Skoči na vsebino

horror

Mafija
 • Število vsebin

  185
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

293 Fant od fare

Več o članu horror

 • Butast stavek
  fant lepega imena in hvaležne donacije.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Makinho9 evo roke ti. Hvala za tip, klicem takoj zjutraj v bb nm, res imajo se na zalogi, letim gor in yeaaah baby. Končno.
 2. Ravnokar zaključil Nier Replicant ver 1.2XXXXX. Bil mi je všeč sam ne pride blizu Automati. Najbolj mi je najedalo ponavljanje druge polovice igre da prideš do endinga B, potem pa še enkrat ponavljanje druge polovice do endinga C. Temu sicer sledi razmeroma hitro ponavljanja koščka drugega dela za ending D, ter ponavljanje začetka igre za ending E. Veliko enega ponavljanja, dodanega pa ne veliko. Tako me je dolgas spremljal vse od endinga A, do E, kjer se špil potem perfektno zaključi. Saj je bilo pri Automati tudi potrebno novo preigravanje, a je tam bilo mnogo nove vsebine, medt
 3. RatKing i feel you. Že 2 meseca lovim konzolo pa je še nisem uspel dobit. Še najboljša šansa mi je ACS sony, kjer so mi rekli da pošljejo v "mesecu ali dveh" (to je bilo 1 mesec nazaj, naročil sem decembra), zdaj imajo menda čakalno dobo že do poletja.
 4. Jaz sem se zanimal za PS5, ker so bili vsi tukaj pametni kako na easy ga je dobit ce se potrudis, pa sem prišel do najhitrejše dobave "mogoče čez en mesec ali dva".
 5. Jizs. Čudno da niso napisali obratno. PS5 na voljo z vključeno Bravio.
 6. 69 milijard za Activision Blizzard? Kolk je to potem, 10 milijard na ip? Haha shiet.
 7. Sevnica kje pa drugje. Ajde, Big bang je v Krskem.
 8. Tole se je šlo nekje pred decembrom. V zadnjih treh tednih nisem zasledil da bi sploh kdo osvežil zalogo. Od skalperjev konzole ne bom vzel. S tem mislim tudi razne Telemache in podobne. Bi vzel zraven dodaten kontroler ter špil ali dva po moji izbiri, sam ni jebenih šans da dam za samo konzolo več kot 550 eur. Sem že tudi klicaril pa nisem do sedaj nič zvohal. Merkator tehnika pri nas je pomoje komaj ps3 začela prodajat. Ne vem če sem kdaj kaj našel pri njih kar bi bilo manj kot par let zastarelo. Big bang je skorajda kaj večji kot moja dnevna soba.
 9. Nč ne verjamem, sam vem da sem še zmeri brez PS5. Če bo kje kdo kaj zvohal plx zs.
 10. Leto 21 je minilo v znamenju "Zakaj kurca ne morem nikjer dobit PS5", tako da sem po večini igral backlog, ter kar je priletelo preko PS+. Monster Hunter: World (very nice, velik fen) Shadow of the Tomb Raider (meh) Kentucky route Zero (dobesedno spal sem zraven) Greedfall (zabaven prvih par ur, potem me je minilo) Subnautica: Below Zero (se ne more primerjati s prvencem, vseen okish) Outer Wilds (fkn the best, rabim udarec v glavo da pozabim špil in še enkrat preigram) Disco Elysium (DOBRA) Frostpunk (ŠE ENA DOBRA) Kingdoms hearts (vse špile
 11. Ravnokar preigral Ace Combat 7. Že res lep čas nisem špilal kaj podobnega in mi je zadevščina res dogajala. Odlične kotrole, dobra muska, zabavno in težje kot sem pričakoval. Sem pa danes poskusil še SW Squadrons in ga po eni uri zbrisal s konzole. Kot da bi iz športnega avtomobila zlezel v traktor.
 12. Igabiba ma spet en carski PS5 bundle. Vedno sem si zelel igrati Farming Simulator.
 13. Jaz bi šel prvo igrat Uncharted, potem Hollow Knight. Mi je sicer slednji boljši špil, a je precej daljši.
×
×
 • Ustvari novo...