Skoči na vsebino

Caffrey

Vesoljc
 • Število vsebin

  89
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

11 Tabornik

Več o članu Caffrey

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Kar se tiče gradnje stanovanj, bi morali na državni ravni malo pogledati dejansko stanje. Verjamem da je bivalnih enot več kot dovolj v Sloveniji. Samo niso pač vse v LJ. Če bi centralizirali državo, bi se tudi marsikatera prazna bajta prodala in napolnila. Tole samo neka gradnja stanovanj in koncentracija folka v mestih je čist mimo. Toliko naravnega prirastka nimamo, da nam glede na 30 let nazaj (sploh upoštevajoč novih stanovanjskih sosesk) manjka toliko bivalnih enot, ker se cifra ves čas vrti okoli 2 mio. Ne rečem da ni potrebno graditi, ampak obseg vsekakor realno ni tako velik. Decentralizacija, potem pa šele naprej. Pa tudi kakšnih 3 pasov ne bo potrebnih gradit.
 2. Sarec se je usral in pobegnil, ko se je pojavil virus. Naj kar raje ob fergusonu se naprej pozira. Mogoce bi s kaksnim koledarjem kaj zasluzil.
 3. Drugač kakšna taperver posoda bolj plitva.
 4. Caffrey

  MEDIJI - Worldwide

  Tale clanek ne vem ce to dostikrat peide g mainstream medije. Nasi policaji majo res beden siht https://www.dolenjskanews.com/foto-bezal-pred-policisti-napad-na-policiste/
 5. Caffrey

  COVID-19

  Ker smo dva meseca nazaj vedeli o virusu toliko kot danes in ker bi kar pustili da imamo tako sranje kot Italija, Brazilija... fuck, eni ste res direkt za v parlament.
 6. Caffrey

  COVID-19

  Dokler ni kdo od bližnjih so vse samo številke in statistika.
 7. Caffrey

  Kaj se trenutno predvaja?

  Meni je kul, gledam sproti. Samo se 2 dela sta.
 8. Ker tvoja kvaliteta zivljenja ni odvisna od tovornega prometa. Pa tudi kot da so tovornjaki glavni problem zdaj kar se cest tice.
 9. Fora je, da tovornjaki tudi ne vozijo izkljucno samo iz tocke A v tocko B in nazaj v tocko A. Kaksnega avtoprevoznika vprasajte kako gre logistika v realnem svetu. Da ne govorimo o natrpanih urnikih in rokih, posledicno penalih.
 10. Kjer bodo v igri ceste, hidroelektrarne, jedrska... bodo sigurno zapleti. Tako kot v NM za tretjo razvojno os. Ko se na zadnji dan pojavi nova iniciativa 3 ljudi in blokira 120mio naložbo. Razen če tej vladi uspe urediti to področje, da ne bo res več vsak kurac mel možnost blokirat takšnih projektov.
 11. Čakte da okoljevarstveniki blokirajo že dogovorjene načrte za izgradnjo.
 12. Caffrey

  COVID-19

  Naravna selekcija
 13. Pol pravi Levica da je JJ vsaj tko dober kot Josip Broz? Cudno da bolj ne podpirajo vlade.
×
×
 • Ustvari novo...