Skoči na vsebino

fire_soul

Rumeni jak
 • Število vsebin

  26
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

7 Jogurt

Več o članu fire_soul

 • Butast stavek
  želvak brez oklepa

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Prid nazaj v homo grupo pa te bomo
 2. Kaj bo pa drugač z naslednjim avtom? Ravno tako morš ta servis narest prej al slej lol
 3. Verjamem drevoredu, jaz sem za svojo hondo klical na AS Domžale, rabu sm zložljivo tačko od 2017+ CRF250L modela. Na netu je 15$, pri njih pa 105€.
 4. Torej če prav razumem, si ti mel čas od cvetličarne do novega krožnega gledat v vzvratno ogledalo hkrati pa še zbremzati iz 190 na 40-50? V 200 metrih kakršna je razlika med cvetličarno in krožnim? Zaradi tega se folk smeji tvojim objavam, od pretiravanja cen delov (sem šel sam gledati kakšne so cene in so bremze cenejše kot za mojega megana), do "dirkanja" z vsem kar ti pride pod roke na cesti.
 5. LOL 260hp, what is this, 2010?
 6. Gilbert Goodmate and the Mushroom of Phungoria
 7. Dons sm se spet zgublov v gmajnah, tokrat brez paljota da bi me rešu. Kar dolgčas rata ko nazaj na asfalt zapelješ.
 8. pustiš umazanga, zemlja je odličen konzervator
 9. Zodd supersport ne rabis nic ogrevat, samo pregrejes jo tezje ker zacne druga zmes v gumi na robu delat ko ga gons. Tako da je naceloma bolj varna kot obicne gume.
 10. Hudo je blo, bo treba še moderatorja povabt naslednjič.
 11. Danes sem sel en krog po skofjeloskih hribih. Super turca, mal asfalta, makadam, gozdne poti, par singlc, lustno. mopij se res lepo pelje, navora kolkr hoces, nism se se nikjer zataknu pa sm v orng klanc lezu. 10/10
×
×
 • Ustvari novo...