Skoči na vsebino

sadhu sequencer

Šerif
 • Število vsebin

  148
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

24 Fant od fare

1 zasledovalec

Več o članu sadhu sequencer

Nedavni obiski profila

138 ogledov profila
 1. Do danes okrog 13:45 bi moralo delati vsem vsepovsod na tem planetu in v njegovi orbiti na vseh napravah. V skrajnem primeru na kakšni napravi do jutri 13:45.
 2. @Galko Če greš na http://dev.mn3njalnik.com/index.php?/forum/29-igrovje-in-konzolec/ te mora redirectat na http://mn3njalnik.com/index.php?/forum/29-igrovje-in-konzolec/. Dela to ali ne dela? Imaš na telefonu in kompu različno DNS nastavljen?
 3. Vse je ok torej. Tukaj v Sloveniji nekaterim dela, nekaterim ne dela. Propagation in progress, zato bi jutri nekje okrog 13:45 moralo delati vsem normalno. @DaMachk Povej a si šel preko VPN na dev.mn3njalnik.com ali na mn3njalnik.com ?
 4. Napaka z neprikazovanjem ikon ter nekaterih drugih elementov se odpravlja.
 5. Imaš mogoče podatke kolikšen procent gejev je članov "gejevskega lobija" glede na celotno gejevsko populacijo, oziroma se da to kje pogledat?
 6. Vidim v čem je težava. Ti bomo rešili tole.
 7. Povej kako je kaj sedaj. Tvoj post je objavljen 12:11, tam nekje okrog 13h bi morala biti zadeva rešena.
 8. Časi se spreminjajo na bolje. Nekoč moški ni smel javno izjaviti, da mu je nek moški strašansko privlačen, da ga ima rad ter da bi se z njim rad poročil. Tudi se ni smel obleči v ženske obleke. Sledila bi izguba službe, izobčenje iz družine, zapor, psihiatrična bolnišnica ipd. Danes ko nek homofob izjavi, da verjame v obstoj gejevskih lobijev lahko dobi ban na kakšnem forumu, majhno opozorilce na nekem drugem forumu, na primitivnih redneck FB straneh, ki se jim smeji cel svet pa kakšen lajk. Ni slabo. Menim da se ponekod vseeno gre v skrajnosti glede politične korektnosti. Lep primer so meni nerazumljive potrebe po vsiljevanju zaimkov interseksualcev in genderqueer oseb v Kanadi in tudi Švedi so preveč strogi s to retoriko, saj njihov pristop je skorajda že fašističen. Težava je, da so posamezna LGBT društva deloma in različno spolitizirana. K sreči je LGBT veliko širši pojem od gole inštitucije in veliko oviro za vpeljavo zaimkov za interseksualce v Sloveniji predstavlja slovenski LGBT sam, zato švedske in kanadske represije ni za pričakovati.
 9. @Slinch Tako je, samo zamik zapisa, drugače pa saj veš PC master race.
 10. Tudi meni večina IM komadov ne sede, so pa izjeme kot tale.
 11. In kje točno piše, da njen prispevek ni podpora slovenski black metal sceni, Urošu Umeku in Konfuciju & Mojzesu? Tole se pri meni bere kot kritika Veztaxa ko se mu ne da.
×
×
 • Ustvari novo...