Skoči na vsebino

horror

Mafija
 • Število vsebin

  127
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

135 Tabornik

Več o članu horror

 • Butast stavek
  fant lepega imena in hvaležne donacije.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Na slotechu imas temo o ergolesu. Tipi so zvohali, da ergoles kupuje stole pri kitajcih in nabije preko 100% marze. Potem so zelel sami kupit za en kontejner stolov, a je šef ergolesa posredoval pri proizvajalcu in naenkrat kitajci niso zelel poslat robe. Tko da ja, isti stoli so, ergoles pa prodaja cheap stole po premium ceni.
 2. Teli ergoles stoli so en navaden nateg. 320 eur za Barona, na nemškem amazonu pa isti stol za pol cene. https://www.ergoles.si/collections/pisarniski-stoli/products/pisarniski-stol-baron-s-podporo-za-noge https://www.amazon.de/dp/B082WQQW8Q/ref=cm_sw_r_cp_api_glc_i_RMZDMKRSDPT80YZZHG56 Mislim da bom moral iz tujine nabavit, ker pri nas so res nenormalne cene.
 3. Hvala dzuko. Konkretno obrazloženo. Ne, ne bo pasivna hiša, tako da se zrakotesnosti ne bo merilo. Bi pa res rad rekuperator bolj zaradi svežine zraka, na kar je žena precej pozorna. Tenkju! :).
 4. S štrudlo planirava gradnjo hiše, vse ok zaenkrat nekak sva se odločila da bi imela rekuperacijo, možno tudi kanalno klimo. Vprašanje imam predvsem pri rekuperaciji. Kako je z napo in kaminom? Ok razumem da moram za kamin imet napeljav vhod zraka od zunaj, ter izpust pač čez dimnik, sem pa nekaj bral in naj bi v primeru rekuperacije bil zrakotesen? Kako je z napo, ali ima lahko izhod ven, ali je lahko v tem primeru le oglenim filtrom?
 5. Naslednja igra Hideo Kojime bi lahko bila xbox only https://www.google.com/amp/s/screenrant.com/hideo-kojima-next-game-xbox/amp/
 6. Glede na to da je dedec na konju si lahko obetamo bolj odprt svet?
 7. Kvečjemu ima priporočene MSRP cene. Saj big bang je tudi zvišal ceno na 570. Popusti so druga zadeva.
 8. Supply & demand jebiga. Zakaj ne bi bilo legalno? Bolj je problem če kupiš kot fizična oseba za 500 prodajaš pa za 600, ker bi moral od dobička odvest dohodnino.
 9. horror

  [DC] WW84 2021

  Ok, imel sem precej nizka pricakovanja sam holy shit je bilo tole boleče gledat.
 10. Da se jim splača delat takšno blamažo za tistih 50 PS5tk, ki jih dobijo mesečno.
 11. Življenska doba stick controllerja po specifikaciji cca 400 ur. Pa to ni nič. Klel sem čez switch in njihovim driftom, a je bilo tam popravilo vsaj poceni in dokaj enostavno.
 12. Ne vem, ne verjamem. Tudi če je to res,verjetno to ne bi bil razlog da o špilu ni bilo slišat popolnoma nič. Je pa res da odkar sem kupil Cyberpunk s preorderjem in ga slideshowal 4 ure preden sem ga postavil na polico ne verjamem več nobenmu nič.
 13. Dobre naslove izčrpali pa ni ene omembe Max Payne-a.
 14. Polovica gor omenjenih iger pomoje ne bo zunaj v 2021. Se mi zdi da bo spet eno švoh leto. A bo sploh kakšen konkreten RPG ven prišel?
×
×
 • Ustvari novo...