Skoči na vsebino

Jude

Rumeni jak
 • Število vsebin

  123
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

10 Tabornik

Več o članu Jude

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.

Nedavni obiski profila

64 ogledov profila
 1. Jude

  Prva liga Telekom Slovenije

  Vse klube naj bi testirali na korono, Olimpija je že bila danes ob 9h. Malo pozno so se spomnili tile butli na NZS, prva "uradna" tekma je čez 2 dni.
 2. Jude

  Prva liga Telekom Slovenije

  Manda kot poslovilno darilo napovedal velike okrepitve, da se NK Olimpija uvrsti v Evropo. Predsednik Milan Mandarić, ki je tekmo gledal v miru v družbi športnega direktorja Mladena Rudonje ter direktorja kluba Marka Čepelnika, je bil vidno zadovoljen. Potem ko so igralci stali v vrsti, da se z njim pozdravijo, je napovedal okrepitve za naslednjo sezono, ker ima velike ambicije, da se uvrsti v skupinski del enega izmed evropskih pokalov. »Z Rudonjo normalno komunicirava in bo veliko pripomogel k temu, da bo Olimpija boljša. Pogovarjam se s predsednikom Mandarićem, osredotočenost pa je na ekipo in enajst tekem, da postanemo prvaki. Gremo iz tekme v tekmo, zato bo gostovanje v Sežani za nas enako pomembno kot derbi z Mariborom,« je odnose opisal Hadžić.
 3. Jude

  [uradna tema] Japanka

  Attack on Titan Season 4 trailer: Zamenjali so studio. Zadnjo sezono bo animiral Studio MAPPA. Naj bi bilo kar dosti sprememb v animaciji.
 4. Warhammer 40,000: Rites of War (Microsoft Windows, 1999)
 5. Nikakor mi ne uspe na Win10 (64) vzpostavit igre na Steamu oziroma odpreti settingsov (.exe). Brez korekcij je pa Steam verzija neigralna (+ jezik je default FR). Poizkusil sem vse možne compatibility mode, regedit, etc. ... fak dis A kdo igra na Steamu in mu deluje tekoče?
 6. Jude

  Naša mala greznica #9

  kateri šport naj začnemo gledat
 7. Jude

  COVID-19

  Coronavirus: Monkeys 'escape with COVID-19 samples' after attacking lab assistant One of the primates was reportedly later spotted up in a tree, chewing one of the sample collection kits. https://news.sky.com/story/coronavirus-monkeys-escape-with-covid-19-samples-after-attacking-lab-assistant-11996752
 8. Bordelands 2 je kul? Kakšen je gunplay?
×
×
 • Ustvari novo...