Skoči na vsebino

rajc91

Rumeni jak
 • Število vsebin

  84
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

17 Tabornik

Več o članu rajc91

 • Stopnja
  ravnokar sir je.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. rajc91

  Android

  Mislim, da to z reklamami bolj velja za US&A. Nas naši zakoni bolj ščitijo, zaenkrat
 2. rajc91

  Android

  Sam xiaomi ni več pol cenejši kot flagshipi ostalih proizvajalcev. Pa tudi po sami kakovosti storitev ne vem če se lahko primerja.
 3. rajc91

  Android

  Sam ni to fora, ti kupiš telefon, ki je tvoja last, oni ti pa forsirajo reklame gor. a v avtu te tudi ne bi motilo, če bi ti vsakič, ko bi odprl prtljažnik padel ven katalog za bauhaus?
 4. Dobr, da so na nevarnih delih nastavl par kock sena
 5. Fak, ker lep zvok. Sej se navadiš teh novih motorjev sam ni pa to to. Baje je Vettel hotel kupit ta dirkalnik ampak je bil predrag (kljub vsem miljonskim plačam)
 6. rajc91

  Android

  tole si probal? https://forum.xda-developers.com/mi-a2-lite/help/mi-flash-error-t4075369
 7. rajc91

  TV tema

  Kok daleč pa sedite od tvja da lahko gledate 75 diagonale ne da morte premikat glavo k berete podnapise?
 8. rajc91

  Android

  https://store.google.com/de/product/pixel_4a?hl=de-DE Preoder, naj bi jih začeli pošiljat 20.9. pa si ga pošleš na nek poštni predal v nemčiji pa pol iz tam v slovenijo E: Očitno ne bo šlo tako gladko, škoda sem resno razmišljal, da bi naročil https://www.reddit.com/r/Android/comments/iq0hvi/google_pixel_4a_available_for_preorder_in_germany/
 9. rajc91

  Android

  Pixel 4a, ziher bo boljša kamera kot na katerem koli pocotu, pa jack ima. Pa 340e je v nemčiji
 10. rajc91

  Android

  Evo, Android 11 je zunaj. Kokr sm na hitro preletel kaj je novega, nič pametnega. Pa škoda k so nehal s poimenovanjem vsake nove različice. https://blog.google/products/android/android-11/
 11. Slovensko-avstrijsko odprava za odrešitev naroda https://www.rtvslo.si/zabava/druzabna-kronika/jansa-bo-kurza-vzel-v-severno-triglavsko-steno/535414
 12. rajc91

  Android

  https://icecat.biz/compare/compare?category=1893&products=77944931,77944240, mogoče je samo en delan za drugi trg?
 13. Meni pa glih Miure ne sedejo, tok neudoben čevelj je samo še Mago 100 ljudi 200 nog
 14. Probaj še finale. Sej katane tut nimajo neke hude pete, pa če si bolj na platah potem pet itak ne rabiš neki ful. Drugač pa ne se bat sprobat kakšnih bolj agresivnih plezalk. Sam sem šel iz Katan na Otakije in je blo to čisto razsvetlenje ker ful lažje stopaš na manjše stope, bolj so natančni, veš kaj se dogaja pod prsti. No potem so po enem letu dejansko razpadle (strgal sem vse tiste gumaste tetive na peti). Zdaj sem pa na drugih Dragotih, to je pa najbolj udoben plezalni čevelj kar jih je. Je pa res da je guma zelo mehka in jo moram na ene 2 mesca menjat (pac plastika je smrt za gumo).
×
×
 • Ustvari novo...