Skoči na vsebino

BotAdriano

Spolovilni tehnik
 • Število vsebin

  476
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

BotAdriano je zmagal 15. septembra 2021

Bitje BotAdriano je imelo največ lajkane vsebine!

Sloves med gmajno

1 521 Jezus

Več o članu BotAdriano

 • Butast stavek
  Bi bil rad šampon za pranje pičke. V moškem zaporu.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Mogoče samo kot zanimivost, dosegu sem nov rekord s kombinacijo moje stare grafične in procesorja v timespy benchmarku (3dmark).
 2. BotAdriano

  hiphop tema

  Včeraj po dolgem dolgem času spet nekje slišal ta komad in mi je na polno dogajal lol never gets old
 3. a si spet mau sebe opisal ha ti proruski narcisek
 4. Pri tej firmi nekaj ni v redu. Mam par njihovih produktov in ne bi mogu reč da sem glih super izredno zadovoljen. Kot drugo ena zanimiva štorija s tindra kjer sem naletel na eno totalno zblojeno žensko, ki baje dela pri tej firmi. Res totalno zblojen človek, samo kot zanimivost.
 5. Ne, se mi pa milo stori vedno ko berem tvoje neumnosti debeli
 6. Ni res, tudi za špile, filme, streaming in še kaj drugega
 7. V win 10 zlo lepo dela vse odpira ko šus, tud za kako delo je še ok. Npr. cinebench score na 4.8ghz mam mislim da okrog 763 kar za tak star cpu niti ni tako švoh. Bom pa letos na deseto obletnico tega cpu-ja verjetno končno nabavu nek ryzen 4, dobro mi je služil.
 8. Je reku revežih na prvih ryzenih lol, jaz se vedno furam fx-8350 (navit na 4.8ghz) in mi za vse kar delam popolnoma zadostuje
 9. Jp, to je tudi glavni razlog zakaj sem tako nor na vodno hlajenje pa videt praktično identično temperaturo na gpu cpu, vrm-ih matične itd. itd. je nek posebn užitek ki ga je marsikomu težko razložit Največji užitek je pa met tak pc na mizi in ga sam gledat v temi oz. sam s svetlobo ki prihaja od monitorja ki potem odseva iz teh chrome fittingov, tega tud ne znam prav ujet na fotografijo je treba videt v živo hehe
×
×
 • Ustvari novo...