Skoči na vsebino

sadhu sequencer

Šerif
 • Število vsebin

  217
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

35 Fant od fare

1 zasledovalec

Več o članu sadhu sequencer

Nedavni obiski profila

184 ogledov profila
 1. @andrejus Ne vem od koga so potomke, za eno vem da je Somalka, vem le da vse tri že štiri leta nabijajo o ničemer in širijo sovražno retoriko dezinformacij. Podobno kot Adolf Hitler.
 2. Saj ne, da od Trumpove izvolitve 2016 dalje neumorno nabijajo o neobstoječem sistemskem rasizmu in zatiranju manjšin. 2016-2020 najbolj zlato obdobje za Afroameričane v zgodovini ZDA, en nesposoben policaj zagreši umor nad Afroameričanom in evo idi poglej vse novičarske portale. To je zahvala, ker jih je sposoben poslovnež, ki razume ekonomijo, popeljal na sam vrh. In namesto, da bi Trumpu raje očitali nesposobnost skrbi za okolje, se ob svetovnem dnevu varstva okolja horde kretenov pizdijo čez rasizem in ropajo trgovine. Če ne drugega, si model zasluži Nobelovo nagrado za mir, ker še vedno ni poslal vojske. Z mirnimi protesti proti nesposobnim kadrom v PDjih bi protestniki lahko dosegli vse. Administracija bi stopila na njihovo stran in nekaj bi se ukrenilo.
 3. sadhu sequencer

  Cyberpunk

  Jasna stvar, da ne obstaja resen gamer, ki bi vedel kaj je to cyberpunk preden bi sploh igral kakšno cyberpunk igro, ampak z leti človek prebere nekaj in se marsikaj nauči. V osnovni in srednji šoli nisem vedel, da se Syndicate Warsu in System Shocku 2 reče cyberpunk, sta pa to verjetno moji prvi dve cyberpunk igri. Ne vem kako bi sploh definiral cyberpunk. Pač nek kup krvavega mesa zlepljenega z Intel procesorjem, Corsairjevim ramom in AMD grafično. Ali pa Švarci T-800 si reže desanko v kopalnici in slične tehnološke gnusobnosti. To je zame cyberpunk, čeprav se wikipedia ne strinja, ampak kaj oni vejo. Cyberpunk is a subgenre of science fiction in a dystopian futuristic setting that tends to focus on a "combination of low-life and high tech" featuring advanced technological and scientific achievements, such as artificial intelligence and cybernetics, juxtaposed with a degree of breakdown or radical change in the social order. Najbolj zanimiva zadeva na tem področju mi je, da se včasih za naketere igre ne da določiti ali spadajo pod to zvrst ali ne, saj sama zgodba ni kiberpunkovska, medtem ko v igri obstaja en kup vizualnih elementov, ki se napajajo iz tega področja. Recimo Doom in Quake 2 oba spajata biološko s tehnološkim, a kljub temu ju rdeča linija uvršča v povsem klasični sci-fi. Ali pa obraten primer: strategija Total Annihilation, kjer se spopadeta roj digitaliziranih človeških zavesti in kiborgi pri katerih je človeškega le še možganski korteks, a obe frakciji predstavljata vse kar je ostalo od homo sapiensa. Tudi Mass Effect 2 je precej cyberpunk. Če bi moral izbrati igro, za katero se lahko trdi, da je kraljica igričarskega cyberpunka, bi izbral kar celotno serijo Deus Ex zaradi naveze bogate vsebine in svobodnega pristopa. Tema je namenjena odkrivanju retro kiberpankovskih planjav. Torej zanima me kaj je še razen Nightlonga in Rise Of The Dragona za preigrat. (Neuromancerja ne bom igral tnx for nothing)
 4. @amy Tole kar si napisala za manjšine v ZDA, je precejšen mimostrel. Spodaj imaš 3 primere elite, ki nosijo levji delež odgovornosti za trenutno nasilje v ZDA.
 5. Kaj pa če spodaj nastavim smetišnico in počasi puščam ter nato smetišnico periodično zlivam v wc?
 6. Nisem igral HOC, ampak ROTD je cyberpunk, odločitev je enostavna in jasna.
 7. Kratek review gamergatea: Arogantna trapa geekom solila pamet na področju o katerem trapa nima pojma. Geeki grozijo s posilstvom in ostalimi neizrekljivostmi: obredno žrtvovanje Baal-Hadadu in Molohu. Ta video pove vse o gamergateu, čeprav sploh ni o gamergate.
 8. Kar je FBI delal v prvem primeru samo kapo dol FBIju, ker Black Panther Party je bila tudi zelo nevarna skupina. Druga alineja je pa precej nišna zadeva, pač ena privatna firma. Dobro da so rešili to rasistično sranje na sodišču in javno osramotili firmo. Mission accomplished, freedom 1: racism 0.
 9. Tole mi gre konkretno na spolni organ: https://www.manualsearcher.com/whirlpool/awo-d-5120-eco/manual?p=7 use a broad and very flat container with a maximum height of 2 cm. Kje naj to dobim? Pa sem našel alternativo. Kaj menite ostali? Ali pa velikansko nepropustno vrečo za smeti. Kaj menite o vreči?
 10. Car. Nisem še videl posnetka, sam prebral na rtv. Zanimivo, da recimo Putin sploh ne bi nič govoril, ampak samo poslal vojsko in se dalje igral z babuškami v Kremlju. S tem odzivom ni prilival olja na ogenj, ampak narodu dal vedeti, da ga bo zaščitil, kar naredi vsak dober voditelj. Ker takšne cmere, kot je predsednik severno od njih bi v podobni situaciji povsem odpovedale.
 11. Tu se z Arnoldom povsem strinjam. Znana je tudi situacija, ko ga je CNN novinar vprašal za mnenje o KKK in se je oranžni delal glupega. Trump tu in tam ustreli neumnost. Ampak zopet Trumpolino ni tisti, ki bi prilival olje na ogenj in mu glede na pozitivne gospodarske kazalce pred koronakrizo niti malo ne gre privoščiti tega kaosa nasilja. Trumpu manjka povezovalna retorika, ni pa to prilivanje olja na ogenj. Osebno me že dolgo muči vprašanje zakaj v ZDA ne morejo prepovedati neonacijev kot je to naredila Rusija. Format18 & Slavic Union is no more, Putin to lagano. Trumpu bi en tak purge the heretic prav prišel. Dobro je to izjavil in ne vem kaj protestniki v času koronakrize in roparskega kaosa sploh delajo pred Belo hišo.
 12. Rabiš nujno emulator, saj Steam nima Game Geara, ampak samo MD. Also: Haha @ sign in to confirm your age. Tole bo letos izdala Sega worldwide. Na Japonskem je že.
 13. @Ne me jeb Kaj pa je Trump takega izjavil, da priliva olje na ogenj? Policija tudi dela ok, saj tepejo nasilne protestnike in jih streljajo z gumijastimi naboji, kar je tudi prav. MSM pač densajo svoj klasični ples z dušebrižniškimi izlivi emocij in so vsaj 60% odgovorni za nasilne proteste v ZDA.
×
×
 • Ustvari novo...