Skoči na vsebino

Lebowski

Rumeni jak
 • Število vsebin

  68
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

25 Jogurt

Več o članu Lebowski

 • Butast stavek
  ravnokar sir je.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Shit. Tale Rosita v enmu pravemu prostoru...sick! Audiorame se pa nebi branil enkrat slisat. Me sam zanima, kaj so uspel spravt vn iz njih kljub ocitnim limitam s strani dizajna. Tale zadnji Braun je pa bli pa pogosto tkole skupaj z zvocniki. Ravno zadnjic sem gledal enega na stojalu, sam nimam jst kam dat teh stvari, da bi naredu dizajnu pravico. Jao, ne mi dajat idej:D
 2. Ja, jst bi osebno namest vsega tistega, kupil rabljene beolab 50. (Ce ne poves cene,) dobis gotovo tudi wife approval. Tudi zvok se nama je obema dopadel.
 3. Drgac pa z vidika dizajna nekoc tole (design: Dieter Rams):
 4. Ja, men cist dogaja. Vrjamem pa, da marsikomu ni to:) Drgac je cist iz zacetka 80ih ja. Iz 70ih mam pa tista Phase Linear 400 pa 4000 II, pa tega Luxman-a L-85V (zdj se matram, da bi dobu se T-88V)
 5. On the other note, mene pa mika, da bi ubodu Yamaho M-2🥷🏻 Ce to ni en sexy beast:
 6. SVS zelo hvalijo (tut za hifi, ce mas to potrebo in vzames sb serijo). Nubert nuvero (kar mislm da tole je) pa tut. Nisi pokazu frontov…a so floorstanderji (recimo nuvero 14)?
 7. Z wireless verjetno mislis predvsem bluetooth, right? Jaz bi na tvojem mestu to dvoje locil, ce ti to vizualno/prostorsko ustreza. Zvocniki zastarijo veliko pocasneje kot pa tovrstna elektronika. Potem lahko imas neke solidne monitorje + your choice of majhne skatlice ala tole (mislim, da se dobi se kaksna cenejsa stvar...morda tudi rabljeno). Bonus je, da imas se very performant dac in pa headphone amp. Samo ideja. Drugace pa morda nekaj v stilo Audioengine A2+, A5+ ali pa Heco Ascada 2.0 (tega je zdej res velik na trgu smz).
 8. Jst mam doma JBL LSR 308(P MKII) in igrajo kr fino. So pa to vseeno monitorji, tako da ce mas kaksne specificne preference po boostanem bass-u etc, potem tole to ne bo Mas pa kle mal vec info (predvsem so stvari veliko bolj objektivno podane, kot katerakoli informacija, ki bi prisla od mene). Nic nisi rekel glede prostora, vendar mogoce ti pa pridejo bolj prav LSR 305 ali LSR 306. Drugace so nasplosno zadnje case kar popularni razlicni aktivni monitorji za desktop use. Z audioengine imam edino izkusnjo z B2. B2 se mi ni dopadel in ga nimam vec (ne pove
 9. Glede na to da so HD6XX pravzaprav HD650 lahko mogoce komentiram. Gotovo se strinjam s Heraklejem...ce bi bil primaren namen zgolj (pozorno) poslusanje glasbe, izberem HD650 over xm4 (se bolj pa xm3) every day of the year...AMPAK, imajo pa tudi HD650 poseben sound signiture, ki morda ne pase na vse zvrsti in predvsem ni vsec vsem. Sam jih ne bi izbral za rap ali elektroniko, ker imajo sicer poudarjen midbass (kar je lahko celo motece) in pa manjek pravega bass-a. So pa s svojo odprtostjo super za klasiko. Meni je pri XM3 motece ne to, da imajo napihnjen celoten spodnji del frekv
 10. Trenutno imam HD650 in pa Ether C (v preteklosti pa se LCD-2). Sorry, vidim, da je malo narobe bilo razumljeno. Moje mnenje je, da za poslusanje glasbe ne rabis nic vec kot neke IEM s kitajske v rangu 30-50eur (soundpeats, QCY, KZ,...). Pomojm veliko prej prideta v igro posentek in mastering. Seveda, se pa lahk gres neko zabavo in dlakocepis dalje ter kuris veliko vec $$. Moj komentar je bil v smislu, da imajo xm3 nek sound signature, ki me je pri vecih komadih zmotil kot pa nove xm4. Ce se ne motim, so imele za moj okus malo prevec bass-a, ki je za povrh se rahlo
 11. Men se tut sound zdi razlicen...veliko dlje bom zdrzal z glasbo na xm4 kot na xm3 preden bom posegel po proper slusah. Mam oboje doma (xm3 in xm4) ampak nisem se prisel do AB testa, tko da morda se mi pa samo zdi.
 12. Edin men so cist prevroce overear sluse za kakrsnokoli sportanje...
 13. A je obakrat source telefon? Drgac ne poznam doticnih dac-ov in ne morem komentirat.
×
×
 • Ustvari novo...