Skoči na vsebino

Zorz

Rumeni jak
 • Število vsebin

  397
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

45 Jezus

Več o članu Zorz

 • Stopnja
  je svinjski pastir brez svinje in pasti. Torej le R.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Zorz

  neuradna tema o kolesarjenju

  dobro zgleda (grx ), samo malo širše gume bi lahko podpiral (gre samo do 700x38c kolikor vidim, novi revolt gre denimo do 45c)
 2. Zorz

  NBA tema

  Jah, če folk ni sposoben videti, da je vse skupaj show in da se furajo določene persone... Haha, jah, mi "zahodnjaki" rečemo "ki", ostal del države pač "kateri" in potem se kao neki prilagajam. Al samo moja slovnica peša in je "ki" prav v vsakem primeru? Vem da mi je mentor na diplomi s tem utrujal.
 3. Zorz

  NBA tema

  Evo, točno o tem sem govoril zgoraj. Lebrona se "pljuva" skoraj celotno kariero, vsak fail se potencira, medtem ko se uspehe (zadnji prstan, ki je po dosežku vreden več kot bilokateri jordanov) priročno spregleda. jordanu so na drugi strani vsi mazilili podplate in ga kovali v zvezde. Kot si ti napisal, izkoristili so ga za branding NBAja, potem pa imaš tipe ala @Matej24, kateri to dojemajo kot "kako je jordan spremenil košarko".
 4. Zorz

  NBA tema

  Vidim, da za začetek ne ločiš niti med najbolj kompleten/vsestranski in goat, tko da bv debatirat dalje. All else being equal je verjetno tip, ki lahko poleg tega igra oz. pokriva še kakšno pozicijo več verjetno kompletnejši igralec ane, al kje ti ta logika dela probleme?
 5. Zorz

  Cestna golazen

  Pač fizika, dolžina klanca, naklon, teža kolesarja in kolesa, nadmorska, temperatura, jada jada jada. Vse se da relativno dovolj točno izračunat oz. ocenit. Saj imaš strani na netu, kjer ti izračuna potrebne watte za določen čas vzpona na določenem klancu. Bestbikesplit je ena takih denimo, če te zanima.
 6. Zorz

  NBA tema

  Jaz enako delim mnenje, da je bron kompletnejši košarkaš od jordana. Že v štartu ima tip idealne fizične predispozicije za ta šport, igra in pokriva lahko praktično vse pozicije, da o izjemnem pregledu nad igro in talanjem asistenc ne govorimo. To je gotovo nekaj, kjer ima očitno prednost pred mikom. Dodal bi še to, da je lebron že celotno kariero podvržen mnogo večjemu pritisku, kot je bil jordan (tip ni bil niti prvi pick na draftu recimo). Potem pa gre folku očitno na ud, ker je tip ves ta pritisk prestal oz. še celo presegel pričakovanja, ki so mu bila obešena na ramena. Oziroma ker ogroža njihovega preljubega jordana na goat prestolu. Kot da mu folk nebi privoščil uspeha, medtem ko so bili nad jordanom vsi navdušeni. Ne vem no, človek dobi občutek, kot da javnost lebronu ni želela dopusti, da bi uspel, namesto da bi bili navdušeni nad njegovim talentom.
 7. Zorz

  neuradna tema o kolesarjenju

  Lahko pogledaš primerljive grupe pri sramu in campagnolotu, ampak jaz bi raje izbral shimano. Mogoče se stegneš do ultegre, drugače pa očitno ne bo druge, kot da počakaš na zalogo. Itak gre sezona h koncu, tako da se ti verjetno ne mudi pretirano?
 8. Zorz

  Cestna golazen

  Mogoče želi samo izkoristiti top formo? Poleg tega so pa letos itak vsi kolesarji željni dirk, ker jih zaradi korone dobršen del leta sploh ni bilo.
 9. Zorz

  Cestna golazen

  a se ti zdi, da res rabi pomoč
 10. Zorz

  Cestna golazen

  zmanjkalo akcije na cesti, se mora pa takole nadaljevat...
 11. Zorz

  Cestna golazen

  ja sam tle je še vedno TJV zajebal, ker je bil dumoulin predaleč zadaj v skupnem (+5 minut), da bi se pogačar resno brigal zanj. če bi bil bližje, potem bi pa na ta način lahko zlomili pogija, itak. ampak tako kot so zastavili, se je tadej moral zgolj držati primoža in to je bilo to.
 12. Zorz

  neuradna tema o kolesarjenju

  Kam pa spravite robo? Ajde na gorcu maš itak nahrbtnik, čeprav ta XC racer se ga verjetno boji ko hudič križa
 13. Zorz

  Cestna golazen

  Točno tko kot je @dilar napisal. Lance je zelo agresivno in psihopatsko postopal proti vsakomur, kateri ga je obtožil dopinga. Tega tipi ala Pantani, Contador ipd. niso počeli. Ravno zaradi tega je Lance v primerjavi z njimi neprimerno bolj osovražen.
 14. Zorz

  Cestna golazen

  Pol pa svaka mu čast, da lahko tolk dobro drži pravi tempo tudi brez wattov.
 15. Zorz

  Cestna golazen

  To da je bil brez powermetra oz. števca pa težko verjamem. Dumoulin je tudi omenjal, da je sam vrtel ene svojih najboljših wattov, tako da mu ni jasno kako je lahko Pogačar šel še višje. Je pa res, da je Dumoulina več skupaj kot Pogija + težje kolo, tako da ni nujno, da je Tadej neke hudo višje watte vrtel.
×
×
 • Ustvari novo...