Skoči na vsebino

X-Alien

Rumeni jak
 • Število vsebin

  2
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

6 Jogurt

Več o članu X-Alien

 • Butast stavek
  bednik z dvema sporočiloma

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. X-Alien

  Islandija

  Lani je moj mobitel imel signal skoraj povsod, res pa da nisem šel nikjer globoko v notranjost otoka, kamor se da le s 4x4. Poleg tega je zelo kul, da je Islandija del roaming dogovora znotraj EU. Mnogo znamenitosti je že omenjenih v tej temi, a če je kdo še v fazi sestavljanja poti, bi priložil še naslednje: Vožnja po Westfjordih je bil užitek. Zelo hud okoliš. Ceste so nekje asfaltirane, nekje makadam. Makadam je tak, da bi se z lahkoto peljal 130 - vsaj do naslednjega ovinka, ki praviloma ni daleč od prejšnjega (omejitev je sicer 80 km/h na makadamu in 90 km/h na asfaltu).
 2. X-Alien

  COVID-19

  Tako poljudno povedano: Če si necepljen in se okužiš, si kakih 10 dni tovarna tega virusa, preden se imunski sistem nauči prepoznati virus in ustvariti zadostne količine antiteles. Če si cepljen, je imunska reakcija mnogo hitrejša. Še vedno je možen vnos virusa, še vedno je nek časovni zamik med zaznano okužbo in proizvodnjo antiteles, vendar je ta zamik bistveno krajši. Zato ni garancije, da kljub cepivu nisi kužen - to pač ni mogoče. Se pa kužnost zmanjša na nekaj procentov, če ne še manj. Za druga cepiva vem, da obstajajo ranljive skupine z oslabljenim imunskim sistemo
×
×
 • Ustvari novo...