Skoči na vsebino

Mrhovinar

Rumeni jak
 • Število vsebin

  46
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

3 Jogurt

Več o članu Mrhovinar

 • Stopnja
  najraje liže usmrajenega krapa.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Velik pekač iz pečice. Pladen (kot v šoli), dobiš v vsakem Jysku, Ikei, Merkurju... Pomagaš si pa z brisači, da zadaj ne zamaka.
 2. Mrhovinar

  Modelarstvo [RC]

  A ima kdo kak preprost načrt za letalo tam nekje 50 do 70 cm razpona? Da se ga meče iz roke in ga je dejansko možno upravljat? DLG varianta.
 3. S kolegom sva bila dogovorjena za danes, ampak sva se v bistvu vrgla v skalo že včeraj. Ko sem vpenjal 4 smer, sem se tresel kot šiba na vodi A si nor, že prvi sveder je nekje na višini 4m, sicer nekje z oceno 4 do tja, potem pa naslednji na najtežjem delu smeri in če zletiš med vpenjanjem najprej priletiš na polico, potem pa v podn, ker sta svedra tolk narazen. Ne spomnim se, da bi me blo kdaj v življenju tolk strah, se pa spomnim, da sem to smer že plezal in preplezal. Pogledava oceno - 5c ahahahaha, zelo neprimerna za začetnika. Buncove skale - Jaguar Prav moral sem še za trening 2x ponovit smer na top, ampak vpenjal ga pa skoraj gotovo ne bom nikoli več
 4. Zanimivi predlogi. DixIt imam, ampak niso želeli probat, ker imava midva baje prednost
 5. Včeraj smo precej zagreznili z družbo, ki prej nikoli ni igrala nič drugega kot Človek ne jezi se in kakšen Monopoly. Torej pri razumevanju pravil in razvijanju strategije so precej bogi, zato jim recimo kakšen Unstable unicorns že ni všeč, ker je preveč vsega. So pa precej uživali v Exploding kittens, Ubongo, F**k the game, Taco cat goat cheese pizza in še posebno pri The Mind. Kaj bi še bila kakšna takšna igra za 6 do 8 igralcev recimo? 7 Wonders jim sploh ne upam predstavit, tudi Kill the unicorns ne (meni ena izmed najboljših namiznih iger). Mogoče Catan (imam razširitev za 6), ampak se bojim, da bo full preveč energije pošlo za samo učenje...
 6. Kolk pa kaj lezete vi ocene? Je kdo izmed vas treniral kdaj al samo ljubitelsko za druženje s kolegi? Sam sem sicer povratnik, plezal nisem od 2011 sezone do lanskega poletja, ko so se trije kolegi odločli, da bi se vpisali v tečaj in se rekreativno ukvarjali s plezanjem. Sicer nisem nikoli treniral, sem pa dovolj dobro lezel, da sem precej užival Zdaj počasi pridobivam občutke nazaj. Se dosti poslužujete treninga na hangboardih in podobnem?
 7. Mrhovinar

  Android

  Evo, v ponedeljek naročil Mi Note 9s, trenutno se nahaja v AUT in predvidevam, da ga kurir dostavi v ponedeljek. Ko dobim poročam. Do sedaj sem bil s Xiaomi telefoni precej zadovoljen (4), le ta zadnji (trenutni telefon) A2 lite ga nekaj serje. Menda je crknil digitazer oz. crkuje, ker na trenutke deluje normalno.
 8. Mrhovinar

  Vrtičkarji

  Ne. Imam na gredi v rastlinjaku. Škodi zagotovo ne.
 9. Za Pohorje je potrebno bit previden, ker je pogosto vse potrebno očistit, da se sploh lahko pleže. Za Oplotnico zagotovo drži, tudi Jurgovo. Boljše prit pripravljen in s seboj vzet kak štrik, da se spustiš in si počistiš. Tudi Fala je precej boga, kar se tiče čistih smeri. Ostalih lokacij ne poznam dovolj, da bi kaj trdil. A pozna kdo okrog MBja kakšno skrito plezališče (poleg Buncovih skal) mogoče in da bi bilo tudi primerno za začetnike? Nekaj kolegov bi rado začelo plezat in da bi lahko skočli po službah malo potrenirat.
 10. Mrhovinar

  Pravkar pogledano

  Knives Out Easy kriminalka, zanimiva zgodba in dogajanje. Igralska zasedba je vrhunska in ne razočara. 8/10
 11. Mrhovinar

  Android

  @RAD!OACTIVE kolk časa traja, če izberem ES skladišče? Note 9S si že prejel? Prvi vtisi?
 12. Mrhovinar

  Pravkar pogledano

  Downhill 2/10 Ob ogledu ni blo momenta, da bi te nasmejal. Gre za dramo o ameriški družini s težavami na smučanju v Alpah. To je to.
 13. Wow, moje želje Tolk kolegov, da imaš včasih slabo vest, ker se ne vidiš z določenimi dolgo časa in zelo redki, ki bi igrali namizne igre (dejansko samo 4. komadi, ki pa se zelo težko uskladimo - če, ampak res če, da se dobimo 1/mesec)
 14. Mrhovinar

  Pravkar pogledano

  Emma. 4/10? Kaj pa vem. Pogledal napovednik, ki je precej obetal. Sam film me je pa pustil precej hladnega. Še zaspal sem na koncu.
 15. @Lucian oz. ostali, ki si lastite ogromno iger, a imate stalno druščino, da vse to preigrate? Sam si lastim zgoraj omenjene igre in še nismo vseh dobro preigrali.
×
×
 • Ustvari novo...