Skoči na vsebino

Ezoterik

Komunist
 • Število vsebin

  1 318
 • Dan prve porumenitve

Sloves med gmajno

592 Jezus

1 zasledovalec

Več o članu Ezoterik

 • Butast stavek
  rdeči prerok

Nedavni špegarji

Blok z nedavnimi obiski je onemogočen in ni viden ostalim tovarišem ter tovarišicam. Razen gejši, ona kajpakda vidi in ve vse.

 1. kupu sm ga na epicu 1.1 2021 za 5.11e. koncal una dva bioma k sta obstajala pol pa pozabu na spil. EA res smeti
 2. To je stari prevod, ta "dober" je od Capudra.
 3. Nič od tega nisem jst promoviral druže Putine, zbrani govori Putina so zihr izšli v srbščini, ker je ljudi, ki berejo srbsko kakšne 20 mil, kar se lahk strinjava da je kr razlika (ko si že dal tako carsko primerjavo) in sploh je srbski prevodni trg zelo močan. Tudi prevodi so zlo kakovostni. Odjebi s svojimi kretenski anti zahodnjaškimi debilnostmi v druge teme, ne štekam zakaj si čutil, da je tudi tukaj prostor za tvoj lonček. Ljudje berejo v angleščini, ker jo a) dovolj razumejo b) je v angleščini ogromna izbira c) ker ni tehničnih omejitev (lahko dobiš knjigo). Valda
 4. Ti kot o vseh topicih kr neki v tri krasne lapaš otresaš in provociraš. Mal se zamisl zakaj si tak debil pa kreten, mogoče boš ugotovu kej o seb kar ti ni všeč. Dejansko me iritira, da si kot nek neumn pudel, ki za vsako stvar popade in drži dokler ne dobi s časopisom po gobcu. Drugač se s tvojim prvim delom (preden te je "zaneslo") strinjam, kot pač nekdo, ki je bil dovolj povezan s prevodnim stanjem literature, da vem o čem govorim, je pač tko da če slediš nekim literarnim tokovom rabiš še več sekundarnih virov, ker je stanje v SLO grozno. Verjetno morjo tud taki tepci kot ti isk
 5. sploh si ne predstavljam, da bi bil omejen sam na prevodno literaturo. To jezikovno čistunstvo in forsiranje branja v SLO mi ni jasno. Zihr pa ni branje v izvirniku krivo, da se froci ne znajo več pogovarjat
 6. ne vem mogoče za neko občasno branje, sam fora tablic (mam sicer nek premium samsung) je da so težke in zato ni cozy brat na njih. Bralnik je ful lahek, fuknem ga kamorkoli, ne razbije se, plus baterija drži za dve knjigi brez da filam.
 7. Ma kokr vem so bli isti, no vsaj ista firma jih je delala, je pa res blo dost bols kot moj prvi joystick za PC, nek genius s katerim sm igral wing commanderja tega si mogu skoz kalibrirat. mel sm tud un joystick za spectrum k se je naštimal na številke, sam uno pa je blo wack.
 8. No pač lahk pametujeta, sam pač mel je ful ljudi (sicer lastniki SPECTRUM računalnikov) točna ta joystick priklopljen ja na KEMPSTON vmesnik in si pač te gumbe razčefuku kot nič. Noben ni kupoval klonov, ker so bli za en kurac niti jih ni blo, bla je drugačna oblika. Vsi so ta drek kupoval v avstriji. Amige pa res nism mel, mogoče so bli takrat nekakšni bol superiorni identični kempstoni, takrat sem bil že PCMR, amigo so mel sam jadniki.
 9. Ja pač garantiram ti da so spectrum špili kot je winter games pa daley thompson supertest bli smrt za te joysticke Crash recimo je dal tkole naslov recenziji:
 10. http://pc.sux.org/SK/MMS/1985/01/MM_85_01_052.jpg http://pc.sux.org/SK/MMS/1985/01/MM_85_01_053.jpg http://pc.sux.org/SK/MMS/1985/01/MM_85_01_054.jpg
 11. Temu smo rekl Kempston (po firmi, ki jih je delala) in jih je vsak, ki je mel računalnik polomil kr ene par
 12. Zaklad v srebrnem jezeru je kul, tak mikrotriler v stilu zaklad sierre madre (ki je tud zakon knjiga). Old Surehand je imo kr najboljš od tega.
×
×
 • Ustvari novo...