Skoči na vsebino

stena

Deklina
 • Število vsebin

  89
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

63 Jezus

Več o članu stena

 • Stopnja
  spoštovanja vredna mecenka

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. stena

  Hribi

  pismo noro, dobra ideja za po šihtu.
 2. ker smo si ljudje različni? zanimajo nas različne stvari? različne destinacije? isto obstajajo različni tipi staršev in otrok. eni hodijo cel lajf max do Krka, drugi že z majhnimi otroci hodijo v Iran (ki je bil btw do korone in Trumpa zelo fajn destinacija, zelo mirna,...). mene ne vleče na Norveško niti malo, da o USA niti ne zgubljam besed, bi pa rada pregledala celo Azijo. ti nočeš nikamor kjer je nižji standard od tega kjer si zdej, kul. vsakmu svoje ane
 3. kakšen poast je to? eni radi hodijo v shithole, eni radi hodijo po švicarskih stopnicah na kosilo? ne vem kaj je tle za razumet, razen da smo si ljudje različni in vsakemu dogaja svoje. najbolj veseli, da ljudje, ki se niso sposobni prilagajat različnim standardom države kamor nameravajo it, tja ne hodijo. ker to je potem folk, ki je kronično zoprn in razočaran, pa še potem delajo slabo reklamo, ker "nismo nkjer mel mekdonalca, pa kako mislijo da bodo otroci brez dunajca", bli so pa sredi otoka, kjer so same ribe, raki, jastogi in veliko zelenjave me
 4. stena

  Hribi

  normalen hrib as in do 4h hoje (gor in dol) nimam nč za jest, ker mi ponavadi nič ne paše, tko da sam 1-2litra vode (učas z elektroliti). če je na vrhu dejansko kaj za pojest si mogoče kej naročim, če ne jem v dolini.
 5. stena

  Hribi

  ce grem sama nekam, ne bom hodla po brezpotjih, zal to mi moj samoprezivetveni nagon prepoveduje. sm pa s fotrom veliko hodila po tasnih in podobnih poteh, po meliscih in mi ni blo nikoli panike, da mam nizke cevlje. sm mela sem pa tja kej porezano, ampak nism jokica.
 6. stena

  Hribi

  js skos furam nizke pristopne čevlje in mi še ni uspelo pustit gležnja na nobeni skali. sm si letos kupla tudi visoke, kao za zimske ture, ki potem jih ni bilo. so pa občutno težji, vem da sm parkrat šla za trening z njimi na Polh. Grmado in se mi je zdelo kot, da mam uteži okrog gležnjev.
 7. stena

  [udarna] avto tema

  si bil danes v Lj? na Smartinki? drugace evo sporocam, da mam menjane gume. izkusnja meh, ker mors tm bit in ti zafurat avto v delavnico in ven, da ti ga ne bi okuzli. upala sem, da bo reku da so letne gume sam se za letos in rabm nove. zal so se za dve sezoni, tko da bom pac furala te gnile tovarniske gume se 2let.
 8. stena

  Delo od doma

  ce bi lahko vsi prisli na siht bi ze bla tm. tko pa prostor za 15ljudi, je kr naenkrat primern samo za 7 oseb. sej bmk, tut ce mi ne dajo nic. teh 37eur k ne dobim za lpp mi pa tudi nobene spremembe ne nrdi.
 9. stena

  Delo od doma

  ja, tko je zdej. kar men je itk useen, prevoz je lpp vozovnica aka 37eur. fora je, da s tem ko delas od doma ti placujes stroske dela, torej elektrika, net, voda,... in zato se sklene interni dogovor z delodajalcem, kjer se sporazumeta, da: - ti delodajalec da nek znesek za pokritje teh stroskov - da delodajalca ne bos tozil za vec. me prav zanima, kaj bodo iz tega nrdili v moji sluzbi. ampak kokrkoli, ne premikam se od doma, do vsaj 30.9.
 10. stena

  Delo od doma

  Doma sem si uredila piaarno, imam super pogoje za delo. Produktivnost je pomoje vecja, kot ce bi bla v pisarni. Imam mir, kul svetlobo/osvetlitev, med malico hodim tect. Do sluzbe sicer nimam dalec, ampak pase da lahko dlje spim. Ne razmisljam, da bi sploh sla nazaj v pisarno, vsaj ne full-time. V pripravi majo interni pravilnik za delo od doma, torej kaksne stroske dela od doma so nam pripravljeni pokrit. Nimam pojma kako je zakonodaja na tem podrocju. Ce mi dajo za net in strom, neka!
 11. stena

  Dead to Me (2019- )

  gledam, 1. sezona kul, gledljivo, lahkotno, mom humor. 2. sezona nekje vmes malo pretiravajo in zvodeni, ampak ok, sm zbingala eno soboto
 12. stena

  Janezov dopust

  zakaj mores vedno bit pametnjakovic in stet tuj denar ter ravnanje z njim? odlocil se je, da ji da bon in ne rabis o tem razvaljivat.
 13. stena

  Janezov dopust

  bon bom podarila starsem, bom pa verjetno prezivela vecino vikendov v gorah in podpirala PZS.
 14. stena

  Hribi

  lohk pa tut organiziraš mn3 izlet, pa gremo km kamor svinje na hodmo
 15. stena

  Hribi

  na Kamniško hočem it enkrat sama, nazadnje sm šla 10+let nazaj. mah ta voucher, a to bomo kao lahko ponucal v večkratnem obisku planinskih koč, al kako?
×
×
 • Ustvari novo...