Skoči na vsebino

Sadako

Rumeni jak
 • Število vsebin

  171
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

16 Tabornik

Več o članu Sadako

 • Stopnja
  "Imam Haribo bonbon. Zapri oči in odpri usta!"

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Sadako

  Pravkar pogledano

  Baje obstaja istoimenska serija drugace mi pa film deluje zelo evropejski in bi mogu malo pobrskat po italijanski ali nemski produkciji. Zaradi svoje surovosti in podobne tematike mi padeta na pamet Aguire in the mission.
 2. Zdle sm se spomnu se na Dream Theater. Brezdusno in razvleceno.
 3. Sadako

  Zdajle poslušam:

  Vrhunsko, od glasebe do spota.
 4. Sadako

  Pravkar pogledano

  Ker sem ravno prebral knjigo, sem se odločil še za film, ki se mi je toliko let uspešno izmikal. Klasika iz leta 1986, nastala 6 let po izidu kultnega romana. Zelo surov in nespoliran film (še posebej eksplicitna je seks scena v kateri je bil Slater star 16/17 let), ki je precej zvesta adaptacija knjige. Posnet v stilu špageti vesternov in ga z lahkoto priporočam vsakemu, ki ga še ni videl.
 5. Ajde se bom potrudil, da se ne bo preveč gneva izlilo: Climax Mandy Hereditary SIcario Once Upon a time in Hollywood Free Solo Mad Max Fury Road They Shall Not Grow Old
 6. 7 veličastnih Aja, ups, sem spregledal, da je desetletja Tolk dolgega kratkotrajnega spomina pa nimam oz. preveč sem pogledal, da bi znal posortirat za tako obdobje.
 7. Sadako

  Protivladni protesti

  Pac v nos mu gre, da se protestira, zgolj ko je njegov omiljeni na ablasti.
 8. 7 wonders: Duel Odlična igra s kartami za dva igralca. Svetovna klasika polna cutthroat situacij. 9/10 Sherlock Holmes Consultive Detective: The Thames Murders & Other Cases co-op klasika za ljubitelje detektivskega genija. Primerna tudi za solo play. 10/10 Stone Age preprosta igra z zelo dopadljivim designom, ki temelji predvsem na cutthroat potezah. 7/10 Terraforming Mars eurogame z domiselno mešanico sci-fija in znanosti s sicer nekaj pomanjkljivosti (design, element sreče) 8/10 Castles of Burgundy klasika odlična za dva igralca 8/10 Brass Birmingham Precej kompleksna zadeva z daleč najlepšim production designom. Dopušča ogromno možnosti za razvoj in je morda bolj kot za "stratege" primerna za "taktičarje". Je napeta, zna pa pripeljati do anaylsis paralysis, sploh pri Railway fazi 9/10 Dead of WInter co-op postapokaliptična igra prežeta z gore humorjem. Co-op za dva igralca ni najbolj dodelan, za več igralcev je super. Priporočam igranje na hard. 8/10 Masnions of Madness še ena zanimiva pustolovščina za raziskovanje paranormalnih primerov podprta z aplikacijo (nisem še igral) Dixit domišljija, branje misli, namigov ... Pravljično/pripovedovalni »pictionary«. Super zadevca, primerna za vse družbe. Izjemno lahka za naučit in neverjetno zabavna. 8/10 Air, Land & Sea luštna in kratka igra s kartami za dva igralca, preprosta v svoji kompleksnosti. 8/10
 9. sadhu cist uraden odkar je znacko fasal. Rispekt.
×
×
 • Ustvari novo...