Skoči na vsebino

Mefisto

Legenda
 • Število vsebin

  117
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

26 Fant od fare

Več o članu Mefisto

 • Stopnja
  Legenda, donator, močna roka in še kaj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Jaz poznam enega kolega, ki je bil plešast in je vsak dan jedel v mecu. Danes ima bolj afro čupo kot Kunta Kinte.
 2. To bi bil res ultimate rippage combo, ampak saj že v tistem mceggu dobiš toliko zdravja, da si dober za cel dan. Še en dokaz, da je mac najboljša restavracija na svetu in da so tisti, ki ne jejo v njem, neizobraženi negurmanski kmetavzi.
 3. Ne jem zajtrka. Ampak če bi ga, bi ga v Mcdonaldu
 4. Če rabim support to pomeni, da je service v kurcu. Do sedaj še enkrat v življenju nisem klical noben gaming support.
 5. No saj, ta lista je meni precej weak. Mario Odyssey pa Link's Awakening sta mi potencialno zanimiva. Ostalo pa niso my cup of tea špili. Zdaj sem še bolj prepričan, da nabavim enkrat switch lite za kakih 100 evrov čez kaki dve leti in tistih 5 eksluziv, ki jih bo imel takrat. Prenosnost lajta mi je cool le v tem smislu, ker switch res res ne bi rad imel pod TVjem Po drugi strani mi je pa wiiu res nor nintendo kombo (sploh modan) - vsi top špili od nesa naprej na enem sistemu. Res godlike konzola. Mogoče bi mi bila zanimiva naslednja nintendo konzola - switch II, če bo backward compatible.
 6. Ja ta kombo se stalno omenja. Amapk kaj v resnici ima switch takega, da ne bi zmogel biti brez te konzole, če predpostavimo, da je Zelda na wiiu. Jaz razen Mario ne vidim enega samega špila, ki bi mi bil vreden nakupa konzole. Moja teza je, da je xbox one x boljši nakup od switch. Cenejši je, ima xbox 360 support in multi špili so nekateri res brutalno lepo in boljši kot na ps4 pro ali bog ne daj celo switchu. Switch ima eno samo fucking eksluzivno igrico (novi Mario), tule pa se ga stalno omenja kot mush have konzolo. Ajde morda me novi Mario remasterji prepričajo, ampak zaenkrat sory switch nima ničesar.
 7. Mefisto

  Ročne Retro Drkalice

  So kar nice, kvalitetni, samo ekran je res miniaturen in gumbi prav tako. Tako da je bolj polica material, kot za dejansko igranje. Pa občutek imam, da svinjsko žrejo baterije. Mislim da je že po kakem mesecu crknila zadeva, baterija je pa zašrafuana, ne tako kot stari game & watchi, kjer si jo zamenjal v dveh sekundah.
 8. Mefisto

  Ročne Retro Drkalice

  Ja dejansko so mi te game & watch noro fun za razliko od starih nes klasik, kjer pa me hitro mine. Na gameboy advance (tudi na switchu deluje) so potem izdali game & Watch advance, ki ima kar dosti špilov, samo jih moraš odklepati, tako da pri vsakem špilu (tudi par res slabih) prideš do 1000 kar je res kar muka. Prednost teh game & watchom mi je ravno to ker špil nostalgično poženeš za 10 minut in ugasneš. Itak ne igraš tega več kot to
 9. Kakšna pa je zdaj kaj scena v WOW? Še vedno plačljivo vsak mesec? Če bi se špila lotil kot single player experience je worth it ali ne?
 10. Mefisto

  Ročne Retro Drkalice

  A je kdo morda zasledil kakšnega cheap prenosnega kitajca (na amazonu je polno teh fake gameboy drkalic), ki bi poganjal izključno nintendo game & watch klasike? To bi si pa res takoj nabavil.
 11. Mefisto

  Ročne Retro Drkalice

  Jaz sem imel nekaj let nazaj obdobje ko sem začel zbrati nekaj najboljših kosov Game & Watch drkalic. Nabavil sem vse tri Donkey Konge in Zeldo. Bili so pa od 25 do 30 evrov na kos. Danes so pa od 100 evrov naprej. Nintendo je potem naredil nek relaunch mini classic teh game & watch drkalic. Ki so sicer cool in sem nabavil celo kolekcijo, samo moram reči, da so mi stare klasike precej lepše in boljše. Samo danes to zbirati lahko kar kakšnega jurja pustiš.
 12. No če bi vedel, da se lomi ženske na meetih, bi mogoče kdaj celo prišel
 13. Če lahko tebi zagrenim dan sem pripravljen požreti vse svoje principe. Če bi vedel kje živiš, bi zdaj prenehal pisati mnenje za par tisoč evrov, se vsedel v avto, odpeljal do tvojega doma, se posral v papirnato vrečko in ti jo zabasal v poštni nabiralnik. Izguljen cel popoldan in par tisoč evrov, ampak worth it.
 14. Odkar je xbox one x prišel jih lahko prešteješ na prste ene tesarjeve roke.
×
×
 • Ustvari novo...