Skoči na vsebino

horror

Mafija
 • Število vsebin

  55
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

20 Fant od fare

Več o članu horror

 • Stopnja
  fant lepega imena in hvaležne donacije.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Bom pocakal da bo zastonj na ps+. Se mi zdi kot spil katerega bi me minilo igrat po parih urah.
 2. Spider man je bil res ogabno ponavljajoč. Še bolj kot Assassin Creedi. Sam imam sploh s takšnimi špili težave ker mi ocd ne pusti da bi imel vprašaje na mapi. Tudi Witcher 3 tukaj ni bil ravno nedolžen.
 3. horror

  COVID-19

  Razlog naj bi bil, da bodo šoloobvezni otroci dva tedna doma pred šolo. Jaz grem 13tega dol. Če zaprejo po tem, bomo pa pač dva tedna v karanteni bmk.
 4. Ni mi bilo jasno kaj jim je, ko so spet dal CoD in eno random igrico.. ki se izkaže da je v bistvu Takeshi castle. ZAKON
 5. Jap, enica je bila eden najjačih špilov. Še premnogi bugi so spominjali na vzhodno evropo. Drugače pa odlična igra, precej zahtevna s perfektno zgodbo. Škoda da sta samostojna dodatka bila bolj meh. Zaenkrat še ne polagam upanja v sekvel. Bomo videli.
 6. horror

  COVID-19

  Bomo videli. Saj je že jasno da barve ogroženosti narekuje politika in ne stroka.
 7. horror

  COVID-19

  Dober point. Lej ne vem, pac samo prenasam naprej kar je ona rekla.
 8. horror

  COVID-19

  Men je ta mal bosa / ne verjamem da bi si privoščili da zaprejo na podlagi dogovora in ne številk, ker potem bi direkt priznali da bi morali zapreti že prej.
 9. horror

  COVID-19

  Mam kolegico ki dela tam. Niso direkt povedal da ne smejo it na hr, sam so jim dali vedt da bodo prvi za odstrel v primeru odpuscanj. Pri Geni-ju kjer dela žena je Direktor povedal zaposlenim naj si privoščijo preden vse zaprejo. Edino kar je, da morajo po vrnitvi 5 dni delat od doma.
 10. Ko bo kdo preigral in imel za prodat, please ZS :).
 11. Zdaj sem v devetem chapterju in se stalno sprašujem če bi sploh še igral. Zgodba je ok, čeprav so npc-ji še posebno japonski kar se obnašanja tiče. Cloud ima gromozanski dildo v riti že od štarta. Svet je sicer čudovit, a kaj ko je tako majhen stranski kvesti pa brezvezni. Potem pa je tukaj še combat. Klinčev combat. Pa ne da bi bila igra kakorkoli pretežka, ker to ni. A ko me en sovražnik že 5tič stun locka, ali pa block ne prime takrat ko bi moral me prime da bi zgrizel kontroler. Igralca bi morale kaznovati njegove napake, ne pa napake v dizajnu. FF XV mi je bil mnogo, mnogo boljši špil kot pa tole.
 12. Pa zombiji itak. Prav fun so te reklame na youtubu obcasno.
 13. Pri meni se oceni 9+ izogne le ker po polovici špil nekak zgubi zagon, saj počneš le še več istih stvari kot si jih prejšnjih 15 ur. Zgodba pa je kakršna je. Spisana je odlično, animirano in izvedeno tudi, če pa me ni kaj veliko ganila oziroma bi jaz ubral nekoliko drugačno pot, je pa to pač moje subjektivno stališče katero ne bi smelo imeti vpliva na oceno.
 14. Ok pls posodi mi xenoblade def edition
 15. Uf mater, tole pa je enga keša na kupu :D. Sam switch več al manj uporabljam za indie igre, tako da kupujem prek stora. Vse ostalo navadno po preigravanju prodam. Čeprav me matra da bi ponovno nabavil Zeldo in še enkrat preigral.
×
×
 • Ustvari novo...