Skoči na vsebino

Zorz

Rumeni jak
 • Število vsebin

  380
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

43 Jezus

Več o članu Zorz

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Zorz

  neuradna tema o kolesarjenju

  Hörnli brez slike tobleroneja?
 2. Zorz

  Cestna golazen

  mogoče bo nehal tako robotsko in defenzivno dirkati. nobenega napada ni uprizoril, vedno se je skrival v vlakcu (katerega so, again, izkoriščali bolj za branjenje položaja, kot da bi poskušali izvesti kak konkreten napad) in potem skočil 500m pred ciljem, da si je nabral par sekund prednosti oz. držal pogija. ravno zato bolj privoščim pogačarju, ker ga ni strah napadati in poizkušati, namesto biti ziheraško dolgočasen. čeprav imamo slovenca na prvih dveh mestih je bil meni ta tour dost dolgočasen, ker razen kraljevske etape (hvala superman) in pogijevega napada, ko je nadoknadil izgubljen čas, ni bilo niti v hribih nobene akcije med GC contenderji. je bil pa epski zakljček, to pa, ampak celokupno bolj zeh od toura kot kaj drugega, katerega si bomo zapomnili zgolj po kronometru.
 3. Zorz

  Cestna golazen

  Hkrati se prodaja rumen bianchi, velikost roglič, rabljen nikoli
 4. Zorz

  Cestna golazen

  Pač nek nenapisan gentlemenski dogovor. Pa itak je ravnina, tako da je itak nemogoče narediti neko veliko razliko. Plus miljon slabega ugleda si nakoplješ na glavo, če to poizkušaš.
 5. Zorz

  Cestna golazen

  Tudi smisla nimajo na ravninskih etapah, ker razen na samem čelu pelotona itak ne režeš zraka.
 6. Zorz

  Naša mala greznica #9

  Timski šport, kjer zmaga posameznik Sicer ima pogi zelo bogo ekipo v primerjavi z roglo, poleg tega pa na kronometru ekipa nima veze
 7. Zorz

  Naša mala greznica #9

  Mali je zmagal TdF ffs, hkrati je to njegov prvi nastop na dirki po franciji. Kolesarstvo tudi ni ravno primerljivo s skoki na lestvici "obskurnosti" športov, daleč stran od tega. Pa ni kot da je dončič osvojil prstan al neki, pač je izbran v prvo peterko rednega dela, kar itak vemo da spet ni tolk vesoljski dosežek. Glej samo kako se je MvP izkazal v playoffih...
 8. Zorz

  Cestna golazen

  Jaz pa privoščimu pogiju, ker je bil underdog, pa praktično vse je sam opravil, medtem ko je mel rogla daleč najmočnejši vlakec na touru. Jbg, tak je šport.
 9. Zorz

  Cestna golazen

  Tooooo pogiiiiiiii.
 10. Zorz

  neuradna tema o kolesarjenju

  Če bi res takšno razliko naredili, bi jih verjetno tudi profiči vozili al kako. Brez meritev in zgolj po občutku soditi razliko pa je itak dost nehvaležno.
 11. Zorz

  Cestna golazen

  Itak da nimajo vsi takoh nog. Poleg tega maš pa tudi na stezi različne panoge, šprinterje kot je tale nemec ali pa "zasledovalce" ala filippo ganna.
 12. Zorz

  Cestna golazen

  https://images.app.goo.gl/CoGsHVLUKgFQR9uA8
 13. Zorz

  Cestna golazen

  Evo, to je to, roglo lahko ustavi samo še defekt na kronometru. Kapo dol fantoma
×
×
 • Ustvari novo...