Skoči na vsebino

Zorz

Rumeni jak
 • Število vsebin

  1 011
 • Dan prve porumenitve

 • Zadnji obisk

Sloves med gmajno

186 Tabornik

Več o članu Zorz

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. Zorz

  Tek

  saj smo ti že vse povedali. samo zato, ker nekaj izvajaš v intervalih, še ne pomeni, da je to na 100%. komot je to "samo" na 70%, ampak pač pomeni, da bo interval temu primerno daljši in skupno število intervalov manjše (recimo 5X400, kot je omenil Kastor). če bi res rad nažigal na 90%, boš lahko naredil več intervalov (10, 12 recimo) ampak bo to samo nek 20m klanec npr (šprinti v klanec so načeloma bolj varni, kar se poškodb tiče, ker ne moreš razviti max hitrosti). važno je, da si "crknjen" po koncu zadnjega intervala, ne pa že po prvem (ala 100% šprint na 400m ). pa jasno se pri
 2. Zorz

  Tek

  To je ta problem, ko večina folka ob besedi interval pomisli na all-out šprint.
 3. Zorz

  Prey

  Mislim da je izaz ki ga iščeš negotovost
 4. Zorz

  Hribi

  definitivno je bolje imeti suhe in neožuljene stopala, kot pa da te skrbijo melišča, katerih itak ne srečaš ravno na vsaki turi. glede gležnjev pa še to - kot vsaka stvar se tudi gležnji ojačajo in utrdijo, samo "ujčkat" jih ne smemo z nekimi opornicami, visokimi gojzarji ipd. tudi sam sem imel oba gležnja že orenk zvita, pa vendar se mi v hribih še ni pripetilo, da bi fental gleženj. kljub temu, da verjetno že vsaj ene 10, 15 let po hribih skačem v nizkih pohodnih oz. zadnja leta v gorsko tekaških copatih. po daljših turah na začetku sezone sicer naslednji dan vedno čutim, kako so
 5. Zorz

  Naša mala greznica #9

  maneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee če bo šlo tako naprej bo mogoče Tel dejansko dobil kakšno minuto danes.
 6. Zorz

  Naša mala greznica #9

  lol, prelahko tole zaenkrat. 2:0
 7. Zorz

  Hribi

  kupi si par trail running copat in v njih usmajaj po hribih, problem solved. čevlji z bilokakšno membrano so za poletno sezono meni totalno mimo in nič drugega kot nategovanje folka. kot da hodiš v dežju v hribe, tiste 2x na leto, ko pa morebiti na kakem travniku naletiš na roso boš pa tudi preživel. ne vem no, meni res ni jasno, čemu delajo razne tekaške copate z gore-texom (razen, kot prej rečeno, za nategovanje folka, ker se prodajajo vsaj za 30€ več kot pa navadna izvedenka istega copata).
 8. Zorz

  Genndy Tartakovsky's Primal

  Kaj tega bodo samo 3je deli?
 9. Zorz

  Star Wars

  Rogue one je suvereno najboljši izmed novodobnih SW filmov, mislim da tle sploh nebi smelo biti debate
 10. Zorz

  Naša mala greznica #9

  Dvomim da je to namerno naredil, zgolj naključje. Če pa je namerno je pa dost cunt poteza, tudi sicer potem Leipzig ni vrnil žoge, ampak so lepo izvajali. Ima pa seveda tudi Hernandez maslo na glavi, ker ni registriral da stranski ni signaliziral outa.
 11. Zorz

  Naša mala greznica #9

  Kot sem rekel, igra je nikakva. Upam da bo Nagelsmann kaj naumil glede sredine, ker niso 5 podaj sposobni spravit skupaj.
 12. Zorz

  Naša mala greznica #9

  Zgolj Mane od novincev začenja. Verjetno pa bo Gravenberch dobil šanso v drugem polčasu, morda tudi Mazraoui.
×
×
 • Ustvari novo...