Skoči na vsebino

Brenta

Deklina
  • Število vsebin

    787
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Brenta

  1. Ti se pojdi lepo v avstrijo operirat, ne skrbi za dohtarje v mb.
  2. Mas malenkost star info. Mladim so najbolj dvignili place, zdaj bi pa stari radi se vec. Cisti dokaz, da se s fidesom ni za pogajat, ker jim nikoli ni dovolj. Ni jim v interesu uredit dejanskih problemov, trenutno samo se izsiljujejo. Bo cas da vzamemo tole za zgled https://www.rtvslo.si/svet/azija-z-oceanijo/juzna-koreja-stavkajocim-zdravnikom-grozi-zapor-ce-se-ne-vrnejo-na-delo/699892
  3. Narobe vidis, se na sliki spodaj ti pise cena za kg.
  4. Kaksen coping mehanizem je to? Pravis, da je Golobova vlada uspesna, zraven pa nekaj jamras o denarnicah?
  5. Ni blo kolapsa, ko je "zmanjkalo" zdravnikov, ker do zdravnika sploh nisi mogel prit. Ni blo protestov? Demenca ze pri teh letih je kar jebena stvar... Ni blo nepricakovanih podrazitev, ker se nic ni dalo kupit. "Js sam hocem spodbudit razmisljanje, blodite izven teme, ne da se pogovarjat z vami" in 3,2,1...
  6. Pustite trolu, da ma monolog sam s sabo. Ocitno klet na trstenjakovi placuje vec kot wolt.
  7. Da, da in da. Med epidemijo pod JJ sta bila zadnja dva odgovora vecinoma ne in ne. Naprej nisem brala, nima smisla.
  8. Brenta

    Mi smo idioti

    Da si prebral vec kot pa pise?
  9. Brenta

    Mi smo idioti

    Se motis. Kar poisci eno samo izjavo kjer se pizdim cez socjalo in poglej kolikokrat so mene oznacili za socialkarja, ker ocitno samo v takih primerih lahko zagovarjas socialno drzavo.
  10. Brenta

    Mi smo idioti

    Kaksno referenco? Inb4 sram te bilo.
  11. Brenta

    Mi smo idioti

    Baitas odzive z necim kar si potegnil globoko iz svoje riti? Sram te bodi.
  12. Kaj ce bi v slovarju najprej prebral pomene besed davcna oaza, mentaliteta in ideologija? Za zacetek vsaj no, da ne bos tak bimbo.
  13. A si resno primerjal bbc, ki ima produkcijo v prven svetovnem jeziku s televizijo, katere jezik govori 2 milijona ljudi. Pol se pa se cudis, da preskakujemo tvoje poste
  14. Ni mi problema placevat za netflix in podobno, imam pa velik problem s placevanjem jewtuba. Zakaj bi placevala platformo, ki sluzi s tem da ji drugi generirajo vsebino v zameno za araside. Crkne naj ze vse skup.
  15. Še mal pa bo zaraf odkril "prosti trg" in "ekonomijo" brace yourselves
  16. @Berbasecks financno je to drugace dober model. Najprej folk ki kadi ful vplaca v drzavno blagajno zaradi trosarin, potem pa krepne za rakom pred penzijo. Upostevano tudi zdravljenje, ki kosta bistveno manj kot 20 let penzije.
  17. @ana ja, ampak ddv vsi placamo enako, med tem ko ti prispevek za dodatno zdravstveno zavarovanje sedaj niza osnovo za dohodnino.
  18. Ocetovski dopust iz 30 na 75 dni, precejsen dvig minimalne place in usklajevanje pokojnin. Kaj dosti vec je ze tezko pricakovat. Oz. lahko samo javno nasprotujejo dolocenim akcijam vlade, tako kot ce bi bili v opoziciji, realno pa ne morejo nic. Iskreno, po pricakovanjih. Ce so ta nizka, si tezko razocaran Edit: upam se, da pritisnejo na dokoncno ureditev dodatnega zdravstvenega zavarovanja. Torej, ce se prispeva bruto prispevek, pricakujem progresivno lestvico, ker trenutna ureditev je spet taka, da bolj nastradajo revezi. Pa ko se bodo spet oglasili gastarbaiterski trolovi, to pomeni da bom sama placevala vec in ne manj. In bodite preseneceni, da me gladko BK za to, dokler ohranimo javno zdravstvo. Ker alternativa je bistveno drazja.
  19. @Aktivist Vanč revez je hotel napisat ideologijo v glavi. Mu ne morem zamerit, ce uporablja prevelike besede glede na njegovo mentalno kapaciteto. So nas vedno ucili, da se s takih ni lepo norcevat.
  20. Ja, ampak kaj bi bilo boljse, ce ne bi vstopili v vlado? Z mojega vidika bi se bolj izpadlo, da jih je samo gobec. In bi na tej tocki precej bolj razmisljala o tem, koga volit naslednjic. Ce se je zaradi tega prevetrilo clanstvo - good riddance ali nekaj v tem stilu. Ce kaj, se samo Golob izpeva po mojih predvidevanjih. In SD medlo zdi v senci. Dobesedno (zal) ni neke alternative.
  21. Jaz pa ne vem kaj tocno si mislil, da bo levica lahko premaknila, glede na to da jih niti za sestavo vlade ne potrebujejo. Imajo marginalno vecjo moc karkoli spremeniti vsaj v svojih resorjih ce so v vladi, kot pa ce niso. Ce se ne uvrstijo na naslednjih volitvah je to potem samo spet razlog, zakaj se nikoli nic ne spremeni. Ker ce rajsi das glas npr SD, kot pa levici, ki te je "razocarala", have i got bad news for you.
×
×
  • Ustvari novo...