Skoči na vsebino

osis

Rumeni jak
 • Število vsebin

  193
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

7 Jogurt

Več o članu osis

 • Stopnja
  občinski vicešampinion v fafanju

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Prvi odziv protestnikov, hood up in plavalna očala
 2. Zaupam knjižničarkam s katerimi sem se pogovarjal in ki pravijo, da NUK2 rabimo. Navijam tudi za novo urgenco, ker mi je trenutna idiotsko postavljena in rabimo novo. Vem pa da bodo vsi projekti preplačani.
 3. osis

  COVID-19

  Evo ste imeli prav: MORS na tweterju: S tem preletom za RS niso nastali dodatni stroški. Let je bil opravljen v okviru rednega usposabljanja posadk 15. PVL. Stroške poleta ameriških lovcev krijejo ZDA.
 4. osis

  COVID-19

  Ker smo bojda plačali 75 000 € za prelet. Ni mi problem, če pilatusi letajo, ker se strinjam ... pač toliko ur rabijo naredit in to je to. Drugo pa je, če smo res tujcem plačali da so preletavali Slovenijo. Pol pa MORS pravi, da vojaki za čevlje nimajo.
 5. osis

  Potovanje z letali

  Tole sem poslušal https://www.rtvslo.si/turbulenca/chat/archive/1777. Oddaje trenutno ne najdem
 6. osis

  COVID-19

  Jup ... tele slovenske F-16 zelo redko vidiš, fajn da so jih mal iz hangerjev pripeljal ... ow wait.
 7. osis

  Oblak vs NAS vs Trde zadeve

  Sam za to rabiš imet nek strežnik in znanje kako to uredit. Če pa si v nekem enosobnem stanovanju pa verjetno ni ravno optmalno?
 8. Nisem gledal celega posnetka, ampak kaj pa če jim je nekdo hotel razbit steklo na avtu, pa je samo počilo in ga hočejo zdaj samo do konca razbit, da se bodo lahko normalno naprej odpeljali, ker nič ne vidijo skozi napol razbito steklo? Also če je un graf res legit, da toliko blecev umre potem je treba samo pogledati, koliko policistov umre pod streli belcev, mehinčanov, ipd. in kako to vpliva na strah in rasizem policistov. Ker na kar nekaj posnetkih, ki jih je Hijena prilepila je vidno, da tudi črnci pomagajo črnce tepst.
 9. osis

  Potovanje z letali

  Al pa hipnoza ... bojda so OK rezultati.
 10. A je možno, da je razlog ravno v tem, da hispanci ne zahtevajo neke pozitivne diskriminacije? Jasno je da so črnci izjemno trpeli v ZDA in se jim je ta beli človek je kriv za vse moje tegobe močno zakoreninil. In dejstvo, za določene stvari še vedno je kriv, toda ne več za toliko kot se jim očita. Hispanci niso šli čez to in je manj vpliva. Čeprav se mi zdi, da jih nekaj sodeluje pri teh protestih.
 11. To bi držalo, če ne bi bili ti nemiri skoraj vsako leto. Tudi ko ni korone, ko je predsednik črn ipd. Dejstvo, je, da pač ko pride so take situacije, jih manjši delež protestira iz pravega razloga, večji pa loota. In ja, razlog je v marsičem, toda to še vedno ne upravičuje takšnega obnašanja. In jasno, da boš dobil vojsko na ulico, če pa greš policijsko postajo in random objekte zažigat.
 12. osis

  Delo od doma

  To se strinjam, toda to je v tvojih očeh. Parlament pač ni zavezan upoštevat posvetovalnega referenduma. In če bi bil svet pošten bi bilo, to kar Ninđa pravi idealno. Toda ker ni, je edina rešitev pred izkoriščanjem celostno zaprtje trgovin.
 13. osis

  Delo od doma

  ker je bil "samo" posvetovalni referendum.
×
×
 • Ustvari novo...