Skoči na vsebino

Zorz

Rumeni jak
 • Število vsebin

  593
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

62 Jogurt

Več o članu Zorz

 • Butast stavek
  dostavlja picajzle na dom.

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Zorz

  Cestna golazen

  ja sam vseeno ti verjetno sčasoma dosadi vse skupaj in greš raje v lastni režiji sproščeno nabirat kilometre na kanarce al nekam. keša mu verjeno ne manjka ravno.
 2. Zorz

  Trenutno berem

  kako se ta serija primerja z dresden files recimo?
 3. jaz imam notri 11h, pa sem šele afroditino področje naredil (seveda ne 100% spucal, ker vsega se mi pa res ne da) . vseh je pa 5 se mi zdi.
 4. evo, nekako podobno sem se počutil tudi jaz. enako so mi začeli presedati side questi, ki so si dosti podobni, kakor hočeš obrni. pa saj tudi v witcherju je bilo nebroj podobnih questov, kjer si moral z witcher sensi slediti morilcu, pošasti, iskati izgubljene predmete ali karkoli pač že. ampak tam sem vseeno nekako bolj užival v igranju. tukaj pa res dokaj hitro postane "meh" vseskupaj. pa še nekaj opažam da mi gre vedno bolj na ud pri teh CDPRjevskih igrah - fakin 10 in več minutni cinematicsi oz. interaktivni pogovori v main in večjih side questih. prav ubije mi ritem igranja. enako sem opazil, ko sem šel igrat oba DLCja za witcherja 3, sploh blood & wine. a še komu to teži, ali dejansko uživate v tem? verjetno kar konkreten del "igralnega" časa odpade na zijanje teh cinematicsov in včasih si res mislim "pa daj že no". ja, vem da lahko preskočiš vse skupaj, ampak kaj ko potem fašem FOMO...
 5. Zorz

  Hribi

  No saj počasi sem potem tudi sam prišel do spoznanja, da kaj več od navadne hoje ne gre pričakovati. Smučam itak ne, ledu še ni, grape pa tudi še ne bodo predelane. Eh...
 6. Zorz

  Run & gun arkade

  počekiraj še Guns, Gore & Cannoli 1 in 2.
 7. Zorz

  Hribi

  naslednji vikend jo verjetno mahnem kam zapičit cepine, glede na to da trenutno za cel teden kaže lepo vremo - torej nič novozapadlega snega. pa še ohladilo naj bi se
 8. @Tom7i WAB mi ni všeč zato, ker je nekonsistenten v svojih merilih. saj od začetka sem ga spremljal, ampak ko enkrat dissa igro zaradi določenih zadev (v nekem trenutku so ga full triggal "perki" denimo), čez kakšnega pol leta pa so perki kar naenkrat nekaj najboljšega na svetu, ti ne ostane drugega, kot da zgolj zavijaš z očmi. druga oblika tega je, da pri določeni igri hvali nekaj, kar je pri kakšni drugi pljuval. To nima nobene veze s tem, ali je spljuval kakšno meni ljubo igro ali ne. Tip pač izpade hipokrit z bipolarno motnjo, ki v svoje rivjuje uloži bolj malo truda (random rantanje, nobene strukture, ...) in tako izgubi vsakršno kredibilnost.
 9. Zorz

  neuradna tema o kolesarjenju

  @Mutombo saj vidiš, da gorc raje kupuje stvari, kot pa da bi si prehrano porihtal in s tem naredil bistveno večjo razliko. hec je v indijancu, ne v temu kakšen lok ima. @gorann orenk as in finančno, sem pa imel v mislih obojestranskega.
 10. Immortals Fenyx Rising - uživam na polno, sedeta mi risankasti slog in humor oz. dejstvo da se igra ne jemlje preveč resno. Pa itak kombinacija open world raziskovanja ter ugank. Boj je sicer dost osnoven, a vseeno nimam pripomb, v tako igro nek poglobljen borilni sistem itak ne paše.
 11. Zorz

  neuradna tema o kolesarjenju

  ja sam faveroti so pedala, česa pa naš mojster za prenose nebi. stages imajo eno in obojestranske zadeve. je pa v vsakem primeru powermeter kar orenk investicija.
 12. no saj ravno to je meni všeč, ker ima neko konsistenco, neko strukturo. prav vidiš, da se je tip pripravil na review in ne nekaj na random rambla oz. ranta ala worthabuy . pa njegov over the top humor mi tudi sede
 13. jaz prisegam na ACG-ja pa GmanLives-a
×
×
 • Ustvari novo...