Skoči na vsebino

Bog in batina

Rumeni jak
  • Število vsebin

    142
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Bog in batina

  1. jp, res je...dobro lahko bi bila 2 penala. 1 bi moral biti zagotovo. Jst samo upam, da ne bodo naši danes odigrali solidne tekme...mogoče neodločen izid ali pa minimalen poraz...pa potem na Euro z mentaliteto, mi se lahko brez problema kosamo z evropskimi prvaki...ker nas bodo pregazili vsi. Mi če igramo maksimalno koncentrirano, z malo sreče in popolnoma zdravi...smo lahko še kako nevarni, marsikomu...če pa nam malo, kaj stopi v glavo...nas pa Malta nabije...kot male cucke.
  2. Bog in batina

    NBA tema

    A nima Irving zdej spet ramazana al neki?...to bo valda vplivalo na njegovo igro...pa bodo šli upi po boljši usvrstitvi spet adijo, on je ipak 2. igralec, brez njegovega doprinosa ekipi, pa-pa....
  3. Bog in batina

    NBA tema

    Dallas da tko igrajo v končnici z malo bolšim metom za 3...pridejo vsaj do finala konference
  4. Bog in batina

    NBA tema

    pičku mater kje sta Exum, pa Lively v ključnih trenutkih....jebo te Maxi Kleber u šupak špeglar
  5. Bog in batina

    NBA tema

    te američani so vsi ene umetne spake...kogarkoli pogledaš v publiki ali je debel ali pa umeten...prou tko nezdrava nacija....
  6. Bog in batina

    NBA tema

    Lively bog...kolk skokov je danes pobral,obramba...igralec tekme zaenkrat
  7. Bog in batina

    NBA tema

    Jokić kriminalen...lol če bi ga gledal prvič, bi rekel deblo čisto.
  8. Bog in batina

    NBA tema

    Kako bi Dallasu sedel en Obradović...jao ko šamarčina budali. Ratal bi contenderji v trenutku.😁
  9. Bog in batina

    NBA tema

    Super igrajo,obramba dobra,skok...šepa met za 3...ostalo pozitivno presenečen.
  10. Bog in batina

    NBA tema

    Washington že vsaj 3 airballe...jebote...pa Žiga Dimec bi zadel vsaj tablo.
  11. Bog in batina

    NBA tema

    Ta Amerika je pač cirkus. Rajši gledam npr. Žalgiris vs. Baskonia...kot pa tole drisko. Zakaj je na klopi trener in milijon pomočnikov ve tud sam...da tam božajo te preplačane cirkusante. Ni čudno,da iz leta v leto pada gledanost tekem čez lužo...tole ni vredno počenega groša.
  12. Bog in batina

    NBA tema

    Mama mia. Ta NBA včasih res izgleda, kot parodija na košarko. Tako kot igrajo danes bi morala izgledati Allstars revialna tekma...
  13. Bog in batina

    NBA tema

    Kolk pogodbe ima Donke še za oddelati, da bo prost?
  14. Še Špoki pa Šeško sta popolnoma nevidna...proti Fincem se jim je očitno res Marija prikazala...
  15. Kakšna sramota. Gremo na lučke,lučke...ker tole so bučke,bučke...
  16. Napadalni vezist Kopra matiral Oblaka...Kazahstan ima iiigrače.
  17. Najboljše za slovenski nogomet bi bilo, da bi bil Zaho predsednik NZS - prvi operativec in pa Riera recimo selektor. Take ljudi z "jajci" in karizmo, vizijo potrebujemo, tako kot Sahara vodo. Ne moreš odigrati tekme, na kateri nimaš kaj izgubiti, lahko samo ogromno dobiš, tako bojazljivo, kot smo jo mi včeraj. Ja Danci so objektivno boljši. Ampak mi razen posranega gola, nismo naredili niti ene omembe vredne akcije?! In potem izgovori o štadionu Parken, pa blablabla.... Tudi če se v ponedeljek uvrstimo na EURO, pretirane evforije ne bo. Namesto, da bi prišli v Ljubljano, kot heroji, po junaški predstavi na Danskem....se bomo spet izživljali proti enim anonimnim Kazahstancem....in govorili o velikanskem uspehu, ki to ni. Včeraj so se, kot prvi v skupini na Euro že uvrstili Albanci, ki niso neka velesila...tako, da nismo neka zvezda danica med palčki... tole enostavno ni dobro za Slo. nogomet...Kekca je povozil čas in tega njegovega leporečenja imamo že vsi dovolj.
  18. Meh tekma. Rezultat, glede na igro vrhunski. Elšnik, Verbič, Mlakar...prepočasni, premehki, sredine torej ni. Brez Špokija in Šeška tale ekipa nima za burek.
  19. Igro, smo imeli prvi polčas proti Fincem, potem pa je v drugem, Kek začel z svojo "pragmatičnostjo" in nas je reševal Oblak, ki je parkrat čudežno posredoval, da nismo popili gola od podpovprečnih Fincev. Proti S. Ircem v Belfastu igre ni bilo, dali smo gol iz prostega strela, ostalo katastrofa. Doma proti njim, so tako plavali po bokih, da je joj (srce bije za Karničnika) in nas je spet reševal super napad z Šporarjem in Šeškom....kaj dela Mlakar v prvih 11, ve tudi samo Kek, polno napak v zadnjih tekmah. Elšnik, se trudi, ampak je daleč stran od forme iz začetka sezone in tudi dostikrat nesiguren. Trenutni rezultati se lahko podrejo, kot hišica iz kart in lahko pride hitra streznitev. Razliko dela Beni, dobrih stvari Keka, pač ne opazim in neke stabilnosti in zanesljivosti v sami igri. In zato ne moremo govoriti, ni lepo je pa učinkovito, če nas vsako tekmo rešuje Oblak in mati fortuna. O tem, bi lahko govorili, če nasprotnik ne bi imel ene resne priložnosti, mi bi pa dali en zadetek, ki bi zadostoval za zmago. Pri nas pa niti slučajno ni tahko in tudi fortuna nas bo nekoč zapustila.
  20. Ma men gre malo k vrhu, ko poslušam Keka. Kolk ima on zaslug za te rezultate? Po mojem pojmovanju, zelo malo. Šeško in njegova kvaliteta, dela razliko...tako, kot so nekoč Zaho in njegove bravure, reševale Katanca. Če ne bi bilo Šeška, grem stavit, da bi bili v tej skupini 4, kar se je videlo, da smo bili zelo nebogljeni, proti Fincem, ko je on odšel iz igrišča. Men je bil všeč Riera...on bi verjetno stvar opisal takole: rezultat ok...vse ostalo beda in takšnih stvari, si več ne smemo nikakor privoščiti v prihodnje,ker smo bili kriminalno slabi. Kekec pa govori o neki pragmatičnosti in kako je padel Belfast lol...a skoraj vse zakockal in govorimo o reprezentanci,ki je že zdavnaj klinično mrtva v tem ciklu. In s tako miselnostjo, kot jo ima Kek ne narediš konkretnega preboja, ker nima jajc.
  21. In še bolj smešno je,ko Kek govori o nekem pragmatičnem pristopu, za katerega je on kriv in je bil načrtovan.🙄 Včasih so Italijani igrali neprebojni bunker, ko tekme res niso bile lepe, ampak si vedel, da se za rezultat ni potrebno bati, ko je bil gol bolj varen kot švicarska banka. Mi včeraj smo pa odigrali, ko pičkice in še malo pa bi skoraj kakšen gol fasali. In to proti mrtvim S.Ircem, ki jim rezultat ni štel in so del tekme odigrali z igralcem manj. To pa so brukice. Jaz sem bil zelo razočaran nad včerajšnjo predstavo. In to samo kaže, da moramo še ogromno stvari postoriti. Ena lastovka še ne prinese pomladi in tudi neka štrašne euforije ne bo, če bomo igrali tko kot smo včeraj,ker nas bo vsak malo bolj resna reprezentanca pregazila, kot plitev potok, sploh če odrežeš Šeška in Špokija.
  22. Da, smo ljudje dopaminski odvisniki, potrjujejo tudi hrvaški portali. Sosedje so včeraj izgubili z Walesom. Njihova "zlata reprezentanca", ki jim je iz velikih tekmovanj prinesla kar 2 medalji, danes ni vredna NIČ. Selektor in igralci so masovno okarekterizirani z najbolj nizkotnimi žaljivkami in pridevniki, kot ljudje, ki nimajo pojma o nogometu. Hrvati, ki naj bi bili domoljubi, nogometni narod.... Takoj ,ko človek, ki naj bi bil športni navdušenec, ne dobi svoje dozice dopaminčka, zaradi katere spremlja nogomet, je konec. Zato teorije, o ljubezni do domovine in športa, so resnično samo stvar parih zanesenjakov, vse ostalo je pač glory hunterstvo in ni specifika samo Slovencev. Grem stavit, da če je jutri začne nov cikel kvalifikacij in je tekma na Maksimiru, pride max 5k ljudi...v Zagrebu, ki je milijonsko mesto.
  23. Aha, daj trenutne igralce Olimpije in strokovni kader v Real, daj jim isti proračun...pa da vidimo kako bo Santiago Bernabeu poln. Hitro se bo pokazalo, da tudi Španci nimajo radi športa, pač pa uspehe. Pač trenutno v Slovenskem klubskem športu, ni zdravega projekta z vizijo, če ti igrajo neki podpovprečni tujci in okoli postopajo sumljivi agenti potem so štadioni/ dvorane pač prazne. Tako, da meni to ne pije vode da je to specifika Slovencev.
  24. Pa sej a je kje, sploh prisotna ultras scena na reprezentančnih tekmah? Še po Balkanu je bolj kot ne gledališče, ko igrajo reprezentance. Sej se strinjam, da je škoda... ampak mislim, da se Dragonsi ali Viole pač nikoli ne bodo vrnili, v organizirano skupino slovenskih navijačev. Da bo pa obična rulja naredila kaj več, kar se tiče vzdušja je pa res težko pričakovati. Edino upanje je, da se z uvrstitvijo na EP in organiziranim obiskom tekem, spet formira neka skupina entuziastov, ki bo potem furala zadevo naprej....ampak vse je odvisno od uspehov kakopak.
  25. A je mogoče kje drugje na svetu drugače? Človek pač hlepi po dopaminu, ki mu ga pač danes dajejo, tone dražljajev v različnih oblikah.... in te dražljaje v obliki športa dobi samo, če so posamezniki uspešni. Pač romantikov, ki šport spremljajo zaradi športa samega ali ljubezni do domovine je le peščica. V času Juge je bil nek tak športni dogodek, edina vznemirljiva stvar, ki se ti je lahko zgodila, danes je pač le še ena od stvari, ki jo boš čez 5 minut pozabil, veliko bolj pomembno pa je, koliko všečkov boš zbral pod objavo slike, ko si bil na tekmi. To ni spacifika Slovenije ali Ljubljane, kot nekateri radi povdarjajo....to je spacifika človeškega ustroja. In ja tudi jaz pogrešam čase, ko si 14 dni prej živel za nek dogodek...ampak ja človeški možgani se spreminjajo in ni več romantike, samo še iskanje dopaminskih injekcij v različnih oblikah.
×
×
  • Ustvari novo...