Skoči na vsebino

ZippeR

Vesoljc
 • Število vsebin

  52
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

11 Tabornik

1 zasledovalec

Več o članu ZippeR

 • Stopnja
  se najraje valja po sladkorni peni.
 • Rojstni dan 01. 01. 1870

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Mah, mam preveč rad sebe in svojo glasbo, da bi kupil random kitajske smeti. Sej verjamem da so poštimali elektroniko in majo dober NC in baterijo, ampak mi je še zmeri zvok najpomembnejši, tko da pass.
 2. Bi mel ene zaprte slušalke da tehnaža lih ne udarja po celi pisarni. Fino je mogoče tud da majo bluetooth (ker nimam nobenih takih) in hkrati možnost priklopa na kabel. Pa nasploh raje bolj portable kot ne. Mam rajši toplejši zvok, se ne ukvarjam s produkcijo in mi za studijske lastnosti ni mar. Pod 150€. Eden od kandidatov po hitrem google searchu se kažejo audio-technica m50x, o njih sm že velik slišal in se zdijo primerne. Pozna kdo kako alternativo?
 3. ZippeR

  techno

  Tale izdaja mi je tud zanimiva, Walton na Ilian. Dej mi ta brejkič.
 4. ZippeR

  techno

  Spet js z nekim meditativnim sranjem. Nevem čist zakaj to paše sem, ampak se mi zdi da bi techno crowd znal appreciatat, ne mislim pa lih novega topica delat za noise/drone. Ampak res - nova Architectural (alias Reeko /polegroup) izdaja na Semantiki si zasluži poslušanje.
 5. ZippeR

  techno

  evo ga, komad vseh komadov (preview, release je 12ga)
 6. climax holy motors shutter island incendies sicario arrival ex machina parasite good time woman at war V zadnjih letih ne gledam več tolko filmov (sploh doma ne), ampak ajde. Sigurno mi je pa Dennis Villeneuve definiral desetletje.
 7. Ja, zato vprašam. Nisem nekaj ful v hardwaru, sem naletel na njih čist posredno.
 8. https://www.ekwb.com/ Fancy vodno hlajenje, slovenska firma. Pozna kdo?
 9. ZippeR

  Računalniska periferija

  v vimu ne rabiš smernih tipk
 10. ZippeR

  techno

  Tale nova Regis plata je res sam bomba.
 11. ZippeR

  Zdajle poslušam:

  moderna alice coltrane
 12. ZippeR

  techno

  Tole je blo objavljeno pred dnevi, zadnji party pred korono na kerega sem šel. Po tem je še Shifted vrtel bolan techno (vsaj men se je zdelo tko haha), upam da objavijo še to. Anyway, za delat je pomoje carsko, vsaj men so kulski bolj razgibani ritmi za delat zravn.
×
×
 • Ustvari novo...