Skoči na vsebino

Jude

Rumeni jak
 • Število vsebin

  122
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

10 Tabornik

Več o članu Jude

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.

Nedavni obiski profila

62 ogledov profila
 1. Jude

  Prva liga Telekom Slovenije

  Manda kot poslovilno darilo napovedal velike okrepitve, da se NK Olimpija uvrsti v Evropo. Predsednik Milan Mandarić, ki je tekmo gledal v miru v družbi športnega direktorja Mladena Rudonje ter direktorja kluba Marka Čepelnika, je bil vidno zadovoljen. Potem ko so igralci stali v vrsti, da se z njim pozdravijo, je napovedal okrepitve za naslednjo sezono, ker ima velike ambicije, da se uvrsti v skupinski del enega izmed evropskih pokalov. »Z Rudonjo normalno komunicirava in bo veliko pripomogel k temu, da bo Olimpija boljša. Pogovarjam se s predsednikom Mandarićem, osredotočenost pa je na ekipo in enajst tekem, da postanemo prvaki. Gremo iz tekme v tekmo, zato bo gostovanje v Sežani za nas enako pomembno kot derbi z Mariborom,« je odnose opisal Hadžić.
 2. Jude

  [uradna tema] Japanka

  Attack on Titan Season 4 trailer: Zamenjali so studio. Zadnjo sezono bo animiral Studio MAPPA. Naj bi bilo kar dosti sprememb v animaciji.
 3. Warhammer 40,000: Rites of War (Microsoft Windows, 1999)
 4. Nikakor mi ne uspe na Win10 (64) vzpostavit igre na Steamu oziroma odpreti settingsov (.exe). Brez korekcij je pa Steam verzija neigralna (+ jezik je default FR). Poizkusil sem vse možne compatibility mode, regedit, etc. ... fak dis A kdo igra na Steamu in mu deluje tekoče?
 5. Jude

  Naša mala greznica #9

  kateri šport naj začnemo gledat
 6. Jude

  COVID-19

  Coronavirus: Monkeys 'escape with COVID-19 samples' after attacking lab assistant One of the primates was reportedly later spotted up in a tree, chewing one of the sample collection kits. https://news.sky.com/story/coronavirus-monkeys-escape-with-covid-19-samples-after-attacking-lab-assistant-11996752
 7. Bordelands 2 je kul? Kakšen je gunplay?
 8. Jude

  Cestna golazen

  Jumbo na Tour s tremi kapetani.
×
×
 • Ustvari novo...