Skoči na vsebino

Vodokotlič

Vesoljc
 • Število vsebin

  87
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

17 Tabornik

Več o članu Vodokotlič

 • Stopnja
  ravnokar sir je.

Nedavni obiski profila

57 ogledov profila
 1. Polnilice so tudi že đabe: https://www.ebay.de/itm/EV-Ladestation-16A-Typ-2-3-Phase-Stecker-Mit-Ladegerät-Elektroauto-IEC-62196-2/193494090427?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649
 2. Če se prav spomnim, sem enkrat napisal še na starem mn3, da bo okoli 600eur 5tka. Pa so me skurcal.
 3. Raje imam večjo baterijo. Zima je bolj švoh pri nas. Komaj čakam. Je že Zgleda, da bi spizdil iz igre big red racing. No v končni fazi se mi zdi da bo kar spemenjen. Že z velikostjo bo vsaj 5% manjši.
 4. Vodokotlič

  [udarna] avto tema

  Dobro ti stari superšortniki. Te nove zadeve imajo že nekaj elektronike. Razen, če to izklopijo da lahko driftajo ap se zgodi kar se zgodi.
 5. Vodokotlič

  [udarna] avto tema

  A so američani toliko neumni ali so ti muscle car tako zajebani. Ali je kombinacija obojega?
 6. Vodokotlič

  [Uradna] Skiro tema

  Včasih so govorili kako je gay imeti skiro in torbico. Eto zdaj vsi to furajo. Pač je priročno. Jaz imam za zdaj samo torbico.
 7. V firmi imam čisto svoj privat cloud.
 8. Moja praksa kaže malo drugače ampak po tolikih letih so tudi krmilniki in fwji pametnejši v ssdjih. Seveda OS nima direktnega dostopa. Tudi pri HDDjih ki so 4k in še emulacija 512 čez. Napisal sem tudi da velike SSDje težko izrabiš. Za manjše žal ni tako. Bi lahko pisal dolgo in široko, samo nimam časa. Res da bolj v enterprise primerih. Za doma je verjetno res vseeno. Ampak treba je pustiti 10% free prostora. Zlato pravilo, ki še zdaj velja.
 9. Kaj se zgodi, če imaš več particij? Na eni particiji imaš swap file, os nekaj indexira in piše meta podatke, na drugi particiji pa imaš ene fajle, ki se niti ne spreminjajo pogosto. S časoma se celice v prvi particiji istrošijo precej hitreje. Če je na particiji manj kot 10% free prostega prostora se znajo delat čudne zadeve kot nestabilnost in velik upad perfomansov. To je zelo očitno pri cheap SSDjih brez lastnega cacha v obliki drama. Sploh ni potrebe po dodatni particiji. Je pa res če kupiš 1TB ali večji ssd ga ne boš nikoli izrabil in je itak vseeno.
 10. Vodokotlič

  [udarna] avto tema

  Ta Z4 M mi je najhujši.
 11. Nikoli ne delaj več particij na SSD.
 12. Vodokotlič

  [udarna] avto tema

  A obstaja hibrid? Če ja, dobiš kredit za 1.3% do 40k Kar je izredno malo. Svoj denar imaš pa še vedno za "težke čase" oz za nadaljnjo investicijo. Ali daš za kredit 1.3% ali za inflacijo, ki je 1.2% in ti požira denar, če ne vložiš nekam.
 13. Dokler dobivajo subvencije bodo še. Drugače res niso rentabilni. Sem dost blizu z njimi pa vem.
 14. Šiht... https://www.tesla.com/en_EU/careers/job/tesla-advisor-slovenijaljubljana-63570?redirect=no
×
×
 • Ustvari novo...