Skoči na vsebino

Sadako

Rumeni jak
 • Število vsebin

  175
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

18 Tabornik

Več o članu Sadako

 • Stopnja
  "Imam Haribo bonbon. Zapri oči in odpri usta!"

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Sadako

  Nova glasba v letu 2020

  U, tole morem nujno prevert. Sem ga mel na čakalni listi, prav tako Adele Zaenkrat mi je Sine from Above najjaći.
 2. Sadako

  The Boys

  Daj ji še malo časa. 2. in 3. del sta zatežena v 3pm. Sam sm že hotu nehat gledat, ampak pol se pa samo stopnjuje ludilo.
 3. Sadako

  Pravkar pogledano

  Baje obstaja istoimenska serija drugace mi pa film deluje zelo evropejski in bi mogu malo pobrskat po italijanski ali nemski produkciji. Zaradi svoje surovosti in podobne tematike mi padeta na pamet Aguire in the mission.
 4. Zdle sm se spomnu se na Dream Theater. Brezdusno in razvleceno.
 5. Sadako

  Zdajle poslušam:

  Vrhunsko, od glasebe do spota.
 6. Sadako

  Pravkar pogledano

  Ker sem ravno prebral knjigo, sem se odločil še za film, ki se mi je toliko let uspešno izmikal. Klasika iz leta 1986, nastala 6 let po izidu kultnega romana. Zelo surov in nespoliran film (še posebej eksplicitna je seks scena v kateri je bil Slater star 16/17 let), ki je precej zvesta adaptacija knjige. Posnet v stilu špageti vesternov in ga z lahkoto priporočam vsakemu, ki ga še ni videl.
 7. Ajde se bom potrudil, da se ne bo preveč gneva izlilo: Climax Mandy Hereditary SIcario Once Upon a time in Hollywood Free Solo Mad Max Fury Road They Shall Not Grow Old
 8. 7 veličastnih Aja, ups, sem spregledal, da je desetletja Tolk dolgega kratkotrajnega spomina pa nimam oz. preveč sem pogledal, da bi znal posortirat za tako obdobje.
×
×
 • Ustvari novo...