašala okrog 240m, povišali bodo kapaciteto iz 34k na 43k. S tem bi tudi zadostili zahtevam FIFE, da bi lahko gostili tekme SP 2030. In še za zanimivost, letos so v Segundi prodali čez 28 tisoč sezonskih kart, samo 7 klubov v Primeri jih je več. Upam, da se kmalu vrnejo v La Ligo, čeprav najprej si bo treba sploh zagotoviti obstanek v Segundi.
  14. ronaldinho

    Naša mala greznica #9

    eh, ko hebe te bottlerje Saj so mi bili vedno kul klub, ampak jih pač ne moreš resno jemat na pomembnih tekmah
  15. ronaldinho

    Primera Division

    Rafa Márquez es el elegido pričakovano
  16. ronaldinho

    Naša mala greznica #9

    Predvidena vrnitev je konec novembra letos ob proslavljanju 125. obletnice kluba ob zmanjšani kapaciteti okrog 50-60k. V sezoni 25-26 naj bi že igrali na skoraj polnem stadionu, čeprav naj bi se dela povsem zaključila poleti 2026. Če PSG ne bi bil PSG bi meni po odhodu želvaka dejansko imeli čisto spodobno ekipo s simpatičnim trenerjem. Ok, Dembele je še pizdek. Ampak vsakič ko vidim Nasserja v družbi z našim Sandijem mi gre na bruhanje. ajde Dojčlanderji
  17. ronaldinho

    Primera Division

    Bi moral verjetno še dve sezoni potegnit glede na to, da pri Valverdeju ni več v prvem planu. No, pa tudi v drugem ali tretjem ne. Letos je samo 13 nastopov s klopi zbral v ligi, ampak skupaj manj kot 200 minut. Tako da se rajši lepo poslovi z osvojeno Copo. Vsak dodatni prihodek pozitivno vpliva na FFP. Koliko od teh domnevnih 100m bo Tebas dovolil vključiti v izračune SCL je pa seveda drugo vprašanje. Krediti za stadion se bodo začeli odplačevati po koncu prenove, ko naj bi klub letno pridelal okrog 250m prihodkov s strani Nou Campa in iz tega naslova se bo potem odplačevalo investitorjem. Je pa celoten plan odplačil tudi zelo fleksibilno zastavljen. The financing is with some of the main prestigious financial entities around the world. It has different instalments to be paid progressively at 5, 7, 9, 20, and 24 years, with a flexible structure, including a grace period. The Club will start to repay the operation once work has been completed on the stadium, using income generated by the Spotify Camp Nou, which is forecast to be around 247 million Euro per year.
  18. ronaldinho

    Naša mala greznica #9

    Itak se za City navija, drugače lahko Realu že kar dajo naslov. Drugače sem pa zaključil z gledanjem CL za letos, bo vsaj nekaj časa ostalo za kaj drugega. EL pa itak Leverkusen do konca. Pa Emery v ECL.
×
×
  • Ustvari novo...