Skoči na vsebino

sadhu sequencer

Šerif
 • Število vsebin

  151
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

25 Fant od fare

1 zasledovalec

Več o članu sadhu sequencer

 • Stopnja
  Tukaj je bilo, zdaj ni več.

Nedavni obiski profila

139 ogledov profila
 1. 1. Na Windows 10 klikneš spodaj levo ikono za iskanje (lupa) in vpiši vanjo: cmd 2. Z desno klikni program Command Prompt in zaženi kot administrator (Run as administrator). 3. Vpiši ipconfig /flushdns Na Macu podobno narediš s sistemskim programom Terminal. Tam ne rabiš zagnat kot administrator te aplikacije (nisem še videl zadnjega MacOS). Step 2: Flush DNS - Type the following command and hit enter. Mac OS X Yosemite and later sudo killall -HUP mDNSResponder Mac OS X Yosemite v10.10 through v10.10.3 sudo discoveryutil mdnsflushcache Mac OS X Mavericks, Mountain Lion and Lion sudo killall -HUP mDNSResponder Mac OS X Snow Leopard sudo dscacheutil -flushcache https://support.unblock-us.com/hc/en-us/articles/360000139313-How-do-I-flush-my-DNS-cache-
 2. Preveri DNS na laptopu in ga flushaj v cmd.
 3. Do danes okrog 13:45 bi moralo delati vsem vsepovsod na tem planetu in v njegovi orbiti na vseh napravah. V skrajnem primeru na kakšni napravi do jutri 13:45.
 4. @Galko Če greš na http://dev.mn3njalnik.com/index.php?/forum/29-igrovje-in-konzolec/ te mora redirectat na http://mn3njalnik.com/index.php?/forum/29-igrovje-in-konzolec/. Dela to ali ne dela? Imaš na telefonu in kompu različno DNS nastavljen?
 5. Vse je ok torej. Tukaj v Sloveniji nekaterim dela, nekaterim ne dela. Propagation in progress, zato bi jutri nekje okrog 13:45 moralo delati vsem normalno. @DaMachk Povej a si šel preko VPN na dev.mn3njalnik.com ali na mn3njalnik.com ?
 6. Napaka z neprikazovanjem ikon ter nekaterih drugih elementov se odpravlja.
 7. Imaš mogoče podatke kolikšen procent gejev je članov "gejevskega lobija" glede na celotno gejevsko populacijo, oziroma se da to kje pogledat?
 8. Vidim v čem je težava. Ti bomo rešili tole.
 9. Povej kako je kaj sedaj. Tvoj post je objavljen 12:11, tam nekje okrog 13h bi morala biti zadeva rešena.
 10. Časi se spreminjajo na bolje. Nekoč moški ni smel javno izjaviti, da mu je nek moški strašansko privlačen, da ga ima rad ter da bi se z njim rad poročil. Tudi se ni smel obleči v ženske obleke. Sledila bi izguba službe, izobčenje iz družine, zapor, psihiatrična bolnišnica ipd. Danes ko nek homofob izjavi, da verjame v obstoj gejevskih lobijev lahko dobi ban na kakšnem forumu, majhno opozorilce na nekem drugem forumu, na primitivnih redneck FB straneh, ki se jim smeji cel svet pa kakšen lajk. Ni slabo. Menim da se ponekod vseeno gre v skrajnosti glede politične korektnosti. Lep primer so meni nerazumljive potrebe po vsiljevanju zaimkov interseksualcev in genderqueer oseb v Kanadi in tudi Švedi so preveč strogi s to retoriko, saj njihov pristop je skorajda že fašističen. Težava je, da so posamezna LGBT društva deloma in različno spolitizirana. K sreči je LGBT veliko širši pojem od gole inštitucije in veliko oviro za vpeljavo zaimkov za interseksualce v Sloveniji predstavlja slovenski LGBT sam, zato švedske in kanadske represije ni za pričakovati.
 11. @Slinch Tako je, samo zamik zapisa, drugače pa saj veš PC master race.
×
×
 • Ustvari novo...