Skoči na vsebino

Vesoljc

Rumeni jak
  • Število vsebin

    163
  • Dan prve porumenitve

  • Zadnji obisk:

Sloves med gmajno

199 Tabornik

Več o članu Vesoljc

  • Butast stavek
    ne loči razlike med pomelom in kumkvatom. Niti v riti.

Nedavni špegarji

Skupaj vzeto 5 640 vohunjenj
  1. Iskrena hvala, res cenim. Sej vidim da ni tolk drgač od ostalih souls iger. Kot nasvet sem bolj mislil: “don’t get lost in madness… like tears… in the rain.”
  2. Zaključil in že downloadam Bloodborne. Kakšen kratek nasvet mogoče, preden zdrvim v brezno blaznosti?
  3. Kako bi bila igra sprejeta, če bi razvijalec bil kdorkoli drug?
  4. Glavni problem predhodnika: zero replayability, zelo omejena raznolikost opravil in nadvse zoprno lupljenje kurca z reklamami in IRL slavnimi osebami. Igra se začne odlično, z mehaniko ki je res ne vidiš nikjer, ampak zelo hitro odpizdi v neko komično, a še vedno kao resno filmsko izkušnjo izpod rok game developerja, ki mu nikoli ni uspelo postati režiser.
  5. There's a lot to unpack na tem forumu https://fundrazr.com/61DDB9?ref=ab_6Za0C8IGpKK6Za0C8IGpKK
  6. damn… Gostilna showing the sad side of it. @Menethil želim ti vso voljo in pogum pri vsem. Vsaka sprememba je težka na začetku.
  7. ja... I was just a kid when I learned that.
  8. name psihoaktivne substance vedno naredijo pretiran efekt. Na začetku je blo v redu, potem pa je na neki točki prišlo do epizode derealizacije/disociacije in od takrat naprej se ne morem sprostit, že samo zaradi strahu da bi se to ponovilo.
  9. odkar je zgodba postala manj osebna (between Gatsu and Godhand) in so med tem začeli vtikat neke brezvezne like, je vse skupaj postalo pozabljivo. Še ena milking manga, ki bi jo založniki radi raztegnili po nepotrebnem. Škoda.
  10. Vesoljc

    Mi smo idioti

    dober matrial za text adventure/visual novel game
×
×
  • Ustvari novo...