Skoči na vsebino

Mefisto

Legenda
 • Število vsebin

  183
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

39 Fant od fare

Več o članu Mefisto

 • Stopnja
  Legenda, donator, močna roka in še kaj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Ej mudelček, a vse to si dobil za 11 evrov
 2. Brezjajčnega šerifa pride reševati ženska Ko že misliš da si videl najvišji nivo brezhrbtenične poženščene mehkužnosti, pa spoznaš, da je še cel nivo nad tem V bistvu me ne čudi, da je tip feget justice warrior. Brez hrbtenice, kurca in jajc mu drugega niti ne ostane.
 3. Kakšni so to random shitpoasti jaz sem edini objektivnež tu, ker imam obe konzoli in bom tudi naslednjo generacijo imel obe. Samo sorry res ne verjame nekomu, ki mi prodaja neko revolucionarno gayming tehnologijo, pri tem pa par mesecev pred izidom konzolo ni pokazal še čisto nič. I don't buy it.
 4. Kaj pa če bi se šerifi malo skulirali v gostilni? To je tema, ki je vedno bila sveta za vse vrste prepucavanja. Ne rabimo da nam zdaj nekdo vsiljuje svojo življenjsko filozofijo s procenti in šerifovskim teženjem. Moja pravno stališče je še vedno, da svoboda govora mora ostati sveta. Ne glede na to, da nekdo širi rasizem, sovraštvo, karkoli pač že. TO je njegovo stališče in njegova življenjska filozofija. Če ti je cool, ok, če ne ga pač ne poslušaš. Ravno zatiranje govora je skozi celotno zgodovino človeštva vedno eskaliralo v vojne, pobijanja in podobno.
 5. A je sploh že kdo kaj napisal proti črncem? Jaz nisem zasledil nič rasističnega tu gor. Je pa res, da vas je večina tukaj fegetov, ki imajo radi naravo, čebelice in živijo v nekih iluzoričnih sanjah kako je svet lep in kako se imamo vsi radi.
 6. Če bi bil ta mrtvec belec, bi tudi bili taki izgredi v ZDA? Jaz mislim da ne, tako da vsi ki protestirajo so v resnici hardcore rasisti, ker dajejo prednost eni rasi pred drugo.
 7. Ne pozabit tudi da je 95% foruma neizobrazenih kmetavzarjev.
 8. Mah vseeno, samo da lahko lomim folk brez pravnih posledic
 9. Jaz osebno ne vme kaj bi se moralo zgoditi v mojem življenju, da bi šel na cesto protestirati za črnca (kitajca, žida, musliča ...) - mogoče res res sweet money na računu ali pa young pussy Protestiranje mi je res tako scum dejanje, nekdo ki nima moči nekaj pizdi na ulici. Bi se pa z užitkom oblekel v oboroženega coperja in šel mlatit/streljat looterje in protestnike (te druge še rajši, ker looterji so mi v resnici cool).
 10. Next level marketing res - ustvarjanje hypa iz ničesar. Folku sploh ničesar ne pokažeš, niti konzole, niti iger, samo neke bučke v oblakih, in vsi fanboyi nahajapni ko kurac
 11. Clownstation pa Delayedstation sta mi kar cool nicknama za ps5
×
×
 • Ustvari novo...