Skoči na vsebino

stena

Deklina
 • Število vsebin

  88
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

59 Jezus

Več o članu stena

 • Stopnja
  spoštovanja vredna mecenka

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. ker smo si ljudje različni? zanimajo nas različne stvari? različne destinacije? isto obstajajo različni tipi staršev in otrok. eni hodijo cel lajf max do Krka, drugi že z majhnimi otroci hodijo v Iran (ki je bil btw do korone in Trumpa zelo fajn destinacija, zelo mirna,...). mene ne vleče na Norveško niti malo, da o USA niti ne zgubljam besed, bi pa rada pregledala celo Azijo. ti nočeš nikamor kjer je nižji standard od tega kjer si zdej, kul. vsakmu svoje ane
 2. kakšen poast je to? eni radi hodijo v shithole, eni radi hodijo po švicarskih stopnicah na kosilo? ne vem kaj je tle za razumet, razen da smo si ljudje različni in vsakemu dogaja svoje. najbolj veseli, da ljudje, ki se niso sposobni prilagajat različnim standardom države kamor nameravajo it, tja ne hodijo. ker to je potem folk, ki je kronično zoprn in razočaran, pa še potem delajo slabo reklamo, ker "nismo nkjer mel mekdonalca, pa kako mislijo da bodo otroci brez dunajca", bli so pa sredi otoka, kjer so same ribe, raki, jastogi in veliko zelenjave me
 3. stena

  [udarna] avto tema

  si bil danes v Lj? na Smartinki? drugace evo sporocam, da mam menjane gume. izkusnja meh, ker mors tm bit in ti zafurat avto v delavnico in ven, da ti ga ne bi okuzli. upala sem, da bo reku da so letne gume sam se za letos in rabm nove. zal so se za dve sezoni, tko da bom pac furala te gnile tovarniske gume se 2let.
 4. stena

  Delo od doma

  ce bi lahko vsi prisli na siht bi ze bla tm. tko pa prostor za 15ljudi, je kr naenkrat primern samo za 7 oseb. sej bmk, tut ce mi ne dajo nic. teh 37eur k ne dobim za lpp mi pa tudi nobene spremembe ne nrdi.
 5. stena

  Delo od doma

  ja, tko je zdej. kar men je itk useen, prevoz je lpp vozovnica aka 37eur. fora je, da s tem ko delas od doma ti placujes stroske dela, torej elektrika, net, voda,... in zato se sklene interni dogovor z delodajalcem, kjer se sporazumeta, da: - ti delodajalec da nek znesek za pokritje teh stroskov - da delodajalca ne bos tozil za vec. me prav zanima, kaj bodo iz tega nrdili v moji sluzbi. ampak kokrkoli, ne premikam se od doma, do vsaj 30.9.
 6. stena

  Delo od doma

  Doma sem si uredila piaarno, imam super pogoje za delo. Produktivnost je pomoje vecja, kot ce bi bla v pisarni. Imam mir, kul svetlobo/osvetlitev, med malico hodim tect. Do sluzbe sicer nimam dalec, ampak pase da lahko dlje spim. Ne razmisljam, da bi sploh sla nazaj v pisarno, vsaj ne full-time. V pripravi majo interni pravilnik za delo od doma, torej kaksne stroske dela od doma so nam pripravljeni pokrit. Nimam pojma kako je zakonodaja na tem podrocju. Ce mi dajo za net in strom, neka!
 7. stena

  Dead to Me (2019- )

  gledam, 1. sezona kul, gledljivo, lahkotno, mom humor. 2. sezona nekje vmes malo pretiravajo in zvodeni, ampak ok, sm zbingala eno soboto
 8. stena

  Janezov dopust

  zakaj mores vedno bit pametnjakovic in stet tuj denar ter ravnanje z njim? odlocil se je, da ji da bon in ne rabis o tem razvaljivat.
 9. stena

  Janezov dopust

  bon bom podarila starsem, bom pa verjetno prezivela vecino vikendov v gorah in podpirala PZS.
 10. stena

  [udarna] avto tema

  evo mi je rl frend predlagu Stipiča na Zaloški, umes še opravim shopping v bližnjem Sparu. Sem klicala in se naročila na uro, baje bo konec v 30min. tnx fantje, sry k sprašujem bedarije, sam to menjavanje gum maja/junija, po lockdownu, nism vedla kašne gužve nj prčakujem. drgač pa tmrle, mene ne mot, da se na take stvari naročiš tok časa vnaprej, vsaj lahko planiraš oz. se organiziraš.
 11. stena

  [udarna] avto tema

  TM, nazadnje ko sm šla h vulkanizerju, torej oktobra/novembra, so tut rekl, "guspa pridte ob 8ih, 1h pa bo", na konc me modeli do 13ih niso klical in k sm pršla ob 7.50, sm bla 30. v čakalni vrsti. Hočem preverjenga vulkanizerja, ki je sposoben opravit svojo storitev v doglednem času. Ker žal imam dopust samo 1 dan in fullllll opravkov, tko da ne morm bit brez avta 5h. Lohk pa pridem do Minkena, če bo blj za zihr.
 12. stena

  [udarna] avto tema

  jou, kam nj grem menjat gume v LJ? Najraj tko, da pokličem in se naročim, prpeljem, počakam max 1h in grem?
 13. mi mamo lih nek oglas za juniorja. zs if interested.
 14. stena

  Fotrov kotiček

  če bi kir fotr rad predstavu otrokom igrice na način, da se zraven še učijo: https://scratch.mit.edu/
×
×
 • Ustvari novo...