Skoči na vsebino

[]D [] []V[] []D

Rumeni jak
  • Število vsebin

    2 525
  • Dan prve porumenitve

  • Dnevne zmage

    8

Prispevki od []D [] []V[] []D

  1. Weraziel reče pred 13 urami:

    Tak špil ne rabi boljše grafike.

    Kaksne neumnosti so to, vsaka igrica je lahko se boljsa, ce ima se boljso grafiko. Kle je 6 let vmes pa ena generacija konzol, igrica pa zgleda bolj kot ne isto. Res da je ze prva igrica na dolocenih mestih zgledala skor fotorealisticno, predvsem kaki gozdovi pa sploh z uporabo kakih modov, sam vedno je se prostora za izboljsavo.

    • Za crknit smešno +1 1
  2. Hernire reče pred 20 urami:

    Namesto tega pač igraš 5 urc, mal pogledaš na youtube in na hitro nakucaš, da prideš v 10h vse skupaj skozi

     

    Tako da iskreno ... Je vprašanje, koliko jih je sploh za obsojat. Jaz tudi svoje službe ne bi delal za 80 centov na uro

    Ce imas kaj pojma o igricah in ce si preigral DD1 ali DD:DA potem po petih urah ze vidis kam pes taco moli. Tipi se podpisejo pod svoje delo, tako da dokler zraven ne dodajo se disclaimerja, da so namesto placila dobil sendvic s poliko, da so preigral samo 5 ur, ostalo pa prekopiral od nekoga druzga, jih je absolutno za obsojat.

  3. Evo jst po nekaj vec kot 10 urah morm rect, da sm razocaran nad igrico, sm prevec pricakoval oz. pricakoval sem nadgradnjo DD1/DA v realnosti je pa igrica v cem tudi korak nazaj in pa cist prevec enih muh in neumnosti ima za igrico izdano 2024. Od enega najslabsih designov/uporabe menijev, ne samo kb+m, ampak tudi s kontrolerjem do odsotnosti nekih najbolj osnovnih funkcij. V core gameplayu/boju sicer zaenkrat uzivam, je cisto ok narejen, ampak nebi mogel rect, da je v cemerkoli izboljsan napram izvirniku. Zaenkrat bi reku, da kolkr je bila originalna igrica kriminalno underrated in sirse spregledana, je to nadaljevanje overrated. Realno gledano in tko tut povedano, bi Metacritics oceni mogli bit glih zamenjani med njima.

    • Račka +1 2
  4. Mabel reče Pravkar:

    Je te knjige kar tesko prenest v film bi reku.

    V kaksnem smislu se ti to zdi? Ker meni ko sem bral, se mi je zdelo kot da berem scenarij za film/serijo, tko v smislu da so vse scene tko napisane, kot ce bi slepemu opisoval nek holivudski blockbuster.

×
×
  • Ustvari novo...