Skoči na vsebino

Zorz

Rumeni jak
 • Število vsebin

  437
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

48 Jezus

Več o članu Zorz

 • Stopnja
  obvlada otorinolaringološko felacijo. V miže!

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Zorz

  neuradna tema o kolesarjenju

  guglaj saddle sores klik
 2. Zorz

  Cestna golazen

  Ne vem če je to ravno za , ker ne vem kako si predstavljaš vse to hkrati spremljat
 3. Zorz

  Naša mala greznica #9

  Nekaj mladičev je, nisem sicer neki hard poznavalec, ker zadnja leta Bayern spremljam bolj z enim očesom. Zdaj iz glave bi rekel, da na položaju vezista ni nobenega, še prej omenjeni Cuisance bo očitno odšel. Večina je ofenzivcev in branilec ali dva.
 4. Zorz

  NBA tema

  Ne vem kaj točno želiš povedati, ker nikjer nisem rekel, da Messi ni GOAT. Je pa manjko svetovnega gotovo črna pika na njegovem resumeju, kjer ima točno en nastop v finalu. Za ostala tekmovanja mi dol visi in jih nikoli nisem omenjal, tako da ne izkrivljaj zadev.
 5. Zorz

  NBA tema

  Na kateri točki začne kvantiteta finalnih nastopov dejansko šteti kot dosežek, kar tudi je? Tip je prilezu do 10 finalnih nastopov, pa se mu to šteje kot fail, ker nima vsaj 80% uspešnosti...
 6. Zorz

  Naša mala greznica #9

  Saj nekaj se ga je omenjalo, pa je vse skupaj potihnilo. Mogoče pa še v klasičnem Bayernovem stilu pade kdo z lufta do ponedeljka.
 7. Zorz

  Naša mala greznica #9

  Cuisance naj bi bil na poti v Leeds za 20M €. Ne moreš izgubiti 3 vezistov, pa nobenega pripeljati. Ravno tako 2 tipa, ki lahko igrata na krilih, pripelješ zgolj enega. Coman je itak vedno razlomljen, če se polomi še eden izmed dvojice Gnabry/Sane smo že na zelo tankem ledu. Ne vem kaj razmišljajo Brazo in kompanija...
 8. Zorz

  Naša mala greznica #9

  Mene zanima, če mislijo na bavarskem še koga pripeljati, ali je to to. Odhodov je bilo ogromno: coutinho, perišič, thiago, baje gresta tudi martinez in cuisance. Na drugibstrani pa se je pripeljalo zgolj saneja, tako da mi res ni jasno, kako se bo furalo hansijev visokointenzivni presing z nikakvo globino ekipe.
 9. Zorz

  Hribi

  Zaenkrat za soboto kaže orenk dž, tako da ne boš mogel nikamor.
 10. Zorz

  NBA tema

  Po kaki logiki so bili cavsi leta 2016 enakovredni 73 - 9 warriorsom
 11. Zorz

  LEGO

  lahko mu kupiš mindstorme, zna biti dosti bolj zanimiva LEGO izkušnja. čeproav, po drugi strani pa očitno mali ni ravno tehnični tip, tako da se boš pač moral sprijazniti, da ga te zadeve ne zanimajo toliko kot tebe.
 12. Zorz

  Cestna golazen

  Bravo frenči, eden redkih, ki dela kolesarstvo zanimivo
 13. Zorz

  Cestna golazen

  https://shop.kolesarska-zveza.si/product/reprezentancni-kolesarski-dres/ 85€
 14. Zorz

  Cestna golazen

  A se da kje kupiti te frutabela drese
 15. Zorz

  Cestna golazen

  Legende Italijani, ko vidiš napisano Pantani na asfaltu
×
×
 • Ustvari novo...