Skoči na vsebino

gladius

Rumeni jak
 • Število vsebin

  410
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

125 Jezus

Več o članu gladius

 • Stopnja
  ima doma pornografoskop.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. odprto imaš, ker bodo sicer sprehajalci šli drugam lizat izlobže. Odprto imaš zato, da dolgoročno programiraš potrošnika in če si s tem uspešen mu privzgojiš navado ali "pozitivno" asociacijo. Namesto, da bi šel na družinski piknik ali sprehod v naravo, bo šel na družinsko kosilo v špar menzo. A zapravil ne bo bistveno več, ker gre za nekoga na minimalcu/soci.
 2. gladius

  Raised by Wolves

  zadnji del mi je v bistu kar uničil izkušnjo vključuje nove misterije, hkrati pa ne pojasni obstoječih in s tem, ko noče razjasniti zadev ali dokončati tistih, ki bi se morale zaključiti (npr. ragnarjeva zgodba), tudi ne pušča neke niti, ki bi me vlekla v potencialno 2 sezono. dobro je bilo dokler je trajalo, zdaj me ne več zanima
 3. saj ego. To, da nate kdo gleda zviška, ker nisi suženj, več pove o njemu kot o tebi.
 4. soca ali hofer/lidl trgovka je dokaj lahka izbira. V opcijo 2 vleče samo ego.
 5. In kako predvidevaš, da bi v prihodnje izvajali nadzor, če ga do zdaj nikoli niso?
 6. gladius

  COVID-19

  Klon brez duše nima kaj dajat nazaj
 7. Če bi res hlastali, bi jo že dobili. Dejstvo je, da jo hoče tako veliko ljudi, da ne bi prišla niti čez volilni prag.
 8. Vse te afere si itak le predstave, če pa se v verigi najde kdo, ki hoče kaj resno preiskati, sodni sistem poskrbi da zadeva zastara ali pade zaradi tehnikalij. elita uživa v tem, ko javno razkazuje, kako je pokvarjena, ker s tem opravičuje svoja dejanja. Povem ti, da sem pokvarjen, ti pa nič ne narediš, torej mi to dovoljuješ.
 9. gladius

  COVID-19

  na kaj točno smo pozabili; na italijansko nesposobnost in korupcijo, ali na kombinacijo zelo visoke starosti in grozljive onesneženosti zraka, ki naredi vsako bolezen, ki prizadene dihala nekajkrat bolj nevarno, kot bi sicer bila?
 10. eh, ko znanec definira, kaj je dobro, ni pomembno, kako na to gleda širša javnost.
 11. gladius

  Star Wars

  in tista ideja bi bila prav v redu za uvod v novo trilogijo. dobili smo pa slabo kopijo ANH, nesmiseln zmazek in tretji film, ki ga na srečo nisem gledal
 12. Incestno delovanje kulturnikov je sicer obči problem. Realno gledano je na področju v katerem objektivna merila ne morejo obstajati, najpomembnejše merilo veze in poznanstva. Zato kulturniki bodisi delajo tisto, kar je všeč starostam, ali pa se temu teatralno upirajo. Tisti redki, ki poslušajo svojo dušo, pa si iščejo niše. To, da država zakonsko določa, kaj je umetnost, ki jo je vredno podpirati, stanja ne izboljša, kvečjemu še bolj zasidra.
 13. gladius

  Star Wars

  lucas naj pove idejo, drugi naj iz nje naredijo film
×
×
 • Ustvari novo...