Skoči na vsebino

samo_hren

Rumeni jak
 • Število vsebin

  16
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

6 Jogurt

Več o članu samo_hren

 • Stopnja
  želvak brez oklepa

Nedavni obiski profila

37 ogledov profila
 1. Čisto po slučaju sem odkril novo plato Belgijskega avant rock/RIO benda Aksak Maboul, ki so jo izdali 40 let po zadnji, in sem precej navdušen nad slišanim.
 2. Se podpišem pod tole, čeprav vsaj meni izgled in prodkucija lahko tudi precej pokompenzirata. Na primer HZD bi bil brez robo dinozavrov dokaj povprečen open world špil, pri Assassins Creed Origins pa je bil detajliran setting en glavnih razlogov, da sem sploh vztrajal do konca. Sicer se mi pa zdijo animacije od oka povsem spodobne. V bistvu me verjetno dodatno ne motijo, ker mojo pozornost v prvi vrsti prevzame prelepa okolica. Všeč mi je tudi, da se vsaj delno trudijo z nekakšnimi kvazi-organskimi elementi za spodbujanje eksploracije, čeprav dvomim, da jim bo uspelo doseči že del spontanosti kot v kakšnem Breath of the Wild.
 3. samo_hren

  Stripi

  Jaz uporabljam https://www.piranhas.co/ za primerjavo cen, čeprav na koncu večino nabavim iz Bookdepositorya. Lahko pa tudi Amazon in Wordery lepo presenetita z dobrimi popusti. Konzorcij/Mladinska knjiga se ne splačata že zaradi visokih cen, pa izbira je res najbolj bizarna, 80% DC/Marvel stvari se začne nekje mid arcov ali so pa med najslabše ocenjenimi zgodbami na tržišču. Sem pa nazadnje videl v BTCju, da imajo še vedno Hickmanov Avengers omnibus, ki je out of print, in se ga preko Ebaya lahko proda krepko čez nabavno ceno, če je kdo into that .
 4. TIL. Se pravi, da je bil na nek posreden način White Palace še nekoliko lažji . @Arey: jaz bi ti svetoval, da greš postopoma poiskati vse charme in čim več upgrejdov, ker je zadnji boss res bad mofo in rabiš vsako najmanjše pomagalo na razpolago. Lifeblood bi ti koristil tudi pri vseh teh ostalih platformerskih sekcijah, tako da ga je imo dobro dobiti čim prej. Potem v White palace je super tudi v kombinaciji z Deep Focus charmom.
 5. A je možno, da si igral ti HK pred Lifeblood updejtom? Ker tam dobiš Hiveblood charm, ki naredi White Palace neprimerno lažji, ker ti praktično ne more zmanjkati healtha in tako delaš posamične odseke kakor dolgo je potrebno...
 6. Hollow Knight fight ni konec glavne niti, tako da jaz močno svetujem, da probaš doseči t.i. "true ending", ker te čaka arguably še najboljši content v igri. Je pa na tej točki praktično nemogoče nadaljevati brez guidov, tako da seveda po lastni presoji. Če ti je všeč lore, je bil vsaj meni simpatičen tale video, ki vse skupaj lepo poveže in razloži.
 7. samo_hren

  Stripi

  Še ena slika današnjega haula .
 8. samo_hren

  Stripi

  Sem prebral ravno pred kakšnim mesecem . Daniel W. J. je izjemen risar in Murder Falcon je res pravo delo strasti ter fantastičen poklon metalu. Sploh dinamičnost akcijskih scen je res out of this world. Mi je pa od njega še bolj všeč Extremity, ki so ga na eni strani opisali kot "Studio Ghibli meets Mad Max". Podobno kot Falcon je samostoječa, 8 številčna serija, ki govori o mladi umetnici po izgubi roke in s tem njenega glavnega talenta, vse zaradi nesmiselne vojne in neskončnega cikla maščevanj.
 9. samo_hren

  Stripi

  Strip je verjetno moj najljubši medij zadnjih let in sem si ustvaril že kar manjšo knjižnico doma. Lepo, da imamo eno malo bolj aktivno temo na voljo. Za začetek predstavljem tri super samostoječe stripe, ki so še relativno sveže v spominu in bi jih z veseljem priporočal. Vsi so zaključene zgodbe znotraj enega zvežčiča. God Country - Zgodba o moškemu z demenco, ki mu tornado prinese magičen meč in z njem tudi nekaj izgubljene humanosti, temu pa sledi pustolovščina kozmočnih proporcij, ki se posrečeno izmenjuje z družinsko dramo. Avtor Donny Cates je s tem delom dosegel preboj v mainstream in je v dokaj kratkem času postal en glavnih in nabolj vročih Marvelovih piscev. The Omega Men: The End is Here - Podobno kot prej omenjeni avtor, je Tom King en glavni sweatheartov modernega DCja, in z dobrim razlogom. Kot bivši CIA častnik in udeleženec v Iraški vojni, pogosto črpa inspiracijo za svoja dela iz tega odbobja, predvsem se pa osredotoča na človeško travmo, ki jo puščajo tovrstni monumentalni dogodki. Omega Men je na novo povedana zgodba o starih in obskurnih DCjevih likih, ki v mnogih ozirih vzbuja podobne občutke kot znameniti Watchmeni, vključno s klasičnim 9 panel gridom. Maestros - Razvajen milenijec mora po tragičnem družinskem dogodku hitro odrasti in prevzeti vlogo glavnega čarovnika. Zadeva je smešna, opolzka, krvava, predvsem pa zelo zabavna. Kot disclaimer naj omenim, da bo verjetno nekaterim lahko hit or miss, sploh če se vam že a priori začne malo obračati v želodcu, ko slišite zloglasno besedo na m.
 10. Sem se ravno včeraj naposlušal. Na začetku mi ni preveč sedel s svojim počasnim tempom, potem pa mi je kar prirasel k srcu. My Dark Reflections of Life and Death je ubijalski, čeprav se pozna, da je ponovno posnet komad iz njihovih zlatih časov.
 11. Nadaljujemo z ozaveščanjem o vseh bolj ali manj strogo progresivnih projektih.
 12. Igram FF7 remake. Ful mi je dober, samo me iz nekega razloga ne vleče proporcionalno kvaliteti in ga igram bolj po kosih. Mi je pa fascinantno, kot nekomu, ki je prvo iz main serije igral trinajstico, da se slednjo tako dissa zaradi linearnosti, medtem ko po tej plati sedmica in desetka res ne zaostajata kaj dosti.
 13. Potem pa očitno lahko javim to kot bug, ker mi tega ni naredilo (sem napopal v cigu migu v pank temi).
 14. Kako vstaviš video v post? Ne najdem nobenih informacij.
×
×
 • Ustvari novo...