Skoči na vsebino

seventhson

Rumeni jak
 • Število vsebin

  316
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

163 Tabornik

Več o članu seventhson

 • Butast stavek
  of the seventhson 🤘

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 550 vohunjenj
 1. seventhson

  Android

  Ja. Za en telefon je carsko.
 2. seventhson

  Android

  Jaz sem ga vzel, ker sem hotel majhen spodoben telefon do 400€. Edini še tak je iPhone SE, ki je zame predrag in nočem appla. Vse ostalo mi je ali ok po specsih, a preveliko, ali primerne velikosti in drek. Drugi razlog je astro photography
 3. seventhson

  Android

  Nova cena Pixla 4a na mediamarkt je 333€! Edit: Nič več.
 4. seventhson

  Android

  Tam kjer so Xi napišeš tisto geslo, ki je kombinacija tvojega imena, priimka in nekih cifer. Prime in gre skozi.
 5. seventhson

  Hribi

  https://koptex.com/victorinox/5687-noz-victorinox-forester.html Zelo uporabna zadeva. Ne samo za kampiranje, tudi okoli bajte. Lahko mu vzameš tega z lesenim ročajem in mu kaj vgraviraš za spomin .
 6. seventhson

  Android

  Jaz sem pixel 4a naročil na mediamarkt za 349€ preko cheaper&more za dostavo. Od naročila do dostave je trajalo točno 14 dni (standard dostava). Cena dostave je 13,99€.
 7. The Witcher 3: Wild hunt na steamu: Osnovni - 5,99€ GOTY - 9,99€ Trilogy bundle - 9,42€
 8. seventhson

  TV tema

  Kako se uporabi pike za nižanje računa? Sem mislil, da jih je možno uporabit samo za nakup stvari v trgovini. Sorry za offtopic.
 9. Sranje... Zgleda, da če bom res hotel kaj novega, bom moral hodit po trgovinah po celi sloveniji in gledat kaj majo na zalogi. Samo problem je, da ko sem pripravljen dat 2-3k€ za nekaj, mora bit pač točno tisto, kar hočem in ne tisto, kar je slučajno ostalo na zalogi. Jebiga... bom pa fural še kako leto 10 let starega 26" trdaka . Prejšnji teden sem šel v lokalni bajk šop po ketno in mi je rekel tip "nimam keten sploh, pridejo mogoče konec marca, do takrat ne gonit v hrib"
 10. Kako si zadovoljen z YT-jem? Si kupil novega al rabljenega? Če se ti da, opiši prosim malo svoje izkušnje. Sem nameraval letos kupit Jeffsy-ja, samo sem izbral napačno leto za nakup novega bicikla .
 11. seventhson

  Android

  Pri nas je mishop.
 12. seventhson

  Dokumentarci

  Vikings od BBC-ja. Če imaš program BBC Earth, se vsake tolko predvaja. Če ne, ga verjetno dobiš z alternativnimi metodami. Poleg tega, kot kronološko nadaljevanje, priporočam še The Normans in dokumentarec o stoletni vojni. BBC ma res carske dokumentarce.
×
×
 • Ustvari novo...