Skoči na vsebino

Molag Bal

Rumeni jak
  • Število vsebin

    37
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Vse objave od Molag Bal

  1. Zahvaljujoč bolniški, mi je uspelo preigrat zadevo. Moj prvi ps5 špil. Nekaj opazk, verjetno ste že podobno razdelali na 40 straneh... Pa vseeno... Soliden špil, je pa bolj kot ne podaljšek prvenca, v lepši grafiki, pa kr dobro se igra, bojevanje s stroji je kr zabavno. Se mi pa zdi, da se je noviteta franšize nekako izpela in sem nasploh manj padel v špil ter sledil zgodbi in lore-ju, kot v enici. Svet mi je statičen, kot prej, elementi vertikalnega gibanja premalo izkoriščeni. Zgodba pa bi lahk mal zavila vstran od rogue ai klišeja. En res dobrih momentov, so mi ble Thebes.
  2. Mall offtopic, a Fallout 76 je za kaj? Se splača solirat zaradi štorije?
  3. Da. Sam da ti vsilijo zravn še en kontroler, garancijo in en špil, kao anti-scalper politika, sam to zdaj dela večina prodajalcev.
  4. Evo dans nabavil tole ps5 zadevo čist po naključju. Dobil v BB BTC, ko sem šel nekaj čist drugega iskat. So dobili včeraj ene 19 komadov, če je za verjet. Zdaj pa čakat do septembra, ko bo vreme tapravo za nabijanje.
  5. Sem se oglasil slučajno, pa je tip povedal isto kot prek mejla, do 3-5 mesecev za počakat, če naročim prek neta. Ne sej druga ni kot odmislit vso zadevo do jeseni, jeba je, kr je trenutno kr hype zarad Eldena pa HFZ.
  6. Anni sprejema prednaročila, sam ti bo za blurey verzijo obvezno poturit še dodaten kontroler. Vse skupaj pride 573€.
  7. Tudi njih sem čekiral, tip mi je napisal, da blurey verzij ne bo 3-5 mesec, digitalnih pa 6-9 mesecev, bom šel v četrtek dol do trgovine, pa osebno vprašal.
  8. Pred vikendom poslal več deset majlov fehtarjenja k največjim štacunam pri nas. Polovica jih sploh ne ve, kdaj bodo naslednje pošiljke, ostala polovica pa pravi da teh pred koncem poletja ziher ne bo. Študiram da ga vzel od scalperja na bolhi.
  9. A Tatre so v tem špilu? Drugač pa mi je ful zanimivo da ste tale špil zagrabli, sam sem igral nek prototip Spintires ene deset let nazaj, potem pa čist pozabil.
  10. Se mi zdi ja, tepežkanje ima svoj nek nivo, sejvanje je omejeno na šnops, slišal sem da je dosti tud časovno omejenih questov in eventov.
  11. Kingdom Come Deliverance Igral kdo? Vglavnem danes nabavil RE za drobiž, zadevo sem spremljal od kickstarterja, pa čez woke afere, ampak sem si špil zaradi znane češkosti pa opevane zajebanosti, dal na stran , za hude čase.
  12. Vidim ja, sinoči sem na brzino natipkal in poslal, ker se mi je mudilo, se bom pa šetnil dol do acs pa preveril. tnx vseeno.
  13. Sej vem da je blo tole že dostikrat odgovorjeno, ampak me zanima, v kateri štacuni bi letos prišel najhitreje do konzole? Sem pripravljen tud po več mesecev počakat. LP
  14. Ma ni mi preostalo druga, tujina odpade, kr mam neko zajebancijo s karticami pa mi sam gotovina prav pride. Pa rabim naslednji teden. Hvala vseeno.
  15. Tistega iz Hoferja dvomim, če se bom dobil. Zdaj imam tega nagledanega. https://notesniki.si/izdelek/acer-predator-helios-300-gaming-prenosnik-i7-z-gtx1660ti-16-gb/
  16. Ok hvala za info. Dejansk me je medion me je pritegnil, zgolj zaradi rtx 2060. Za potencialne reklamacije imam pa sosedo, ki dela tam.
  17. Živjo, nujno bi rabil nek budget prenosnik do cca okoli jurja. Pač da bi lahk še tu pa tam kaj preigral, spisal kakšno poročilo in CAD. A se tole splača? https://www.mimovrste.com/prenosniki/acer-nitro-5-an515-55-572y-prenosnik-nhq7mex00m?tab=parameters https://dostava.hofer.si/MEDION/Igričarski-prenosni-računalnik-MEDION®-ERAZER®-Deputy-P10/p/389196?fbclid=IwAR0CtACs4XLrcJXnyKjDzy8yUsNMWSpTrY3q7QlT4EGvvpNPYUbutlocn2o
  18. Fak kak z leti vse postane dolgočasno in predvidljivo. Kul so mi Atomi Heart kot neke vrste Ruski Bioshock, valda Stalker2, pa Forza Horizon 5, ker manjka nekih vmesnih dirkačin med simulacijami in arkadami.
  19. Mal ignorantsko, a bodo "xbox eksluzive" kasneje na voljo tudi za pc? Kot FH4 in Gears4&5?
  20. Ravno tole sem imel v mislih. Sam vseeno bom iz nostalgije mal preigral vanillo z bronze age egipčani. Načeloma je grafiko do neke mere že izboljšal Roma Surrectum II, sam tukaj se pač gre bolj za podporo sodobnejšim sistemom, bolj prijazen UI, 4k podpora, hd teksture, v glavnem win/win združili so igralne mehanike iz sodobnejših TW z staro dobro zasnovo.
  21. Nevem če ste opazili, ampak nenadoma se je na svet prikradel remejk legendarne Rome TW.
  22. Ni ravno vezano na konzolo, ampak me zanima, kako se menja xbox gaming account na PC oz. v igri Forza Horizon 4? Nekaj sem zašuštral med formatiranjem in za brezveze ustvaril nov MS profil, zdaj pol leta kasneje, pa sem porajtal, da sem s tem menjal tudi 10 let star gaming account s xbox360, na katerem nimam skoraj nič napredka v omenjeni igri. Ves napredek je na novem acc.
  23. Pardon moji ignoranci, sam jaz nikoli nisem uspel poštekat teh warhammerjev, pač vedno so se mi zdeli parodija na LOTR. Sem si pa vseeno potegnil dvakrat dol WH2, pa mi je dojadila, sem si potem raje potegnil Third Age TW, bolj zanimiv.
  24. Evo par dni nazaj pograbil Gears4/5 za drobiž preko MS store na pc. Hvala kurcu, špila nista nekam zahtevna in split screen s frendom deluje zadovoljivo na 55inch tv in zastarelem kompu. Sicer ni več tolk udarno kot prejšna triologija, kar se opazi pri odsotnosti Epica in Cliffa B., ampak je vseeno lepo obujat nostalgijo na čase 2007/08, ko smo pol noči nažigali v partiju in preklinjali lag.
  25. Ravno končal Dream On. A razplet je mišljen za DLC al kaj?
×
×
  • Ustvari novo...