Skoči na vsebino

kefir

Aluminat
  • Število vsebin

    504
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Prispevki od kefir

  1.  

    rizz reče pred 48 minutami:

    Damn, a resno? Men je bil živ dolgčas. Zdel se mi je, da ima potencial, ves čas sem čakala, da me sezuje ... ampak nič.

    konec ti ni bil vseč? js bi dani situaciji ravnal enako

  2. MorskaGlista reče pred 26 minutami:

     

    Pa ni tako slab Xiaomi, na seriji 12T so že ponujali 3 leta OS updatov in 5 let security patchev (kot Gugel).

    k dobiš na pixlu 14 si tam že na 11 :) ...ga ni denarja, da grem iz pixla na nek kitajski kyjjfh telefon, že zaradi bank, backdoorov. Jaz sem s svojim pixlom 6 zelo zadovoljen. Prav tako s pixel tablico. 

    • Na jagodo +1 1
  3. kajzrca reče pred 4 urami:

    Sej nočem bit žleht, sam je res fakin žalost da se je treba veselit update-ov ki usposobijo fingerprint, signal itd.

     

    Na mojem 4 leta starem xiaomi-ju za 200EUR ni blo nikol kej takega :mehkoblato:

    android 7 ali 8? k verjetno xiaomi ravno nima posodobitev vsak mesec.

  4. UnKn0wn reče Dne, 15. 9. 2023 at 0:24:


    Mislim, klobučar je čisto solidna opcija za konec klopi in kvoto v dp, basically menjava za mulalica, blazic pa je bil se sezono nazaj v dresu olimpije en boljsih posameznikov eurocupa. Ce se pribliza stari formi super, sicer pa prilika za glasa, da si izbori zajetno minutazo. Meni se zdi, da ima olimpija letos precej solidno ekipo, kjer se dejansko racuna tudi na trojico radovic-scuka-glas in za slo basket bi bilo kar nujno, da vsaj eden odskoci. Malo skoda, da jim ni uspelo obdrzati hollatza, pa pod kosem so mogoce malo tanki (ceprav ta sow se zdi kot proper okrepitev), ampak raje vidim, da se proba naredit neko ekipo z repom in glavo v okviru zmoznosti, kot pa to kar se gredo beograjske ekipe. Menda zdaj pride namesto dragica se nek american, ki je kar solidno igral v g league. Upam, da se tudi pianigiani izkaze kot okrepitev na klopi in racunam na gledljiv basket, imo bom celo nabavil kak komplet kart za eurocup, ce ga bodo dali v ponudbo.

    drgač velik talent, aja ups je že 36 star :)

  5. Karim reče pred 12 minutami:

    Schoeder misli, da je kralj brez da koga zmaga. je pa treba priznati, da so nemci zelo močna ekipa in dobro pokrita na vseh položajih. Kakor sem že pred prvenstvom reku, so zame najbojša Evropska ekipa. Pravtako sem Kanadi napovedal medaljo, pa se jih je kar nekaj mi smejalo, seveda pa niso še nič osvojili.

    igrajo brezvezno generično košarko.

    • Račka +1 1
  6. dandzo reče pred 1 uro:

    Definitivno Shaija. Tip ima res noro prvenstvo. Lahko nas ubije iz midrangea, lahko s prodori pod kos ali pa s tem, da baita faule in zmece 16 prostih metov in spravi pol nase ekipe v tezave s fauli.

    Brooks je bil proti Spaniji odlicen, ampak pri njemu itak nikoli ne ves, kaj dobis. Bosta pa najbrz on in Dort najvec na Doncicu. Fino bi bilo, da bi oba metala cigle. Je pa imel tudi Dort ze eno hudo sutersko tekmo na tem SP. Se najmanj se bojim RJ-a, ki kar ciglari na tem prvenstvu.

     

    Na koncu nam bo itak Olimpija legend Melvin Ejim dal 4 trojke in bomo pakirali domov.

    si gledal shaia proti Braziliji?

  7. Galko reče pred 6 minutami:

    mene dejansko skrbi samo Lukatov res čuden in do konca antipatiče attitude danes. Sem Poli-lover for life, ampak tole je blo pa res bad. Ne vem če sem ga v najslabših dnevih pri Mavsih videl takega. Nekdo bo moral udariti po mizi in reči bobu bob, tko se ne smeš obnašat pa konc, in ga tud sankcionirat. So samo vsi na slabšem. Pa nima veze če imaš bear claw ureznine na hrbtu. Je pa jeba da ima že tok moči in vpliva, da si mu ne upa nihče niti pisnit, ne v klubu ne v repki. 

     

    Ostalo okrog poraza proti DE mi je pa whatever, tko 5% ne spremeni ničesar ta poraz. Vsi so zdravi, ni bilo nobenih novih poškodb. Blažič prihaja k sebi. Rezerve so se mal našpilale. Imajo 2 dni pavze za počivanje. Vsi, vključno z našimi igralci in štabom, vejo, da igrajo slabo ko svinja kadar niso motivirani in da na podlagi ene tekme absolutno ne moreš predvidet kaj bo v naslednji. Samo tole z Lukatom me skrbi. Vse ostalo je pa klasični SLO modus operandi, kar se te generacije tiče :D Fanatični borci in overachieverji, ki igrajo 2 nivoja nad svojimi dejanskimi zmožnostmi.... Kadar so motivirani. In trezni.

     

    IMO nas čaka brutalna tekma v sredo, sem 99% prepričan, da bodo proti Kanadi udarili tako na hard kot so proti Avstraliji. Ma vse tekme bodo hude, si bom kar pass kupil da se lepo v miru vse pogleda.

    Pošljimo ga domov kot Zahoviča leta 2002. Pustimo to, da je potem konec košarke v Sloveniji.

  8. BlueSan reče pred 9 minutami:

    Jst mislm da ne

     

    Branilci za luko
    - Dort

    - R.J. B

    - Brooks

     

    Da ne rečem da zna še kak S.G.A. komot igrat Obrambo. 

     

    Skratka totalno neugodni za nas, kaka Latvija bi bila velik bolje ampak je kolega zgori zlo dobr povedu.

     

    1. Top 8 je s tako ekipo imo uspeh. 

    Pustimo to da smo igrali v najbolj easy skupini, smo mogl igrati dobro tekmo proti Avstralcem in jih izločit da smo tle (mim grede kengeruji se šele jokajo doma k so vidl kako so nas Švabi nabil in se tolažjo)

    2. Realno gledano lahko zmagamo Kanado samo so šanse majhne

    3. Da te Nemec premaga ker igra ful dobro, in je pač boljši bi bilo lažje gledat, kot da tvoj kapetan, top 5 igralec sveta psihično ne more držati kontrole, ko jo rabiš. Podobno proti Avstralcem na nek način, proti Nemcem pa easy peasy clap. To je malce bolj zaskrbljujoče.

     

    Jaz si želim samo da odigrajo eno dobro tekmo, se borijo kot levi, pa da tudi Kanadi ne bo v easy zmagat. To je vse kar si želim. Če bi se nam pa slučajno "pokakalo prit med top 4 so pa itak legende ne glede na to kok ga pijejo ali ne vmes.

    koliko tekem latvije si gledal? zelo neugodni, umazani in nepopustljivi, spomni se samo eurobasketa 2017

  9. Armando reče pred 5 minutami:

    Verjetno je fantastičen rezultat, da z Dončićem, ki stalno protestira in to ekipo, ki jo seveda potegne za seboj priti med 8.

     

    Če bi se malo manj ukvarjali s sodniki in igrali namesto se ufurali kot najstnice, bi verjetno bili resni izzivalci za kaj zmagati tako pa žal ne bo nič.

     

    Tekma proti Avstraliji je bila jasen pokazatelj ampak tekma proti Nemčiji je pokazala obratno.


    Škoda.

    ja ker sodniki so zares superiorni na tem prvenstvu...zmer se najdejo neki puritanci, ki bi gledali brezmadežno igro...pejt gledat balet tam bojda ni protestiranja.

    • Račka +1 1
    • Za crknit smešno +1 1
  10. vlaho reče pred 31 minutami:

    Zdej je pa skor treba Švabe strest da pol igramo ta polfinale prot Latviji al pa Španiji k Kanada bi znala bit mal preoštra

    Kanada zgubila proti Braziliji, danšašnje tekme so bile praznik košarke! Italija, Latvija, Brazilija

    • Račka +1 1
×
×
  • Ustvari novo...