Skoči na vsebino

MikeHawk

Neuvrščen
 • Število vsebin

  83
 • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

396 Fant od fare

Več o članu MikeHawk

 • Butast stavek
  je, ki ni

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Reseno za mucice Samo je res dolg test
 2. Seveda: connection has timed out po kaksni minuti mletja Firefox 86.0.1 @sadhu sequencer
 3. Ne vem, ce je ze kdo omenil, ampak spet s pcja ne morem dostopat. Z mobitela lahko. Hkrati me ne vrze na zadnje prebrane poste, ampak na vrh strani.
 4. MikeHawk

  COVID-19

  Kje lahko dobim/kupim to masko?
 5. @LordFebo za eu rabis samo prevod in apostil porocne listine. Hvala, se ze uci 😁 Za naslednje leto imava tut midva v nacrtu egypt in pa 1/3malaga-2/3maroko
 6. Privat, sel sem porocit svojo zensko, da je lahko prisla z mano v slovenijo. Nazaj grede so v kievu, munchnu in na brniku zahtevali vse dokumente, ki se ticejo nje; prevod in original potrdila o poroki, negativen test, ki sva ga naredila na dan odhoda in moje zagotovilo/povabilo da bo stanovala na mojem naslovu. Ker sem eu citizen, jaz nisem rabil nic, torej bi se tudi vrnil enako enostavno, edino za slovenijo potrebujes ali negativen test ali karanteno. Ce bi vstopil v nemcijo, bi bila 10 dnevna karantena obvezna, ker sem bil pa v tranzitu, jim je vseeno.
 7. Z izjavo si safe. Bi pa za 100% poklical na policijsko korona info stevilko, meni je vse razlozil in zazelel srecno pot.
 8. Se vedno rabis izjemo za prehajanje obcin, ce te policaj vprasa zakaj si tam. Jaz sem raskiral in ni bilo copov do letalisca.
 9. Iz slovenije sem letel z lufthanso v frankfurt. Noben carinik ali policaj me ni nic spraseval. Cez eno uro sem imel let frankfurt kiev, prav tako z lufthanso. Noben nic spraseval ali zahteval kaksne dokumente, razen passporta. V glavnem meje niso zaprte.
 10. Sem pred nakupom nove tablice, moj ipad 2, star 8 let, je crknil. Ogledanega imam kindle fire hd 8 ali pa 10, ne vem se. Ali na kindlu kupljenim v UK, delujejo storitve tudi v sloveniji? Oziroma ali so nekaksne omejitve? Tablico bi nucal samo za knjige in netflix.
 11. Svaka cast. Torej si delal neko srednjo solo za odrasle, da je bla skos popoldne? Z maturo se sicer ne bi hvalil, ker jo naredi prakticno vsak. Jaz sem jo naredil kljub popivanju, pohanju in ponocevanju, kar je se vecji dosezek kot, ce samo delas zraven.
 12. A ti si matki placeval najemnino v srednji soli?
 13. A bi svoje teoreticne potomce vrgel iz stanovanja na dan ko dopolnejo 18?
 14. MikeHawk

  Naša mala greznica #9

  Rekreativna tekma. Dobra podaja Luiza.
×
×
 • Ustvari novo...