Skoči na vsebino

Zorz

Rumeni jak
 • Število vsebin

  123
 • Pristopni dan

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

12 Tabornik

Več o članu Zorz

 • Stopnja
  bi rad na gnoj.

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Mene tudi srbi gravel bajk, da bi ga imel za dolge, izi ture, kjer samo uživaš in te ne sekira niti čas na stravi, niti podlaga, na katero znaš naletet. Pa še za ženo bi enega nabavil .
 2. 3 dni na izi po 200km in 5k višincev na dan
 3. Zorz

  Trenutno berem

  meni je prvotna trilogija dogajala na polno. mogoče je k izkušnji pridodalo tudi to, da sem poslušal audioknjige, kjer narrator (tim gerard reynolds) res raztura. naslednje trilogije se pa še nisem lotil.
 4. saj mislim da si bom šel kar guzo izmeriti oz. mogoče celo fitting opalim. ker to me pa res nervira, ko gledam folk, kako dela po večurne fure, meni pa vse kar je nad uro in pol že predstavlja nepotrebno "trpljenje" zaradi spečega korenjaka, ne pa zaradi prešibkih nog ali kaj podobnega.
 5. Zorz

  DO YOU EVEN LIFT

  če rabiš samo hidracijo in ne tudi energije (torej cukra) zraven, pol si lahko nabaviš elektrolitske table. proizvajalca maš recimo SiS ali pa high5.
 6. keri arc pa, jih je kar nekaj modelov vidim s works, elaston ali expert?
 7. kar ti sede na glavo za začetek, men so od girota kot ulite. najcenejši model je agilis, ga maš v veb company za dobre 70€. lahko si pa aether privoščiš
 8. Se pravi ta ki si ga zalimal je smet, glede na to, da je s works. Katerega pol priporočas, arc? Jaz imam sicer večni problem s tem, da mi kolega spodaj v mravljincih zaspi, nema veze ali sem na specialki ali na gorcu. Kje je fora?
 9. In kaj je posebnega na njem? Razen tega, da zgleda 3d printan
 10. Zorz

  r.i.p Ennio Morricone

  RIP majstore če bi si želel na pogrebu imeti zaigran kakšen komad, je tole tale:
 11. meni tudi ni jasno, kaj folk tolk pljuva po 3ki, ker meni je prav dogajala.
 12. Zorz

  Desperados 3

  obrnil. vredu špil, užival na polno, stopnje so ogromne (verjetno sem v povprečju za vsako porabil dobro uro). edina pripomba je, da se proti koncu začne rahlo vleči zadeva, saj si vse situacije in nasprotnike že videl, pobijaš jih na podobne načine, ... je pa še vedno zakon, ker se takih iger manjka. nekoč v prihodnosti spet obrnem, bom pa prej verjetno še enkrat shadow tactics.
 13. daj ti raj shujšaj in nehaj iskat take in drugačne "bergle", si boš več dobrega naredil.
 14. Zorz

  Naša mala greznica #9

  Sane baje podpisal do 2025.
×
×
 • Ustvari novo...