Skoči na vsebino

Zaphod_B75

Rumeni jak
 • Število vsebin

  8
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

0 Jogurt

Več o članu Zaphod_B75

 • Stopnja
  brezveznik z osmimi sporočili

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Zaphod_B75

  Pravkar pogledano

  K tipkaš poast, označiš besedo in klikneš na ikono z očesom (Spoiler). Druga varjanta bi bila da kvarnik besedo napišem z rumenim fontom, al pa da jo napišpem z normalnim črnim fontom in pol highlightaš s črno barvo (samo kaj je pol point ikonce z očesom). Daj povej kako bi ti bolje dodal spoiler.
 2. Zaphod_B75

  Pravkar pogledano

  Ridicolous 6 https://www.imdb.com/title/tt2479478/ 6/10 Očitno mi netfix priporoča skoraj vsako glupo Sandler, Spade komedijo ta teden. Parasite https://www.imdb.com/title/tt6751668/ 7/10 Triler/črna komedija/drama o Južnokorejski familiji. Hud muvi, sam kljub vsemu rahlo overrated, in na momente preveč predvidljiv. Edino zadnjih 20 min je pol totalen WTF. Priporočam ogled
 3. Zaphod_B75

  LineageOS

  LineageOSu že delj časa sledim, dasiravno sprobal ga še nisem, ker Ni me še tolk prepričalo tole da bi ga kar koj vzel za primarni boot OS. Enkrat te dni ko bom mel mal (od)več časa se bom spravil namestit multiRom in LineageOS + nek custom rom. Proces namestitve bo seveda vključeval wipe all user data (ves internal storage). Kaj uporabljate za backup ko šaltate rome?
 4. Zaphod_B75

  Pravkar pogledano

  Jungle https://www.imdb.com/title/tt3758172/ 4/10 4 super-naivni gringoti brez nekih preživetvenih veščin se odpravijo na pustolovščino v Bolivijsko junglo, iskat prelepe fotke iz national geographica, samospoznanje in the magic of it all. Sledi razkol, drama in boj za preživetje. Leningrad Cowboys do America https://www.imdb.com/title/tt0097728/ 5/10 Absurdna, smešna roadtrip komedija o prigodah ruskega… ups pardon finskega benda v potragi za slavo. Njihove prigode po Ameriki in Mehiki znale bit všeč onim ki so jim všeč Jim Jarmusch type filmi. The Wrong Missy https://www.imdb.com/title/tt9619798/ 6/10 David Spade dejta z napačno odbito dečvo svojih sanj Lauren Lapkus. Ma to je kr neki čeap humor na nivoju Adam Sandler komedij, ama za nasmejat med karanteno JE.
 5. Zaphod_B75

  Pravkar pogledano

  American ultra 7/10 Stoner looserja Mike Howella kar naenkrat čejsajo njegova preteklost in CIA agenti. zraven njegova punca... Uglavnem zabavna violent stoner akcijska komedija, LA Originals 6/10 Hiphop, gang culture, art, graffiti, documentary. Kar se mene tiče, mi muzika obudi spomine na srednjo šolo in uno obdobje konc 80ih začetek 90ih ko nas je blo še vsegaskupaj 20 skejtarjev pred cankarjem, pa Cypress Hill....
 6. Zaphod_B75

  Pravkar pogledano

  The Dirt Sex, Droge in Rokenrol, mnogo tega. Odpuljena, zabavna Autobiografija od Mötley Crüe. sem velik fan. 9/10
 7. Doma Cookernaster Masterkeys pro M mx rjavi switch + o-ringi - super tipkulja Edino žal mi je da sem nogico zlomil, k mi je enkrat po tleh zletela. V službi za tipkat še vedno boljše low profile, scissor switch Cherry stream XT pa tui bi blo že rahlo preglasno če bi mel vsi mehanske tipkovnice.
×
×
 • Ustvari novo...