Skoči na vsebino

Mefisto

Legenda
 • Število vsebin

  192
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

40 Jezus

Več o članu Mefisto

 • Stopnja
  Legenda, donator, močna roka in še kaj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Jaz sem tudi vedno živel v prepričanju, da se vse vrste cmokov (razen kruhovih) je z zabljenimi drobtinami ne pa cimetom
 2. Eh verjetno bodo že prej kaki špili po mefisto approved ceni. Računam vsaj pol leta po izzidu. Pa tisti feeling je, ko imaš novo konzolo, nov joypad, kakšen demo probaš, pregleduješ funkcije konzole. Tako da tepel se day one ne bom, to se mi res ne da. Če pa bo konzolo mogoče lepo kupiti v trgovini, pa sigurno več kot en mesec ne bom odlašal po prihodu. Malo bi raje počakal le s tega vidika, če bo launch roba kakšen škrt in se bo poročalo o strojnih napakah. Early adopterji ponavadi najebejo
 3. Ampak še vedno v dobi, kjer so TVji, telefoni, ročne drkalice vedno večje in večje, tipi izdajo remake, kjer je ekran tako prašičje majhen, da se komaj kaj vidi. Pa tudi gumbi znajo biti kar lol, če bo kakšen kmečki mesar dobil to v roke. Meni se zdi fail. Raje bi naredili cool remaster konzole s 50 top igrami in raje malo večjim screenom (ker že originalnik game gear je imel res majhnega, konzola je bila pa prašičje velika).
 4. Res mi je všeč ta mn3njalnik sindrom, kjer se vedno javno na veliko razglaša, da si nekoga dal na ignore Nobody gives a fuck
 5. Jao, prav želim si da bo konzola 600 evrov, da potem berem jokanje in stokanje 95% mn3njalnika, da to je pa too much
 6. Če bo cena 600 evrov, bom na day one v vrsti jaz pa še kakšen lep uspešni belec. PS fanboy klošarji pa bodo čakali na konkretni padec cene
 7. Pizda no, to je pa tako small, da se sploh ne vidi več kaj špilaš. Sem čisto za remake te legendarne ročne konzole, ki sem si jo celo lastil, ampak tole je pa res miniaturno sranje. Ne moreš igrati na tem no.
 8. To je dobra novica. Čeprav jaz mislim, da več kot 500 evrov ne bodo upali.
 9. Ej mudelček, a vse to si dobil za 11 evrov
 10. Brezjajčnega šerifa pride reševati ženska Ko že misliš da si videl najvišji nivo brezhrbtenične poženščene mehkužnosti, pa spoznaš, da je še cel nivo nad tem V bistvu me ne čudi, da je tip feget justice warrior. Brez hrbtenice, kurca in jajc mu drugega niti ne ostane.
 11. Kakšni so to random shitpoasti jaz sem edini objektivnež tu, ker imam obe konzoli in bom tudi naslednjo generacijo imel obe. Samo sorry res ne verjame nekomu, ki mi prodaja neko revolucionarno gayming tehnologijo, pri tem pa par mesecev pred izidom konzolo ni pokazal še čisto nič. I don't buy it.
 12. Kaj pa če bi se šerifi malo skulirali v gostilni? To je tema, ki je vedno bila sveta za vse vrste prepucavanja. Ne rabimo da nam zdaj nekdo vsiljuje svojo življenjsko filozofijo s procenti in šerifovskim teženjem. Moja pravno stališče je še vedno, da svoboda govora mora ostati sveta. Ne glede na to, da nekdo širi rasizem, sovraštvo, karkoli pač že. TO je njegovo stališče in njegova življenjska filozofija. Če ti je cool, ok, če ne ga pač ne poslušaš. Ravno zatiranje govora je skozi celotno zgodovino človeštva vedno eskaliralo v vojne, pobijanja in podobno.
×
×
 • Ustvari novo...