Skoči na vsebino

Caffrey

Vesoljc
 • Število vsebin

  73
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

7 Jogurt

Več o članu Caffrey

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Caffrey

  COVID-19

  Pizda vam je dolgčas. Še na ta bogi prelet avionov gre enim v nos. Medtem ko so bili uslužbenci veseli da so se spomnili na njih. Enako za policiste. Vsaj za NM za bolnico in DSO vem, da ne bom posploševal...
 2. Caffrey

  COVID-19

  Od kje ti podatek da je veliko firm delalo, brez da bi upoštevalo ukrepe? Pa tudi; kaj pomeni "veloko".
 3. Zakaj uporabljas izraz “belec” in “afroamerican”? Dost rasisticno od tebe.
 4. Caffrey

  Kaj se trenutno predvaja?

  Ja, tedve sta obe top.
 5. A je s kredo risal po pločniku?
 6. Caffrey

  Delo od doma

  To pretiravaš sedaj malo, a ne. Namesto v torek dela v nedeljo. So branže ko ni delo samo pon-pet 7h-15h. Za vse pa velja 40h delavnik. V končni fazi pa zakaj ne bi tudi bencinske ble zaprte? Nafta bolj pomembna od kruha? Se ne da v petek tankat? Ali pa samo samopostrežne uporabljat za tiste nujne zadeve?
 7. Caffrey

  Premier League

  Ima kdo kaj da se da prek Android TV gledat, ali pa Kodi? Da ni treba PC-ja?
 8. Itak ta je rushano. Pa ne vem kako jim rata zadnje čase redno delat (Marvel in DC) filme s tako bednimi/pozabljivimi bad guyi. MCU ima koliko,? čez 20 filmov in edini ki je omembe vreden je Thanos. DC ima hude bad guye, pa čez 20 min po filmu že ne veš več nič pomembnega. In večina pri obeh so v filmu bolj zato da so, ne neka resna grožnja. Oziroma; tudi če je resna grožnja ni nobene napetosti ne nič...
 9. Kdo so slovenski kapitalisti? To si predstavljate da mamo ene par 100, če ne par tisoč nekih bogatašev, ki izkoriščajo ljudi in državo al neki in se doma kopajo v zlatih banjah al neki? Pač množico zlobnih Pečečnikov, Pipistrelov in Akrapovičev?
 10. Caffrey

  Kaj se trenutno predvaja?

  Mogoče še Spartacus, če so ti zgodovinske kul.
 11. Caffrey

  Kaj se trenutno predvaja?

  HBO klasike si že pogledal? Rome, Band of Brothers, True Blood (ta sicer zvodeni, pa vseeno)... Ali pa Borgias (2011 Showtime), morda Tudors?
 12. Caffrey

  Premier League

  Gledal bomo pa kje? Matr jim tem SK, našim operaterjem in zakonom, ki dopuščajo da se tako zajebavajo.
 13. Jaz bi raje videl da Batman vs Superman popravijo.
 14. Zakaj odloca o delu trgovin ob nedeljah kdorkolu drug kot lastniki trgovin, menedzment in delavci/sindikati? Oziroma zakaj se prav na delovni cas trgovin spravlja folk? Ostali ki delajo ob nedeljah in njihove druzine so manj vredni, al kako?
×
×
 • Ustvari novo...