Skoči na vsebino

Zorz

Rumeni jak
 • Število vsebin

  390
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

43 Jezus

Več o članu Zorz

 • Stopnja
  je svinjski pastir brez svinje in pasti. Torej le R.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Zorz

  neuradna tema o kolesarjenju

  Lahko pogledaš primerljive grupe pri sramu in campagnolotu, ampak jaz bi raje izbral shimano. Mogoče se stegneš do ultegre, drugače pa očitno ne bo druge, kot da počakaš na zalogo. Itak gre sezona h koncu, tako da se ti verjetno ne mudi pretirano?
 2. Zorz

  Cestna golazen

  Mogoče želi samo izkoristiti top formo? Poleg tega so pa letos itak vsi kolesarji željni dirk, ker jih zaradi korone dobršen del leta sploh ni bilo.
 3. Zorz

  Cestna golazen

  a se ti zdi, da res rabi pomoč
 4. Zorz

  Cestna golazen

  zmanjkalo akcije na cesti, se mora pa takole nadaljevat...
 5. Zorz

  Cestna golazen

  ja sam tle je še vedno TJV zajebal, ker je bil dumoulin predaleč zadaj v skupnem (+5 minut), da bi se pogačar resno brigal zanj. če bi bil bližje, potem bi pa na ta način lahko zlomili pogija, itak. ampak tako kot so zastavili, se je tadej moral zgolj držati primoža in to je bilo to.
 6. Zorz

  neuradna tema o kolesarjenju

  Kam pa spravite robo? Ajde na gorcu maš itak nahrbtnik, čeprav ta XC racer se ga verjetno boji ko hudič križa
 7. Zorz

  Cestna golazen

  Točno tko kot je @dilar napisal. Lance je zelo agresivno in psihopatsko postopal proti vsakomur, kateri ga je obtožil dopinga. Tega tipi ala Pantani, Contador ipd. niso počeli. Ravno zaradi tega je Lance v primerjavi z njimi neprimerno bolj osovražen.
 8. Zorz

  Cestna golazen

  Pol pa svaka mu čast, da lahko tolk dobro drži pravi tempo tudi brez wattov.
 9. Zorz

  Cestna golazen

  To da je bil brez powermetra oz. števca pa težko verjamem. Dumoulin je tudi omenjal, da je sam vrtel ene svojih najboljših wattov, tako da mu ni jasno kako je lahko Pogačar šel še višje. Je pa res, da je Dumoulina več skupaj kot Pogija + težje kolo, tako da ni nujno, da je Tadej neke hudo višje watte vrtel.
 10. Zorz

  Cestna golazen

  Ne pozabiti tudi na angleža Pidcocka, kateri prav tako veliko obeta. Dobrih mulcev v kolesarstvu definitivno ne manjka. Pogi, Remco, Bernal, Pidcock, Sivakov, ...
 11. Zorz

  neuradna tema o kolesarjenju

  Hörnli brez slike tobleroneja?
 12. Zorz

  Cestna golazen

  mogoče bo nehal tako robotsko in defenzivno dirkati. nobenega napada ni uprizoril, vedno se je skrival v vlakcu (katerega so, again, izkoriščali bolj za branjenje položaja, kot da bi poskušali izvesti kak konkreten napad) in potem skočil 500m pred ciljem, da si je nabral par sekund prednosti oz. držal pogija. ravno zato bolj privoščim pogačarju, ker ga ni strah napadati in poizkušati, namesto biti ziheraško dolgočasen. čeprav imamo slovenca na prvih dveh mestih je bil meni ta tour dost dolgočasen, ker razen kraljevske etape (hvala superman) in pogijevega napada, ko je nadoknadil izgubljen čas, ni bilo niti v hribih nobene akcije med GC contenderji. je bil pa epski zakljček, to pa, ampak celokupno bolj zeh od toura kot kaj drugega, katerega si bomo zapomnili zgolj po kronometru.
 13. Zorz

  Cestna golazen

  Hkrati se prodaja rumen bianchi, velikost roglič, rabljen nikoli
 14. Zorz

  Cestna golazen

  Pač nek nenapisan gentlemenski dogovor. Pa itak je ravnina, tako da je itak nemogoče narediti neko veliko razliko. Plus miljon slabega ugleda si nakoplješ na glavo, če to poizkušaš.
 15. Zorz

  Cestna golazen

  Tudi smisla nimajo na ravninskih etapah, ker razen na samem čelu pelotona itak ne režeš zraka.
×
×
 • Ustvari novo...