Skoči na vsebino

horror

Mafija
 • Število vsebin

  39
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

19 Tabornik

Več o članu horror

 • Stopnja
  fant lepega imena in hvaležne donacije.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. horror

  P: The last of us 2

  Sem, ni odziven.
 2. horror

  P: The last of us 2

  Prodam za 45 eur. Možen prevzem v Sevnici, pošljem tudi po pošti z odkupom, še rajši pa z nakazilom preko trr (nižji stroški pošiljanja).
 3. Končal! Mater vola. Overall mi je bil špil odličen, sam me je res motilo da se gameplay ni bolj razvil. Sploh abbyin del mi je bil že rahlo dolgočasen. Konec mi je bil ok, sem pa vseeno navijal za Abby. Ellie je psihopat. Obrnit bi morala že kmalu potem ko je prišla v Seattle, kasneje je bilo razlogov za odhod še več. Ellie je v igri "bad guy". Zaradi nje je umrl Tommy ter tudi Jessie. Če bo tretji del, si res želim da bi to Ellieno zlobno stran še potencirali. Vpeljali bi lahko nek nov osrednji karakter, Ellie pa bi bila glavni antagonist. V parih letih bi lahko s svojo imunostjo za šalo postala simbol oboževanja.
 4. Zadnjic sem se s kolegom lovcem menil o volkovih. Problem volkov je v tem da lovijo v tropu in se ne spravijo na mladež ampak najlepše jelene. Zakaj? Ker imajo veliko in težko rogovje kar jih naredi manj okretne. Še več, tak jelen se jih hoče z rogovjem pregnati, medtem ko ga od zadaj drug pohopsa. Tako se zaradi volka med srnadjo izgublja najbolj kvaliteten genski material.
 5. Z gameplayem sem predvsem mislil na samo igranje brez zgodbe, ki se od začetka do konca praktično ne spremeni. Val ljudekov, predah za restock metkov, infected, restock, spet ljudeki itd. Same izboljšave orožja in filanje s tableti ne prinesejo nobenih novosti, kvečjemu vse prej opisane stvari počneš nekoliko bolje. Najboljši del špila je vsaj meni pravzaprav bolj na začetku, prvi trenutek ko prispeš v seattle in je svet vsaj za trenutek malo bolj odprt. Zgodba sicer ni slaba, prezentacija je tudi odlična, a se nikakor ne more primerjati s prvim delom, v katerem si opazoval kako se vezi ellie in joela krepita in na koncu že dosežeta povezanost očeta in hčerke. Igra ima konkretno nalogo in smisel, ko se vse sfiži pa postane še boljša. 2jka temu ne pride blizu.
 6. Meni se tudi zdi da bi lahko bil špil vsaj ene 5 ur krajši, če ne več. Sam gameplay namreč skozi igro bolj ali manj stagnira, kar pa je bila tudi že težava prvega dela a tam jo je odtehtala boljša štorija.
 7. horror

  COVID-19

  Itak. Vsi bi enkrat umrl. Sej ne bo nobeden za zmeri.
 8. Uf, jaz pa Andromede nisem mogel. Sem jo kupil, k je bila ravno 15 eur, ajde naj bo. Po eni uri me je vsega minilo. Škoda.
 9. Heh, toliko kontroverznosti, limanja ocen, večina tukaj nas pa v špilu uživa. Oki then. Meni je vse gut, razen psov. Jebeni psi.
 10. horror

  COVID-19

  Problem je, ker bo polno ljudi po gostilnah, mestih in restevracijah in se jim bo jebalo za maske ali razkuzevanje. Bmk. Sam grem v hisko 20 metrov od obale v gozdu borovcev. Plazo imam direkt zase. Moznost okuzbe bo samo na trajektu in tisti lokalni trgovinci. Bučanje ftw!
 11. horror

  Robotske vrtne kosilnice

  Lahk nalimam proti veceru ko bom za racunalnikom. Je pa tako, cena in kvaliteta ocitno cisto nepovezana. 4. Mesto drzi kosilnica za 400 eur zoceno 82 in je le za 4 pike slabša od stihlove za slaba dva jurja. Gre tudi s telefonom. Hvaljen Febo za nov forum.
 12. horror

  Robotske vrtne kosilnice

  Meni zaenkrat robotske kosilnice ne potegnejo. Cenejše (tam do jurja) so bolj ali manj primerne za zaprte zelenice, ki jo tudi sam lahko pokosim v desetih minutah. Če bi kupoval dražjo, bolj zmogljivo je pa cena že tam tam s traktorsko kosilnico. Pa lahko z robotsko kosilnico tekmujem s sosedi po ulici? Mislim da ne. + traktorska ima navadno holder za piksno piva. Kar se tiče lakserc ne pipnem akumulatorske s palco od daleč. Kawasaki nahrbtna bencinska TJ-45E motor jo lahko zlorabljaš kot najbolj poceni prostitutko pa se ne bo vdala. Moči pa kot Emperor Palpatine. Ne jemat sami sebi in svojim fotrom veselja košnje. Ker: 1. Lahk spiješ minimalno 3 pire brez čudnih pogledov žene (pred, med, po košnji), 2. Imaš tiste pol urce mir, ko te v zen popeljejo brneči zvoki kosilnice, 3. S sosedi lahko razglabljaš o košnji, 4. Se počutiš kul ko imaš delo enkrat opravljeno. Ajde zares. Mogoče bi jo kupil enkrat v prihodnosti, še kakšnih 5 let pa ziher ne. Imajo preveč downside-ov in cenovno vsaj meni niso najbolj ugodne. Tehnologija za mene še ni tam. Dobro se je pozanimati tudi o ceni same baterije. Menda jih je treba na 3-6 let menjat.
 13. ZDA so South park IRL že zadnja 3 leta.
 14. Zaenkrat zamižim praktično povsod kjer je govora o igri, razen v tej temi :D. Upam da zdrži do konca :D. Kar se gameplaya tiče, prvikrat ko srečaš človeške nasprotnike je bil pomoje eden bolj bolečih uporabe orožij v kakšni igri. Dokler niso vsaj malo nadgrajena je combat zdaleč od zabavnega. Proklet weapon sway in recoil. Sovražniki pa sami sniperji. Sam se hvala kurcu zadeva kmalu popravi. Zanimivo zombiji ne predstavljajo nobene nevarnosti, vsaj na začetku ne, sem pa šele cca 5 ur v igri, tako da se pustim presenetit.
×
×
 • Ustvari novo...