Skoči na vsebino

MikeHawk

Neuvrščen
 • Število vsebin

  48
 • Pristopni dan

Sloves v skupnosti

59 Jezus

Več o članu MikeHawk

 • Stopnja
  je, ki ni

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. MikeHawk

  Potovanje z letali

  Ce koga zanima, 4 dni kasneje moras v frankfurtu (letim z lufthanso) imeti masko nonstop na obrazu, ne samo na letalu, tudi na letaliscu. V meku, ki je edini odprt moras pustit svoje podatke z uro kdaj si jedel, drugac ne dobis hrane. Murje k v filmih, v ponedeljek jih ni bilo. Ze v helsinkih so sprasevali kako grem domov iz zagreba, in ker grem z lastnim vozilom je to ok. Zenska na salterju ful dalj casa pregleduje passport oz. bazo. Na vsakem letalu pa dobis navodila, da priporocajo 14 dnevno samokaranteno. Bomo vidli kako bo zvecer na hr-slo meji. Edit: nobenih problemov ali vprasanj na meji nazaj v slovenijo
 2. MikeHawk

  Potovanje z letali

  Ce koga zanima, maske na letalih so obvezne cez nos in usta, ni vec caj/dzus/voda ampak dobis samo vodo v plastenki (lufthansa) ali nic (cro airlines). Dat moras naslov kjer bos zivel in 14dni se moras obnasat kot da si okuzen. Na obeh letaliscih (zag in fra) velika vecina restavracij in trgovin zaprtih, duty free omejen s trakovi.
 3. MikeHawk

  Potovanje z letali

  Lahko. Ze pri kupovanju karte poskusis dobiti sedeze cim blizje zasilnim izhodom. Na letalu ocenis sopotnike na poti do zasilnega izhoda in dolocis kdo zna delat tezave, kdo se bo vlekel kot megla, koga bos preskocil... V pondelk letim v helsinke.
 4. MikeHawk

  Trenutno berem

  Flowers for Algernon Scifi v obliki poročil Idiotu z 68 IQ z operacijo nabijejo IQ na 200,. IQ se mu visa postopoma skozi celotno zgodbo, tako da lahko vidimo razlicne nivoje razvoja in razmisljanja. Zanimivo je, da se tudi slog pisanja porocil subjekta razvije iz oblike texta, vrednega nasega ljubega varnostnika, polnega pravopisnih in slovnicnih napak, v izobrazen razmisljujoc slog.
 5. Men je delal na mobitelu, zdej pa mi na mobitelu ne dela. Kako nardim host file na mobitelu?
 6. to deluje dost slabo, da tkole crkne za skos ce mi ne bi delal na mobitelu, bi najbrz kar odsel za vekomaj
 7. MikeHawk

  Vesolje

  A si ti zadnjic dal link, kjer pise kdaj bodo vidni nad nasimi glavami? A ga das se enkrat?
 8. MikeHawk

  Trenutno berem

  Koncal s 1000 splendid suns wau, brez besed gre o zivljenju zensk v afganistanu od 1970-2003
 9. MikeHawk

  COVID-19

  A nisi ti zagovornik, da bi tak al tak umrli in niso prave zrtve?
 10. Project Zomboid badge na steamu: "Death by stairs"
 11. MikeHawk

  Fotrov kotiček

  Daj banajte neumestne komentatorje, ker unicujejo flow debate. Fotri, a mate/ste meli kaksne nacrte s potomci? Npr., jsm si zmeri predstavlju, da enga bom usmeru v sport in enga v glasbo (nimam nobenga, da ne bo pomote). Ali otroke uporabljate za osvojitev lastnih failov? Npr., ce ni men ratal, bo pa tamaumu...?
 12. MikeHawk

  Trenutno berem

  Zdaj sem koncal z naslednjo v seriji, Gladiator Glavna junaka odplujeta proti Rimu, ko jih cunami vrze na Kreto, kjer izbruhne upor suznjev, ki jih morata zatreti.
 13. MikeHawk

  Janezov dopust

  Kam bolj fancy samo za cez vikend, najbrz obala ze kar julija
 14. MikeHawk

  Оде́са

  zanimivost 2: Hotel Odessa It was built in 2001 and has 19 floors. It formerly belonged to the Kempinski hotel chain (2001–2002) and had 5 stars. It was voted the best hotel in Ukraine in 2001. All rooms have a sea view. Potem pa sem zvedel, da so ga politicno zjebal, izselil Kempinski, ga "nadgradili"v hotel s 4* in nato je propadel. Zdaj je prazen ze nekaj let (10+?). Ne najdem pa nobene uradne zgodbe o tem.
 15. MikeHawk

  Оде́са

  Ja, sploh tisti skidmark zenfa je doskrat prisoten 😁 zelenje majo zraven povsod, ne vem pa ozadja. Kakor vem je pri nas petersilj zato, da nevtralizira slab zadah, mogoce imajo oni tudi kaj s tem. Mogoce na prvi pogled izgleda revna izbira hrane, ampak mas tudi steakhouse, italjanske, spanske, gruzijske, moldavske, ruske, itd... restavracije. Velik vec izbire kot pri nas in imas tut restavracije, ki so odprte do enih, dveh zjutraj. Nebroj je tudi malih hipsterskih kaficev z zajtrki in brunchi. Na splosno sem dobil obcutek, da so kulinaricno veliko pred nami glede ponudbe.
×
×
 • Ustvari novo...