Skoči na vsebino

g. Profesor

Šerif
 • Število vsebin

  41
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

27 Fant od fare

Več o članu g. Profesor

 • Stopnja
  Menda ujame ribo z jezikom. Potrjeno pa je doniral trikrat!

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. g. Profesor

  Naša mala greznica #9

  drugi gol na obzorju, skoda
 2. g. Profesor

  Naša mala greznica #9

  dober fuzbal do zdej, ceprav brez golov ker balzam za usesa, ce si navajen na nasa piskarala
 3. g. Profesor

  Trenutno gledam [05/2020]

  Senke nad Balkanom sezona 2 po pogledanih treh epizodah zal kar zaostaja za prvo sezono. Sezona 1 je must.
 4. Ali je tu kaksen junak, ki je platiniral The Last Guardian? Od mene ima vecno spostovanje in priklon. Je bilo mnogo povedanega o igri na stari platformi foruma, a o trofejah niti besede. Igra je res unikat, v dobrem in slabem. Trico je unikum v svetu iger; vrhunski AI, podoba, senzibilnost, radovednost, trma, nepredvidljivost, ter se mnogo karatkernih oznak divje zivali, ki se skozi igro pusti le delno ukrotiti, nikoli podrediti. Tudi deckovi gibi (npr takojsen preklop iz tiholazenja v tek) so vrhunsko premisljeni in vkomponirani v gameplay. Okolja, predvsem zunanja, so eye candy. Platformanje zunaj je res breathtaking, in se tisti, ki nimajo nobenih problemov z visino, stavim, da so vsaj enkrat zacuctili svoja pirha v goltancu. Glede tako hvaljenega odnosa med zivaljo in deckom; lahko bi bil se za kaksen level bolj dodelan, intenzivnejsi, vazno le, da ne bi zapadel v pateticnost. Zvok je vrhunski. Ko pa preidemo na kamero in kontrole, se oglasamo iz crne luknje. Primerjati zadevo s SoTC nima smisla, ker tu je zadeva gladko over 9000, kar se obolevanja in frustracije tice. Ker decek iz prestopanja takoj presedla v tek, ker so njegovi move-i vecinoma clumsy in se rad takoj zabije v steno oz kakrsnokoli 'oviro', je nadzor v kombinaciji s tiltano kamero, posebno dozivetje. O vodenju Trica skozi igro bi lahko napisal manjsi esej, a ce strnem v eno poved: simply, donkey does what donkey wants or doesn't want, iz pricipa. ce hoce gledat v golo steno 5 min, lahko izvedes vse gimnasticne prvine na njegovem hrbtu, pa te ne bo jebal petposto. 5 cm pred njegovim gobcem je luknja, on se bo obracal levo desno, rinil nazaj, ... Potrebno je sesedlati, mu s prstom pokazati luknjo/pot/izhod, in ce jo koncno opazi (ponavadi jo), takoj skociti nanj, sicer bo odbezlal brez tebe, in tebi bo pocil zivec. Samo primer, pac. Za bitter finale pa trofeje. Ce jih ne beres, in igro v prvem skozihodu igras za duso, si koncal z 2 - 5 trofejami od 24. Potem pa si zadevo ogledas podrobneje in si samo wtf. Fumito Ueda bi si prav zasluzil eno tako Dante/Galko zidarsko plesko, al dve. Motherfucker je stopnjo obolevanja prestavil far&beyond. Trofeja za hinte je najhujsa trofeja, kar sem jih kdajkoli delal. Ajde, druga, ce se bom lotil 5 urnega speedruna, kjer bom v mansji meri odvisen od svojih skillsov, vecinoma prepuscen sreci verjetno bolj nesreci. To bi bil pure mazohizem. Here I come. In ja, Suits of Armor so so fucking annoying sovragi, da gladko uletijo na top 10. Motion sickness sem odpravil s presedlanjem s TVja na 24'' monitor.
 5. g. Profesor

  Janezov dopust

  moja krivda oz. po novem nezmoznost urejanja postov, tako da bi ziher pobrisal ta del ob zdruzitvi. Angel je pac v svojem stilu moral odpreti novo temo v Troli.
 6. g. Profesor

  Naša mala greznica #9

  hud echo praznega stadiona
 7. The Last Guardian motion sickness, ne se jebat. ni varjante, da tole dokoncam.
×
×
 • Ustvari novo...