Skoči na vsebino

rajc91

Rumeni jak
 • Število vsebin

  217
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

43 Jogurt

Več o članu rajc91

 • Butast stavek
  ima vetrove kot princeska.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. rajc91

  Android

  Ja, pri njih sem naročil nexusa 6p. Originalno pakiran, zraven so mi dali še uraden googlov ovitek.
 2. rajc91

  TV tema

  Če boš naročal iz extreme digital, mal spremljaj cene. danes so tv-ji cca 100€ dražji kot prejšni teden. konkretno ta dva: https://edigital.si/led-tv-sprejemniki/samsung-ue50tu8502-crystal-uhd-smart-led-televizor-p743729 - prejšni teden je bil 427€ https://edigital.si/led-tv-sprejemniki/samsung-ue50tu8002-crystal-uhd-smart-led-televizor-p743730 - prejšni teden je bil 370€. Sem na istem kot ti, TV nabavljam že od decembra ampak se nikakor ne morem spravit zaključit nakupa.
 3. Ja ne rabiš tok sendvičev nardit za na izlet, je pa res, da tut ne dobiš tok od članarin.
 4. rajc91

  Vesolje

  tako je, ena izmed pritokov je tudi Sava
 5. rajc91

  COVID-19

  mal se je pohecal
 6. Da ne bo spet kdo po pomoti pozabil kaslc odpret: "Na predlog lahko vsi prejemniki podajo ugovor v osmih dneh od vročitve predloga revizijskega poročila. Trajanje te faze revizijskega procesa je tako odvisno od hitrosti vročanja vsem naslovnikom in od števila ter obsega morebitnih ugovorov prejemnikov predloga revizijskega poročila, ki jih mora obravnavati in o njih odločiti senat Računskega sodišča."
 7. Res hud car. Kar edina stvar, ki nam manjka v teh časih je, da si z orožjem merimo kurce.
 8. rajc91

  COVID-19

  Samo še veselice, kjer bodo lahko na gasilske klopi nalimali A4 liste kje se lahko usedeš in kje ne. Plesalo se bo na parno/neparno številko mize.
 9. rajc91

  Karantensko spanje

  Ne zastopim, zakaj je treba žalit ljudi, ki so nekaj naredili iz sebe. Pa še po barvi kože ga je treba posebi predalčkat. A se bližajo križarski pohodi? E: vau, in to je še šerif, lol
 10. ja po tej logiki dejmo pa smeti sam čez okno metat. Nekje se mora začet ne, definitivno je zbirnim centrom lažje upravljat z odpadki če majo že v štartu dobro ločene.
 11. Za začetek, če bi vsi vsaj začel pravilno ločevat odpadke bi blo že neki. Pa ne banan dajat v plastično vrečko. Take malenkosti. K res ne rabš dost.
 12. rajc91

  COVID-19

  ja nekak je treba številke vzdrževat ne, nič hudega če so potem še te napačne
 13. rajc91

  COVID-19

  Ne, če se ne strinjaš z logiko si teoretik zarot. Dobivam občutek, da Janez komaj čaka, da se začne upor proti njemu, da končno dokaže kakšen obramboslovec je in da spusti svoje pse med rajo
 14. rajc91

  COVID-19

  z dvema barvama, modra in rumena. Rumena: epidemija je Morda: epidemije ni (protestiranje še vedno prepovedano)
×
×
 • Ustvari novo...