Skoči na vsebino

rajc91

Rumeni jak
 • Število vsebin

  260
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

80 Jogurt

Več o članu rajc91

 • Butast stavek
  je najdu rizlo za joint.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Ljudska stranka, ni kej
 2. rajc91

  Samsvoj mojster

  Ne, pol urna baterija mi ne bo prišla prav. Že zdaj ko kosim z navadno kosilnico porabim en tank in pol. Mam predvsem problem z gozdom pa potokom kokr z hišo in drevesi
 3. rajc91

  Samsvoj mojster

  hvala, bom pregledal. sem sicer našel tole ki je kar mikavna ponudba, sploh zaradi teh dodatnih priključkov, ki bodo vsi prav prišli, pa sodelavec jo je pohvalil: https://www.eurogarden.eu/sl/KOSILNICE-VRTNI-TRAKTORJI-IN-OSTALI-STROJI-ZA-VRT/MOTORNA-KOSA-52ccm-MULTI-SET-Z-4-PRIKLJUCKI/ je pa to domača firma iz Brezovice (no, sestavljajo te kosilnice, deli so najbrž vseeno kitajski).
 4. rajc91

  Samsvoj mojster

  @berghaus in ostali mojstri, katero nahrbtno kosilnico se splača nabavit za okoli bajte kosit? kosilo se bo okoli dreves, ene 3x na let pa še brežino potoka. A je zadost neka random iz bauhausa za 100€ (kr mal ne morem verjet da je lahko to tok poceni) al moram gledat une za jurja (rajš jih ne bi). Si predstavljam, da je kosilnica, ki ima motor na naramnicah lažja za upravljat kot ta, ki je ubistvu metla z rezilom in enim trakom za nošnjo. Hvala
 5. rajc91

  Formula 1 S2020E2

  nevem no, a ni Mick dirkal pod Ferrarijevo zastavo v nižjih kategorijah?
 6. rajc91

  Formula 1 S2020E2

  Na Missed Apex podcastu so govoril o Bottasu in so rekl, da so taka dejanja (dvoboj z Hamiltonom), dejanja nekoga, ki ve da, ga naslednje leto ne bo več pri ekipi. Bottas je ta manever upravičeval s tem, da on "vozi zase in ne za druge". Mislim, da je kar nekaj resnice v tem. Upam da pride Russel. To bi bla res lepa nagrada za njega ker mora preganjat Latifija in prej Kubico v tistem williamsu med tem ko so vsi njegovi tekmeci iz F2 že v boljših ekipah.
 7. ubistvu niti nisem pričakoval kaj drugega.
 8. alo, registracija za avto je zdej skor zastonj. so pa vinjete vsak let dražje
 9. a do zdaj so bili vsi lačni, s temi 50€ se bodo pa nasitili do groba? to je bila reklama za JJ katero smo plačali vsi.
 10. 1. moja starša jih nista dobila (mogoče ker volita napačne šerife?) 2. zakaj so upokojenci dobili tistih 50€? a so se njim prihodki med covidom kej spremenil? ne, ubistvu so jih podkupili, da bodo na volitvah glasovali za njih 3. povišane za kok? 30€?
 11. mogoče je Kacin seznam vodil
 12. rajc91

  Formula 1 S2020E2

  OT: NASCAR prihaja v 21 tisočletje
 13. 20 sekund so zdržali, da ne bi skurcali levice, bravo
 14. rajc91

  Android

  upam, da še 5 kaj znižajo
×
×
 • Ustvari novo...