Skoči na vsebino

horror

Mafija
 • Število vsebin

  147
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

151 Tabornik

Več o članu horror

 • Butast stavek
  fant lepega imena in hvaležne donacije.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Oba sta fantastična špila. Če ti bolj paše dobra zgodba igraj Nier, če bi raje nekaj bolj v stilu Souls igre špilaj Hollow Knight. Pa pri Nieru da ne bi slučajno nehal ko preigraš prvič :). Sam sem dva dni nazaj končal z prvo igro v seriji Kingdoms Hearts in mi nikakor ni žal. Sem zdaj začel z Rechain of Memories, ki mi v štartu res ni dogajal zaradi popolnoma drugačnega stila igranja in sem ga že mislil spustiti in začeti z dvojko, a me je po kakšnih dveh urah in malo spletnih tutorialov ter boljšim deckom že potegnil noter.
 2. Tudi Amazon DE mora zaračunavat slovenski DDV za blago. Je pa tako, ko ti brskaš po amazon DE ti da ceno z nemškim ddv-jem (mislim da je 19%), ko opraviš nakup dodajo razliko do 22%, ne obračunajo ti 22% na celotno ceno.
 3. Obrnil sem Frostpunk. Zadnjo uro sem švical po čelu. Imam sicer za preigrat še DLC-je, pa tudi main story bom pomoje šel še enkrat. Zdaj pa igram Kingdom's Hearts 1.5 remix. Nekaj časa je sicer trajalo, a me je igra končno potegnila noter.
 4. Frostpunk baby!! Pred enim mesecev sem ga pognal za eno urco in mi ni potegnil. Sem kakšen teden poskusil ponovno in čisto padel noter. Tale PS4 backlog ki ga imam je prava zlata jama dobrih špilov. Eno vprašanje, vidim da je na PS storu znižan Kingdom Hearts. Vsi trije špili za 27 eur. Nikoli nisem igral tega. A je to nekaj kar je kul / meh / brezveze?
 5. Zaključil z Outer Wilds. Oh boy, tole pa je bilo nekaj posebnega. Saj sem že prej slišal dobre stvari o igri, sam je vseeno presegla pričakovanja. Sem pa danes začel z Disco Elysium.
 6. Igra je popolnoma relax. Bolj ali manj je cilj igre odkrivanje (osončij, planetov, receptov, ladij, orožij, opreme itd), ter gradnja (baz, vozil etc.) Zadeva je en gromozanski peskovnik v katerem lahko počneš kar želiš, je pa res da sem vsaj jaz v nekje 30urah izčrpal glavnino kar ti igra lahko ponudi, razen če nisi res mahnjen na gradnjo in ustvarjanje, ali pa želiš imeti najboljše stvari v igri kot so npr. living ship. Je špil drugače precej zabaven, ni pa to nek orenk space sim.
 7. Outer Wilds. Veliko dobrega sem slisal o igri, pa zaenkrat ne razocara.
 8. Takole, tudi sam sem zaključil. Se pridružujem mnenjem ostalih, je dobra igra, a nikakor ne doseže prvega dela. Kopno je res bilo nepotrebno in bi gladko pasali kakšni večji podvodni biomi. Seatruck je ok, a so moduli po vecini neuporabni. Enkrat sem menda celo zapel fabricator modul to pa je tudi to. Enako je s prawn suitom ki ga nisem uporabljal praktično nič. Res igra deluje bolj kot kakšen DLC.
 9. Mah v Below zero so leviathoni bolj kot čebelce kakor pa kakšna večja nevarnost. V prvencu sem večkrat švical, pa ne samo pri največjih pošastih ampak tudi pri warperjih in squidih. Tu nevarnosti ni, tudi če te levi dobi v gobec je dmg mnogo premajhen in pač odpujsaš naprej. Sicer še nisem končal, a me motijo določeni aspekti kot so npr. precej majhni biomi, pohajkovanje zunaj vode pa mi je nepotrebni. Sicer to ne pokvari špila, a sem pričakoval kaj več.
 10. Ka v The Umbrella Academy se bo tudi igrala kot moški? Al bo zdaj ženska, ki je transgender moški, a igra žensko? Ne vem kako to gre.
 11. Nabavil za PS4. Po dveh urah zgleda precej bolj stabilna reč kot prvi del, load časi niso predolgi, buga še nisem srečal. Early gameplay je skorajda enak prvi Subnautici, kar nikakor ni slabo. Nekak se mi samo zdi, da je na sploh več materialov ali pa je zaradi že prej osvojenega znanja ta igra nekoliko lažja. Sicer je mnogo prezgodaj da bi dal oceno, sam zaenkrat igra res fino vleče. Če že kaj pogrešam je tropsko nebo ko pridem na površje.
 12. Čist frišna novica, Starfield od Bethesde bo po vsej verjetnosti xbox / pc only. (itak če je pa Microsoft navrgel 7,5 milijarde za studio).
 13. Sony je boljša izbira le zaradi dobrih ekskluziv, katerih je Xbox imel res za vzorec na prejšnji generaciji konzol. Se pa lahko začnejo stvari kmalu obračati, saj je Microsoft nabavil par hudo dobrih studiev.
 14. Zgleda kot da bi igro poganjal switch ne pa ps4. Zakaj klinca je v combatu deset metrov stran vse zablurano, kvaliteta textur pa kot iz ps3?
×
×
 • Ustvari novo...