Skoči na vsebino

DaCapo

Šerif
 • Število vsebin

  292
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

54 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu DaCapo

 • Stopnja
  Fotr, sponzor in šerif!
 • Rojstni dan 01. 03. 1975

Nedavni obiski profila

119 ogledov profila
 1. @KE RIT: ja, saj kapiram. Ampak v nobenem primeru nisem potem klikal na tiste linke v mailu. Ime je bilo pa čez par dni vseeno spremenjeno. Nekdo se je prav norca delal, ker je vpisal: I_pee_on_you
 2. Ja, tisti email sem pač dobil. Nisem potem nič klikal in downloadal. Hočem samo povedati, da je nekdo to zahteval od epica v "mojem imenu". Čez par dni je bilo potem spremenjeno moje ime v accountu in ker se ga lahko spreminja samo po določenem času sem javil na support, da so uredili. In vse to ob vključenem dvojnem preverjanju itd.!
 3. To ja, ampak jaz nisem zahteval nobenega PDF izpisa s svojimi podatki.
 4. Ali pa to, ko dobiš tak email in ti najprej ni nič jasno:
 5. DaCapo

  Tema o kockah

  @LordFebo: mislim, da bi tudi to moralo biti objavljeno v Lego krožku:
 6. DaCapo

  Lego

  Eden še danes mojih najljubših kompletov, ki sem jih sicer dobil v otroštvu (itak pod smrekico, dedek božiček prinesel) je ta mali viteški grad. Ohranjen je še v celoti (beri: ne manjka niti ena kocka). Sem pa zadevo načeloma že predal naprej, torej sinu, ki bo kasneje spet predal naprej svojim otrokom. (slika ni moja, ker je set trenutno pospravljen nekje v eni izmed omar v kletnem arhivu)
 7. Kaj točno sem pa jaz v življenju kupil na Epic store?
 8. Epicu v plus moram dodati še to, da je njihov support (vsaj v mojih primerih) zelo odziven. Težave smo vedno rešili v ca. 1 uri (od takrat, ko sem poslal pritožbo do končne rešitve). Enkrat mi je tisti na drugi strani supporta tudi dal vedeti, da se to dogaja bolj ali manj zaradi Fortnite accounta, ki ima pač neko svojo vrednost (recimo, če bi nekdo heknil in prodal naprej, bi lahko zaslužil najmanj 500-taka). No, to se je dogajalo kljub 2fa preverjanju. Zadeve so se zdaj sicer umirile (upam, da dolgoročno).
 9. Mogoče bolj primerno za Starinarnico, ampak trenutno igram The Lost Files of Sherlock Holmes: Case of the Rose Tattoo Itak je minilo kar precej časa, od kar sem nazadnje igral (igra je letnik 1996) ampak dejansko uživam. Je še kdo, ki je igral? Nekako se mi zdi, da je zadeva kar nekoliko spregledana.
 10. Jaz pa bom mimogrede pohvalil, da so ikone komplet prebranih izb obarvane svetleje (outline). Česar mogoče ne opazi vsak, ampak je vseeno en tak lep "touch". Na primer:
 11. Nope. Nisem se še dokončno odločil. Plus to, da imam zadnje čase bolj slabe izkušnje z epicom (vsaj 1x na mesec imam neke hacke v račun).
 12. Jaz sem RDR2 ruknil preorder (tako za PS4 kot potem za PC), ker mi je bila RDR1 pač ena izmed top iger vseh časov in sem res čakal na nadaljevanje (plus to, da sem vedel, da igra ne bo "fail"). Pa tudi Monster Hunter Worlds za PS4 (ker sem trojko res veliko preigraval in... beri zgoraj). In to je nekako to (v celem življenju), kar se tiče prednaročil z moje strani. Zaenkrat. Ker malcer kolebam okoli Cyberpunka (in v neki meri tudi glede Last of Us 2).
 13. DaCapo

  Fotrov kotiček

  Moj je bil (lani, če se ne motim) v sklopu šole in je bil navdušen.
×
×
 • Ustvari novo...