Skoči na vsebino

Rintintinc

Svinjski pastir
  • Število vsebin

    9
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

0 Jogurt

Več o članu Rintintinc

  • Butast stavek
    Luzer, ki se mu je posrečilo celih devet sporočil

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

  1. Prodam joystick VKB Gladiator NXT EVO Premium, za desno roko. Joystick je bil kupljen lani, zaradi življenjskih obveznosti pa je bil uporabljen vsega skupaj kakih 20 ur in je dejansko v kot novem stanju. V kompletu je vsa dodatna oprema, original škatla. https://flightsimcontrols.com/product/gladiator-evo-space-combat-edition/ Cena je 140€ (~100€ popusta).
  2. Ugh, tole ne zveni dobro, sploh če si tako kot jaz v Mavericku našel zelo malo kadrov, ki bi se jih dalo definirat kot 'visceral'. Tale IMAX v Zagrebu je sklepam pravi IMAX, s HFR projekcijo? Kolikor vidim imam dve opciji - izlet v Zagreb ali pa počakat na super ultra deluxe 4K HFR 3D blu-ray / streaming verzijo in si jo ogledat v kvalitetnem VR headsetu.
  3. Rintintinc

    Monitorji

    Celinske cene menda niso še izdali, ampak v UK je potrjeno 1100 funtov, tako da upam, da bo bliže 1300€. V vsakem primeru je to bistveno nižja cena od pričakovane, glede na to, da gre za prvi QD-OLED monitor sploh. Moj Acer X34 je bil ~1200€, tako da sem že malo navajen plačevati take zneske. Raje bi dal bistveno manj, ampak to je zame dobesedno sanjski monitor, ki ga čakam že 5+ let, tako da cena ne bo ovira. Mam račun pri Mailbox.de, ampak tako velikih zadev žal ne forwardajo. V skrajnem primeru lahko za uslugo prosim enega od nemških kolegov, a bi se tamu raje izognil, ker sem jih pokoristil že za nakup grafičnih. Če kdo pozna kak drug, manj strikten tovrstni servis ...
  4. Rintintinc

    Monitorji

    Malo brezvezno vprašanje, ampak se komu sanja kako je z razpoložljivostjo novih Alienware produktov pri nas? Močno si želim prihajajočega 34" QD-OLED ultrawide monitorja, za katere pričakujem, da bodo razprodani 30 sekund po tem, ko se bodo koncem marca pojavili na Alienware.com. Slednji v Slovenijo menda ne pošiljajo, tako da si bo treba očitno pomagat kako drugače.
  5. Prodam Ratchet & Clank: Rift Apart za PS5, cena 45€, pošljem po pošti, ponudbe na ZS.
  6. Prodam popolnoma nov telefon Apple iPhone 12 Pro Max 128GB v "graphite" barvi. Telefon je v originalni embalaži, ovit v celofan, nedotaknjen, opremljen z računom in garancijo. Kupljen je bil 23.1.2021 v Big Bangu z namenom prodaje, ker sem se na ta način najhitreje rešil kriptovalute (GoCrypto). Cena: 1100€ Ogled in prevzem je možen v okolici Nove Gorice ali v Ljubljani, po želji lahko pošljem tudi po pošti s plačilom po dogovoru. Ponudbe, slike in dodatne informacije na ZS.
  7. Jaz imam prednaročeno pri ACS Sony. Ko sem se zadnjič zanimal, sem dobil informacijo, da sem številka 70 na listi. Nekaj mi pravi, da ne bom še prišel na vrsto, če bodo v tej pošiljki sploh deležni kake konzole ...
×
×
  • Ustvari novo...