Skoči na vsebino

ayrton79

Rumeni jak
 • Število vsebin

  18
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

1 Jogurt

Več o članu ayrton79

 • Stopnja
  želvak brez oklepa
 1. V tem primeru Kimi sploh ne bi vštric prišel
 2. Fak, kere jajca je mel Kimi tamle, sploh potem, ko se je pomaknil na desni rob. Če bi tam Hulk bil še vštric bi bil najmanj en mrtev.
 3. Mogoče je pa ravno obratno. Zakaj bi velike firme vstopale v F1, če ne smeš narediti avta kakršnega si zmožen.
 4. ayrton79

  Lego

  Te pini in drugi konektorji so vedno iste barve, da se ve, kater je kater. Ker eni pini na prvi pogled izgledajo enako, so pa narejeni za trdni spoj ali pa za vrteči spoj, ker je eden 1/100 mm tanjši naprimer. Zato imajo privzete barve. Drugače mi tale Lambo ni všeč in mislim, da ga Chiron šiša na celi črti.
 5. ayrton79

  Pravkar pogledano

  Westworld (1973) Film je odličen, se mu pa za moj okus malo preveč vidi, da je star. Ampak, moj Bog, koliko je pa Terminator črpal iz tega filma. Pomojem ne manjka veliko, da bi ga označili za remake.
 6. Šerifovska zvezda in gnoj sta vredna najmanj 3 take grafične.
 7. ayrton79

  Primera Division

  Fak, s čim se folk ukvarja ej.
 8. To ti dam prav, tut Vettel je nekaj pokazal s slabšimi avti (btw, tisto zmago s Tororosom sem videl v živo). So pa te seznami vedno isti, Vettla ni nikjer, gor pa sta vedno Hunt in Alonso.
 9. Ne vem, nism se tega jaz spomnil. Dejstvo je, da se Vettla ne omenja nikjer. Omenjajo se Senna, Prost, Šumi, Lauda, Clark, Fangio, Hunt, Hamilton, Alonso.... Je pa res, da so to fantje, ki so marsikaj naredili tudi s slabšimi, da ne rečem slabimi avti. Vettla ni nikjer, je pa zanimivo, da se zelo malokrat omenja tudi Piquet. Če bi šel v Meco in napral Hamiltona bi se situacija obrnila.
 10. Glede na to, da ima model 4 prvenstva, ga pa nihče nikoli ne omenja, ko je debata o naj voznikih. Edina rešitev mu je mercedes, in da napere Hamiltona.
 11. ayrton79

  Primera Division

  Če bi se dalo Joviču pol tok šanse kot Viniciusu in unemu tadrugemu... Največji flop za mene je Vinicius, Jovič je vsaj na klopi, Vinicius je pa na igrišču in imamo dejansko igralca manj.
 12. ayrton79

  Prva liga Telekom Slovenije

  A Hadžo je to reku? Kdaj? Kakor sem jaz zasledil je rekel, da je to brezveze, da se mora vse končat na igrišču.
 13. Jaz imam dokaj stalno družbo in mi je res fino, ker v bistvu igramo to zaradi druženja in ljudi samih. Sem pa probal tudi že z drugimi in mi je bilo enkrat kul, enkrat pa pač ne. Določeni ljudje ti za igranje iger pač ne odgovarjajo in je brezveze, da bi jih vabil na gamenighte, ker kvarijo vzdušje.
 14. ayrton79

  Dokumentarci

  Na Hrt2 so vsako soboto dokumentarci Earth from Space. Sem pogledal oba dela zaenkrat in sta mi bila zelo zanimiva.
 15. ayrton79

  Pravkar pogledano

  Če ti je všeč rally si oglej To fast to race.
×
×
 • Ustvari novo...