Skoči na vsebino

Caffrey

Vesoljc
 • Število vsebin

  70
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

7 Jogurt

Več o članu Caffrey

 • Stopnja
  ravnokar sir je.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Caffrey

  Kaj se trenutno predvaja?

  Ja, tedve sta obe top.
 2. A je s kredo risal po pločniku?
 3. Caffrey

  Delo od doma

  To pretiravaš sedaj malo, a ne. Namesto v torek dela v nedeljo. So branže ko ni delo samo pon-pet 7h-15h. Za vse pa velja 40h delavnik. V končni fazi pa zakaj ne bi tudi bencinske ble zaprte? Nafta bolj pomembna od kruha? Se ne da v petek tankat? Ali pa samo samopostrežne uporabljat za tiste nujne zadeve?
 4. Caffrey

  Premier League

  Ima kdo kaj da se da prek Android TV gledat, ali pa Kodi? Da ni treba PC-ja?
 5. Itak ta je rushano. Pa ne vem kako jim rata zadnje čase redno delat (Marvel in DC) filme s tako bednimi/pozabljivimi bad guyi. MCU ima koliko,? čez 20 filmov in edini ki je omembe vreden je Thanos. DC ima hude bad guye, pa čez 20 min po filmu že ne veš več nič pomembnega. In večina pri obeh so v filmu bolj zato da so, ne neka resna grožnja. Oziroma; tudi če je resna grožnja ni nobene napetosti ne nič...
 6. Kdo so slovenski kapitalisti? To si predstavljate da mamo ene par 100, če ne par tisoč nekih bogatašev, ki izkoriščajo ljudi in državo al neki in se doma kopajo v zlatih banjah al neki? Pač množico zlobnih Pečečnikov, Pipistrelov in Akrapovičev?
 7. Caffrey

  Kaj se trenutno predvaja?

  Mogoče še Spartacus, če so ti zgodovinske kul.
 8. Caffrey

  Kaj se trenutno predvaja?

  HBO klasike si že pogledal? Rome, Band of Brothers, True Blood (ta sicer zvodeni, pa vseeno)... Ali pa Borgias (2011 Showtime), morda Tudors?
 9. Caffrey

  Premier League

  Gledal bomo pa kje? Matr jim tem SK, našim operaterjem in zakonom, ki dopuščajo da se tako zajebavajo.
 10. Jaz bi raje videl da Batman vs Superman popravijo.
 11. Zakaj odloca o delu trgovin ob nedeljah kdorkolu drug kot lastniki trgovin, menedzment in delavci/sindikati? Oziroma zakaj se prav na delovni cas trgovin spravlja folk? Ostali ki delajo ob nedeljah in njihove druzine so manj vredni, al kako?
 12. Slovenci glejte oddajo Tarca
 13. To si v Mladini prebral al ti je Mesec povedal pri masi?
 14. Spet miti in legende o jugo vojski. In o grdem zahodu ki je zrusil ta kominsticni raj na Zemlji. Tudi ce ga je, bi jim moral Slovenci za rundo dat.
×
×
 • Ustvari novo...