Skoči na vsebino

DaCapo

Šerif
 • Število vsebin

  402
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

68 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu DaCapo

Nedavni obiski profila

157 ogledov profila
 1. a zdaj sem pa spet kar troll / najjači user itd. ? Enkrat na dan se malo javim v Gostilni, pač vsaj toliko, da dam vedeti, da sem še živ. hmmmm.
 2. DaCapo

  Cyberpunk

  Neuromancerja ki je "kao mama in ata" cyberbunka, tudi jaz ne bi več igral. Bi mi pa sedla kakšna novodobna verzija. Ali pa en kulski Snowcrash, če smo že bolj v retro vodah (ker igre po tej knjigi, pa tudi filma, nikoli ni bilo). Deus Ex je pure cyberpunk, to se strinjam. Osebno mi je bil tudi System Shock kar cyberpunkovski. Od bolj klasičnih retro avantur pa na hitro iz glave (itak): Bladerunner, The longest journey, I have no mouth..., Ripper?, pa ziher še kaj in precej. Dočim, ta najnovejša wannabe retro oldschool pustolovščina VirtuaVerse mi je tudi sicer kul in hupi, ampak nekako vseeno ni vredna (trenutne) cene, čeprav ima ohoho referenc za ljubitelje. Kaj pa vem, za 10 € komot. Je sicer komplet "cyberpunk" varianta, ampak ne dostavi nič kaj novega oz. inovativnega (v smislu zgodbe). Načeloma je tudi Tron 2.0 pure cyberpunk zadeva, ampak ne vem kako se je to kaj postaralo (ipak gre za 3D - bolj ali manj fps). edit: od teh retro (saj se bom sproti še kaj spomnil in objavljal v tej temi) mi je recimo tudi Dreamweb ostal v spominu, kot kulska (težka) pustolovščina v cyberpunk okolju. In pa D/Generation, ki je sicer res arkadna zadeva, ampak jo komot tudi uvrščam v to zvrst.
 3. No, priznam, da sem najprej v prvi minuti res mislil, da mi je nekdo nekaj heknil (pač, mogoče neka paranoja). Ampak potem pa, verjemi, da sem samo še igral svojo vlogo v zajebanciji.
 4. Kulsko, @sadhu sequencer. Cyberpunk je sicer tudi zame omiljena zvrst, ampak ker sem preigral obe, mi je pač celokupno Heart of China nekako bolj ostal v spominu. Oz. mogoče je bila igra tudi malenkost bolj "spolirana" ali kaj pa vem. Btw, čas bi že bil, da odpreš Cyberpunk temo v Starinarnici (ajde, komot lahko tudi v Igrovju). Ker je kar nekaj zadev o katerih bi se dalo debatirat.
 5. Pole pa nič, Tomazek. Ker prvič, ko boš z mano spil eno pivo v živo, boš drugače gledal na vse (in za nazaj, in sedaj in za v prihodnje). Verjemi.
 6. Beri zgoraj: malo sem potem "potenciral" zadevo. Itak mi je bilo smešno in vse to...
 7. @tomazek: saj to pravim, da se je ravnokar naložila zadeva. Zdaj grem. Če me ne bi tukaj motili, bi že igral.
 8. Mhm, samo sem vseeno hitro skapiral In, roko na srce, potem še vse skupaj malo potenciral. Zakaj pa ne? V Gostilni se mora vsak dan nekaj dogajat.
 9. Mimogrede, za 2016 fotko sem že dobil precej mnenj/komentarjev, citiram: "Imaš sise ko mlada kuzlica." Zdaj bom pa nehal "offtopicat" in "smetit" po Gostilni, ker se mi je že naložila ena igra in grem igrat. Hvala za pozornost.
 10. Za intermezzo: ta moja slika sicer bolj spada v neko drugo temo, ampak ker imam trenutno par minut prostega časa (beri: mi je dolgcajt), jo vseeno obljavljam tukaj v Gostilni. Čisto mimogrede in brez nekega razloga.
 11. Že nalaga No, glede na prvo epizodo te druge sezone, mi je bila kar odlična. Je pa itak čisto druga zgodba kot v prvi sezoni. Bom poročal čez par dni In kot sem že večkrat povedal (in kar vsi vemo): Life is Strange je recimo par nivojev višje od Telltale serij. Komot in z veseljem bi šel ponovno skozi prvo sezono, ampak bom najprej preigral drugo, ki je začuda še nisem. Btw, kar nekaj časa so rabili, da so lansirali komplet. In res mi je zanimivo, da se okoli tega "nadaljevanja" zelo malo govori po internetih/predvsem pa po našem forumu. Zdaj, ali je igra toliko "slabša" kot prva, ali je ušla z radarja, ali kaj tretjega... ne vem. Komaj čakam, da naloži (40 GB je in kar traja, očitno največ kar lahko je 11,9 MB/s prenos). Ampak imamo čas ...
 12. ravno našel na Instantu. Bom kar nabavil. Ni nek denar, da bi mi bilo strašno žal, recimo v primeru, da igra ne bo kulska, ker tako ali tako pričakujem, da kultnosti prve sezone ne bo dosegla. https://www.instant-gaming.com/en/2980-buy-key-steam-life-is-strange-2-complete-season/
 13. @ĆAMIR Ma saj jaz tudi, samo nisem nabavil. Gledam zdaj, če je kje kaj znižano. Ker to bi danes res sedlo Oni Darsk Seed mi je preveč oldschool. @tomazek: ja, samo tamali pubec dobi kar konkretne sposobnosti in zdaj sem se pač spomnil, da bi igral. edit: kaj pa ta akcija na Instantu? To bi šlo, ne? https://www.instant-gaming.com/en/2980-buy-key-steam-life-is-strange-2-complete-season/
 14. Oukey. Ravnokar namreč gledam na Steamu in je cena za komplet Season 2 bundle 40 €. Pač, malce sem skeptičen. Enica je bila sicer res top over the top...
×
×
 • Ustvari novo...