Skoči na vsebino

Ex

Rumeni jak
 • Število vsebin

  10
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

0 Jogurt

Več o članu Ex

 • Butast stavek
  superman z desetimi, slišite, DESETIMI, sporočili
 1. Ex

  Vojna tretjega sveta

  Jst tut nism verjel tistim številkam o uničenih ruskih tankih. Mislm fak, kako lahk vrjameš, da so zgubil 200 tankov v dveh tednih. Pol sm pa vidu tist posnetek, ko jim zbombajo celotn konvoj, ki je razvlečen čez celo vas, brez spremljave in kritja z bokov. Tko 2000 let nazaj so scoutal pred premiki velikih konvojev, zdej jih pa pri vsej tej tehnologiji in orožju niso zmožni zavarovat. Neverjetno res, kot da bi namerno rinli v smrt.
 2. Modelčki so mel client side authority Drgač pa poglej Lost Ark, enkrat februarja pride vn za nas zahodnjaše.
 3. Ex

  The Wheel of Time

  Pogledov čez praznike in res nisem mel nobenih pričakovanj. Serija mi je dost dogajala, sploh začetek je res eksplozivn, kjer se vsake 10min zgodi nekej in ti ni nikol dolgcajt. Tut Woke multi kulti me ni dost zmotu(Moirane lol), razn tisto rinjenje verskih cunj na čarovnice, da bo za vse equal lol. Dej spizdite s tem. Mi pa kot LOTR fanu stalno pozornost vzbujajo nore podobnosti(kopije) Lotra. A ta pisatelj je un, za katerga vsi pravijo, da je kopirov Tolkiena?
 4. Skor vsak, ki ga pogledam, špila Ice gauntlet. A je razn tega zadost širok izbor buildov al jih je ene par čist op?
 5. Dvomim, da bo velik folka to igral, glede na to, da maš TBC (+wotlk čez kakšn let) in Retail. Pa brez world buffov v vanili tut vzamejo ven enega glavnih delov špila. Mam filing, da forsirajo sube nazaj dobit na vsak način.
 6. Ex

  Premier League

  Fak kaj je Borrusia poscamala United s Sanchotom. Nerealno.
 7. Ex

  Premier League

  Sej ni sam Brazilija. Zdej so sledile še ostale južno ameriške države. Fifa ma dogovor z vsemi državami, da lahk dajo prošnjo za 5 dnevno prepoved igranja po zadnji international tekmi za vse vpoklicane igralce. In ker jih večina ni hotla it špilat v "red zone", ker bi mel 10 dnevno karanteno, jim zdej te države dajejo kontro in 5 dni po zadni tekmi ne smejo igrat v svoji ligi.
 8. Ex

  Premier League

  A mislte, da je res možn, da se ne bi nobedn stegnil za Ronaldom, če se ga je ponujal okol že let pa pol, tko kot tej reporterji poročajo? Isto glede pogodbe. Včer se je pisalo, da bo na cca 270k, niti najbolj plačan v unitedu, dons so pa cifre že na 500k.
 9. Ex

  Stowaway

  Ocene so kr realne.
 10. Js sm aliansa na Firemaw.
×
×
 • Ustvari novo...