Skoči na vsebino

Zorz

Rumeni jak
 • Število vsebin

  113
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

11 Tabornik

Več o članu Zorz

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Zorz

  r.i.p Ennio Morricone

  RIP majstore če bi si želel na pogrebu imeti zaigran kakšen komad, je tole tale:
 2. meni tudi ni jasno, kaj folk tolk pljuva po 3ki, ker meni je prav dogajala.
 3. Zorz

  Desperados 3

  obrnil. vredu špil, užival na polno, stopnje so ogromne (verjetno sem v povprečju za vsako porabil dobro uro). edina pripomba je, da se proti koncu začne rahlo vleči zadeva, saj si vse situacije in nasprotnike že videl, pobijaš jih na podobne načine, ... je pa še vedno zakon, ker se takih iger manjka. nekoč v prihodnosti spet obrnem, bom pa prej verjetno še enkrat shadow tactics.
 4. daj ti raj shujšaj in nehaj iskat take in drugačne "bergle", si boš več dobrega naredil.
 5. Zorz

  Naša mala greznica #9

  Sane baje podpisal do 2025.
 6. Zorz

  Hribi

  evo, to je zame en primer "tenisk" za v hribe
 7. Zorz

  Hribi

  tehnične izkušnje niso problem, ravno tako nisva počasneli, čeravno imam sam ful več kondicije od žene. glede severnih pristopov bi me bolj skrbela morebitna snežišča kje, nekako dvomim, da je že vse skopnelo na severni strani. pa kolikor sem videl, je pot z ledin na rinke zaprta?
 8. Zorz

  Hribi

  nebi še enkrat na kokrško sedlo lezla, sva že zadnjič zaradi grintovca. pa tudi žena ne vem če bi bila navdušena nad tako dolgo turo. sem razmišljal kvečjemu na direkt gor na kamniško, pa potem tja do skute in nazaj po isti poti, mogoče vmes še na rinko (žena pač žige nabira ). bom pa to zadnjo turo preveril, tnx.
 9. Zorz

  Hribi

  dajte mi prosim priporočiti kakšno lepo in dolgo turo v kamniških (tko da si nazaj pri avtu v cca 8h recimo, max 10). zadnjič sva bila z ženo prvič tam in itak opalila grintovec iz kam. bistrice. tokrat bi pa kaj drugega in po možnosti bolj zanimivega.
 10. kje za vraga si pa 134 nabil, ali je bil glitch
 11. Zorz

  Hribi

  več kot tolk hitro dvomim da hodiš (ker potem bi moral že teči), tako da razmerje strmina / hitrost gibanja po poti ni ravno premosorazmerno. hoja po neki dolgi alpski dolini (zadnjica npr), katera se počasi vzpenja je definitivno časovno potratnejša od grizenja kolen v strm breg. pa nihče ne govori o energiji, ne vem od kje si to začel vlečt v debato, govora je bilo o pridobivanju višine na časovno enoto in da tega ne moreš kar pavšalo enačit vedno in povsod. gore pač niso takšni ali drugačni trikotniki, včasih greš tudi po ravnem naokoli ali pa se celo malce spustiš, preden spet nadaljuješ z vzponom. zato je nekje 300 višincev na uro prav vredu tempo, nekje pa mogoče počasen. ne vem kaj točno je tle spornega oz. težko razumet? časovnice na tablah so pa itak določene pitaj ribe kako. verjetno le in samo na podlagi višinske razlike, katera itak da je več ali manj enaka, če sta izhodišče in cilj enaka. denimo zadnjica - triglav po mulatjeri ali čez komar ima isto časovnico, a ti garantiram, da sem čez komar kakšne pol ure hitrejši, ker je pot po dolžini krajša (če primerjam samo od odcepa za komar do doliča približno za polovico).
 12. Zorz

  Cestna golazen

  saj klanec je bil na začetku...
 13. Zorz

  Naša mala greznica #9

  groningen podpisal robbna , mario gomez pa v penzijo.
 14. Zorz

  Cestna golazen

  ravno obratno (klanec je odpeljal s klasičnim kolesom) in si ti narobe videl oz. razumel sliko.
×
×
 • Ustvari novo...