Skoči na vsebino

Zorz

Rumeni jak
 • Število vsebin

  180
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

16 Tabornik

Več o članu Zorz

 • Stopnja
  ne loči razlike med pomelom in kumkvatom. Niti v riti.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Zorz

  Trenutno berem

  zagrizel sem v tole klasiko
 2. Tko je, ko kolesarska industrija dandanes laufa zgolj še na hypu in vslijevanju nekih novih standardov, da je pol "treba" kupiti nov bajk.
 3. Kupi v hoferju ene delavse rokavice (une gumirane), boš imel gripa vrh glave, pa še đabe so..
 4. karkoli lažjega? mislim, nisi nam dal ravno veliko podatkov, s katerimi lahko operiramo ane... kaj si do zdaj že dal čez npr. glede na to, da je češka koča športna ferata (kolikor vem), katerih pri nas ni ravno veliko, bo karkoli hribovskega kar prava izbira. drugače pa imaš tukaj naštete naše športne ferate.
 5. in kaj naj bi bilo pri manitou vilici boljše od foxa?
 6. ja in kaj si dejansko kupil?
 7. Zorz

  DUNE (2020)

  evo, moja izkušnja je podobna. ena bolj dolgočasnih knjig, kar sem jih letos prebral, tko da mi hype okoli vsega skupaj ni bil ravno jasen. prisilil sem se, da sem prebral do konca, to je pa to.
 8. Zorz

  Hribi

  Jao, pa ravno v planu sem imel kočno...
 9. hudo je temu našemu borisu . jaz sem danes pred vročino odfural ene 85km pa švoh 1k višincev. in vseeno me je potilo za vse šolde, hvala bogu da sem si nabavil večje bidone (950ml)
 10. nice, ampak na uradni strani še nič ne najdem. kje si to vidu?
 11. več kot očitno bo tole zame pass, ker če je še bolj boring in repetitivno od pajek moža, katerega mi je bilo res totalna muka špilat...
×
×
 • Ustvari novo...