Skoči na vsebino

rajc91

Rumeni jak
 • Število vsebin

  88
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

17 Tabornik

Več o članu rajc91

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Evo, 22. je tukaj, optika priklopljena, prišel model iz A1, prinesel router. Človeka s telekoma sem nato čakal še 3 ure, da je prinesel še modem, ga na hitro priklopi, pravi da dela, da na modemu bo pa še nekaj časa trajalo. Odide. Čez par minut res začne delat internet. Sedaj pa problem: jaz že imam svoj router (TP-link AC1200), ki pa ga sedaj ne morem povezati na ta modem. Wifi je ampak ni interneta, če preklopim nazaj na router od A1 ineternet dela normalno. A je potrebna kakšna hujša opcija restarta ali česa podoba kokr tiščat tipko za reset na zadnji strani? Na medmrežju sem slišal, da imajo lahko operaterji "zaklenjen" modem na samo njihove routerje. Kaj naj storim? Mednožje sem že 2x obril
 2. rajc91

  Android

  Mislim, da bi partnerje kar hitro našli. Zakaj pa ne bi npr Mercator navrgel eno reklamo med obvestila vsake toliko, ali pa bi že kar imel prednaloženo merkatorjevo aplikacijo če npr. živiš v Lj, kjer je praktično na vsakem vogalu neka mercatorjeva štacuna.
 3. rajc91

  Android

  Nevem, sej izrecno jih najbrž niti ne ampak očitno pri nas/v evropi zakonodaja boljše ščiti pri tem kot naprimer v ameriki ali pa v aziji kjer so telefoni zasičeni z oglasi in prednaloženimi sponzorskimi aplikacijami.
 4. rajc91

  Android

  Mislim, da to z reklamami bolj velja za US&A. Nas naši zakoni bolj ščitijo, zaenkrat
 5. rajc91

  Android

  Sam xiaomi ni več pol cenejši kot flagshipi ostalih proizvajalcev. Pa tudi po sami kakovosti storitev ne vem če se lahko primerja.
 6. rajc91

  Android

  Sam ni to fora, ti kupiš telefon, ki je tvoja last, oni ti pa forsirajo reklame gor. a v avtu te tudi ne bi motilo, če bi ti vsakič, ko bi odprl prtljažnik padel ven katalog za bauhaus?
 7. Dobr, da so na nevarnih delih nastavl par kock sena
 8. Fak, ker lep zvok. Sej se navadiš teh novih motorjev sam ni pa to to. Baje je Vettel hotel kupit ta dirkalnik ampak je bil predrag (kljub vsem miljonskim plačam)
 9. rajc91

  Android

  tole si probal? https://forum.xda-developers.com/mi-a2-lite/help/mi-flash-error-t4075369
 10. rajc91

  TV tema

  Kok daleč pa sedite od tvja da lahko gledate 75 diagonale ne da morte premikat glavo k berete podnapise?
 11. rajc91

  Android

  https://store.google.com/de/product/pixel_4a?hl=de-DE Preoder, naj bi jih začeli pošiljat 20.9. pa si ga pošleš na nek poštni predal v nemčiji pa pol iz tam v slovenijo E: Očitno ne bo šlo tako gladko, škoda sem resno razmišljal, da bi naročil https://www.reddit.com/r/Android/comments/iq0hvi/google_pixel_4a_available_for_preorder_in_germany/
 12. rajc91

  Android

  Pixel 4a, ziher bo boljša kamera kot na katerem koli pocotu, pa jack ima. Pa 340e je v nemčiji
 13. rajc91

  Android

  Evo, Android 11 je zunaj. Kokr sm na hitro preletel kaj je novega, nič pametnega. Pa škoda k so nehal s poimenovanjem vsake nove različice. https://blog.google/products/android/android-11/
 14. Slovensko-avstrijsko odprava za odrešitev naroda https://www.rtvslo.si/zabava/druzabna-kronika/jansa-bo-kurza-vzel-v-severno-triglavsko-steno/535414
×
×
 • Ustvari novo...